Balea, Alverde, Catrice, Essence - 26 (Козметика от ДМ и Лили)

• 117 100
  • 752
  •   1
Отговори
# 315
30 мл, 6.50-7.00 лв.
има и такова ментово масло в ДМ
антибактериално, антимикотично масло е
налагам пъпки на тинейджъри, когато се дадат  Mr. Green
или капя в базово масло за косата - снощи например в зехтин сложих от него и няколко капки портокалово масло
директно не мажи с него /освен пъпки например/, възможно е да дразни
ще го отворя тези дни и ще пиша пак, ако искаш - в момента приключвам такова масло на Етерика

в ДМ има ГР, но не всички продукти
най-добре се пазарува ГР на фирмен щанд в мол

Последна редакция: пт, 20 май 2016, 09:48 от bubanka

# 316
  • Чукарландия
30 мл, 6.50-7.00 лв.
има и такова ментово масло в ДМ
антибактериално, антимикотично масло е
налагам пъпки на тинейджъри, когато се дадат  Mr. Green

Благодаря, Бубс! bouquet
Питам се дали може да лекува гъбички по ноктите? Hug

# 317
  • гр.Добрич
Питам се дали може да лекува гъбички по ноктите? Hug

Аз също се чудех, но започнах да капя по 1 капка на пръстите на краката. Моето чаено масло е на Ривана. Не знам дали ще има ефект, но малко по малко, нокътя си израства и режа мъртвото. Ароматът е много силен.

# 318
Бел, да, но трябва търпение - възможно е да отнеме 3+ месеца - хем гъбите са упорити, хем това е масло, а не лекарство - мисля, че трябва да се изчака да израстне целият нокът
за коса помага и против пърхот - аз нямам и не мога да кажа дали влияе, боря косопад и търся сгъстяване на косата

# 319
  • на кого му пука
За гъбичките

Скрит текст:
Антимикотичен спирт,Батрафен лак по схема,редовно изрязване на увредената част от нокъта до дъно и търпение,търпение докато израсте нов нокът.

# 320
  • Чукарландия
За гъбичките

Скрит текст:
Антимикотичен спирт,Батрафен лак по схема,редовно изрязване на увредената част от нокъта до дъно и търпение,търпение докато израсте нов нокът.

Благодаря, Случи! bouquet

Скрит текст:
Схемата с Батрафен лака съм я правила, не помага. Имам упорита гъба на един нокът на крака и няма отърване. Пробвала съм какво ли не... ooooh!

# 321
За гъбичките

Скрит текст:

Благодаря, Случи! bouquet

Скрит текст:
Схемата с Батрафен лака съм я правила, не помага. Имам упорита гъба на един нокът на крака и няма отърване. Пробвала съм какво ли не... ooooh!

Аз използвах Екзодерил крем, по съвета на личния, опитвах се на има крем и под нокътя, до колкото е възможно (моят направо се отлепяше от кожата), с редовно изрязване и търпение, нокътят си израсна и се отървах от проблема.  Peace

# 322
Аз не можах да си оправя ноктите с капки и мазила. Пих хапче, но след него вече трета година всичко е наред.

karzz, благодаря!  Hug

# 323
  • София
Момичета, пили ли сте добавката със силициев диоксид, цинк и биотин на ДМ? Ефект?
Фен съм на техният магнезий + калий, вчера си взех горната, та се сетих да ви питам  Heart Eyes

# 324
  • София
http://www.zdraviste.com/%D0%BA%D0%B8%D1%81%D0%BB%D0%BE%D1%80%D0 … 0%BE%D0%BA%D1%82/
Евтин и ефикасен начин за справяне с проблема Peace

# 325
  • на кого му пука
Това малко невероятно звучи ,но кой знае.Ето темата за гъбичките ,че тази дискусия не е за тук.

Последна редакция: пт, 20 май 2016, 16:00 от Случи

# 326
Вчера бях в лили и се мъчих да намеря хайлайтъра на голдън роуз но не мога да го намеря! Преди 2-3 седмици пак ходих и пак нямаше. Отделно опитвам се да си намеря от онези уредчета(метални) за махане на черни точки. Бях 1ела май тук че ги има в dm и в lili . Не ги напирам обаче. Къде мога да намеря такова нещо?

# 327
Вчера бях в лили и се мъчих да намеря хайлайтъра на голдън роуз но не мога да го намеря! Преди 2-3 седмици пак ходих и пак нямаше. Отделно опитвам се да си намеря от онези уредчета(метални) за махане на черни точки. Бях 1ела май тук че ги има в dm и в lili . Не ги напирам обаче. Къде мога да намеря такова нещо?

Не всички продукти на ГР ги има в Лили. По-добре по щандовете в моловете.
Иначе за въпросния инструмент - имам такъв от ДМ. В Лили специално не намерих. В ДМ струваше около 8лв. Добра работа върши, само дето имам чувството, че с него една идея повече ме боли, отколкото с пръсти.  Simple Smile

# 328
  • София
Ей сега бях в Лили, имаше уреда за пъпки при четките и миглите стояха.
Взех си стимуланта на Икаров, маската на Beauty Formulas с краставица и глина ли беше newsm78, изпробвах я на мъжа ми. Mr. Green

# 329
  • София
Дайте отзиви за четката на Remigton от Lilly. Заслужава ли си инвестицията?

Скрит текст:
По темата: Шампоан и балсам Nivea Hydro

На мен лично много ми харесва. Не съжалявам за инвестицията, изобщо  Peace

Общи условия

Активация на акаунт