Balea, Alverde, Catrice, Essence - 26 (Козметика от ДМ и Лили)

• 116 174
  • 752
  •   1
Отговори
# 120
в Ремедуим на Аксаков /срещу Зоя/ има Аура

за пилинга на Хималая /не ми се връща да видя кой беше/, ако е с отлепване, нормално е да растат повече и по-тъмни косъмчета - маската откъсва светлите и нежни мъхчета и резултатът е ясен  Laughing
такива маски от години съм отказала по тази причина, слагах скоро съвсем инцидентно

# 121
  • София
Ако искате да сте в час с козметичните продукти:  Shocked newsm78

Скрит текст:

Аз съм в шок, честно. ooooh!

# 122
Боже Господи....... Ужасът е пълен....

# 123
  • Чукарландия
От месеци ползвам само True Match, няма запушване няма пъпки, няма събиране! До кожа си е, не е от фдт според мен. За чувствителна... кожата ми е повече от чувствителна. Confused На мен ми действа терапевтично този фдт, както едно време онзи Ейвънски, който преди време споменах.

Бижу, този фдт True Match Лореалския ли е? Hug

И аз нанасям с пръсти, като смесвам с крема за лице при самото нанасяне. Получава се равномерно и по-лесно се разнася. Peace

# 124
Бижу, този фдт True Match Лореалския ли е? Hug
Да, Бел Peace Тази опаковка.

# 125
В сряда си взех този шампоан и същия балсам Балеа

Много добре действа на моята коса, много приятно ме изненада, имайки предвид цената от 3.50 лв/бр. Не мога да го сравнявам с Дав, който основно ползвам, но бих го взела отново след време. Спечели ме, че е без силикон. Взех си и един лак за коса Балеа, черен, 5-ца, но за моята коса, която е права и дълга не става. Много бързо ми се развали обема (ползвам преса на Ровента за обем и пръскам лак в корена), определено Syoss държи по-дълго.

# 126
  • Вестерос
АЗ през другото време нямам пъпки, както писах само като нося фдт. Ще си взема база и ще пробвам пак, ако не стане, явно съм за по-въздушни и дишащи фдт  newsm78

# 127
  • София
Момичета, да похваля обслужването в ДМ. bouquet
Главите за електрическа четка за зъби Dontodent,  които вчера купих се оказа ,че не пасват. Днес ми ги замениха с подходящи без никакъв проблем. Дори не се мръщиха, че са отворени.
Отделен е въпросът, че купих точно тези глави след консултация с "консултант". Посочих от изложените четки за коя ми трябват глави и тя твърдеше, че от 3-те вида глави за възрастни Dontodent всички стават, разликата била в бройката и цената. Аз съответно взех най-изгодните,  5 броя за 19 лева. Confused Но да наблегна на положителното в случката Simple Smile

# 128
Момичета, имам един въпрос, тъй като не умея много-много да сравнявам цени:
Има ли особена разлика между цените в ДМ и Лили за едни и същи продукти и кой е по-евтин? Имам предвид  без промоция например, в ДМ един шампоан да се предлага на 2.20, а в Лили същият - отново без промоция, да е 1.60?
Благодаря предварително, готова съм да пояснявам какво имах предвид, защото не го обясних добре  ooooh!

# 129
Момичета, да похваля обслужването в ДМ. bouquet
Главите за електрическа четка за зъби Dontodent,  които вчера купих се оказа ,че не пасват. Днес ми ги замениха с подходящи без никакъв проблем. Дори не се мръщиха, че са отворени.
Отделен е въпросът, че купих точно тези глави след консултация с "консултант". Посочих от изложените четки за коя ми трябват глави и тя твърдеше, че от 3-те вида глави за възрастни Dontodent всички стават, разликата била в бройката и цената. Аз съответно взех най-изгодните,  5 броя за 19 лева. Confused Но да наблегна на положителното в случката Simple Smile

не стават, в нашия ДМ ме предупредиха, че едните глави са за стар модел

# 130
Момичета, имам един въпрос, тъй като не умея много-много да сравнявам цени:
Има ли особена разлика между цените в ДМ и Лили за едни и същи продукти и кой е по-евтин? Имам предвид  без промоция например, в ДМ един шампоан да се предлага на 2.20, а в Лили същият - отново без промоция, да е 1.60?
Благодаря предварително, готова съм да пояснявам какво имах предвид, защото не го обясних добре  ooooh!
Аз съм забелязвала точно обратното, в Лили да е по-евтин продукта, отколкото в ДМ.

# 131
Различно е... едни в ДМ, други в Лили и разликата не е фрапираща, за да се старая да запомня къде е по-изгодно. Нашите магазини са един до друг и все пак като вляза за нещо, което има и в двата, купувам всичко, което ми трябва от едно място. Нямам търпение да проверявам, пък да се връщам и такива неща. Само, ако нещо е в промоция в единия и не е в другия, има по-голяма разлика.

# 132
  • Вестерос
Най-евтино е в елитис

# 133
Аз за това обичах да ходя в магазините на Стамболийски, там бяха буквално един до друг. Обаче единият го махнаха.
Или пък до Халите, тройка в комплект с Елитис.  Mr. Green

# 134
  • Враца
Момичета, видях че коментирате главите за четките за зъби, а на мен ми предстои купуване. Как да се ориентирам кои са стари и кои нови, бихте ли сложили снимки? Моята четка е Орал Б, но на Донтодент пише, че стават главите  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт