Balea, Alverde, Catrice, Essence - 26 (Козметика от ДМ и Лили)

• 116 965
  • 752
  •   1
Отговори
# 495
  • Велико Търново
cutesmallcat, аз не виждам красивото ти оЧо Flutter
Тайга, каквато и спирала да сложи, все ще й отива Wink bouquet

# 496
Аз изпуснах последната снимка, но на Тайка миглите наистина са ей-такива  Crazy
Спиралата някой май питаше - има я в Лили в The Mall и беше намалена, предполагам до вторник ще е.

Момичета, взех си нощния и дневния крем от тази серия на Алверде:

Някой дали ги е ползвал и има отзиви? Нещо не мога да разбера за каква кожа са сега обаче  - ако са за първи бръчки, да си ги пазя, но ако са за по-зряла кожа, да ги подаря на мама. Някой има ли наблюдения?

# 497
Отстрани на опаковката пише за каква възраст са кремовете.Мисля,че бяха за 20-30г,по спомен....

# 498
Не съм го забелязала това  ooooh! Благодаря ти  Hug  Сега погледнах - пише от 30 до 45 години. Между другото са на промоция кремчетата сега в ДМ.

Последна редакция: пт, 27 май 2016, 10:32 от rockyraccoon

# 499
  • Sofia
Ползвала съм дневния, хареса ми, измазах го с кеф Simple Smile За нормална към суха кожа ми се струват по-подходящи  Peace

# 500
Тайга, уникални мигли  Crazy
Снощи успях да видя окото на cutesmallcat. Кой ти гледа миглите при такива очи  Heart Eyes

# 501
  • Сливен
Аз изпуснах последната снимка, но на Тайка миглите наистина са ей-такива  Crazy
Спиралата някой май питаше - има я в Лили в The Mall и беше намалена, предполагам до вторник ще е.

Момичета, взех си нощния и дневния крем от тази серия на Алверде:

Някой дали ги е ползвал и има отзиви? Нещо не мога да разбера за каква кожа са сега обаче  - ако са за първи бръчки, да си ги пазя, но ако са за по-зряла кожа, да ги подаря на мама. Някой има ли наблюдения?
ползвах преди време дневен,серума и за около очи,бях доволна,не са много тежки,бързо попиваха,аз такива и търсех.

# 502
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Тайга е направо като с изкуствени мигли - уникални  Crazy

Аз съм доволна от подхранващите лакове на Essence - само 4 пастелни тона, но доста плътни и ще видим в бъдеще колко подхранват.

http://www.beautifullsin.com/2016/05/essence-color-care.html

# 503
  • Варна
Някой от закупилите фотоепилатора от Лили може ли да сподели отзиви?

# 504
Има ли някакъв серум за лице, който да ми препоръчате за 25+? Ще ми се да е лек, защото съм с мазна кожа. Имам на Балеа Аква, който почти свърши, но ми се иска да пробвам и друг.
Мерси Simple Smile

# 505

Аз Simple Smile ВЪпреки че бях скептична ( подарък ми е), при мен има страхотен ефект Simple Smile Още след първо ползване, на места изобщо не изникнаха косми( в смисъл не единични, а цели местенца). По принцип от години само се епилирам, без бръснене и др. манипулации, но бях нетърпелива и не изчаках да поникна на всякъде косъмчета, а избръснах ( както е по указание) каквото имаше Simple Smile Та вече от две ползвания само има още повече резултат. Плюс днес забелязах( минали са около 10 дена от първата процедура) има косъмчета, които почнаха сами да падат или ако дръпнете с пинсетка, не се усеща като с корен, а сами си излизат Simple Smile Та така - препоръчвам с две ръце Simple Smile

# 506
  • sofiq

и аз съм доволна,много добра инвестиция....особено на тази цена Peace

# 507
  • Варна
Благодаря ви,момичета!Припомнете ми на каква цена излизаше с точките,около 300 лв ли беше?

# 508
Благодаря ви,момичета!Припомнете ми на каква цена излизаше с точките,около 300 лв ли беше?

350  Peace

# 509
  • София
Тайга, разкошни мигли! Simple Smile По същия начин прави миглите новата двойна спирала на Лореал. Ползвам я в момента и съм много доволна!  newsm10 Но туша е малко по-гъст....

Общи условия

Активация на акаунт