Balea, Alverde, Catrice, Essence - 26 (Козметика от ДМ и Лили)

• 116 282
  • 752
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Рони ли се на топченца? По-гадна маска дори и от най-евтините не съм ползвала. И нищо не прави, не че очаквах кой знае какво, но зелената хидратираща например доста ми харесва.
Благодаря за съветите за резервните четки на Ремингтън  bouquet

# 526
Момичета, в сайта на Bonjour има намаление на Ревлон. -50% днес и утре. В промоцията не участват продукти, които вече са намалени.

# 527
Рони ли се на топченца? По-гадна маска дори и от най-евтините не съм ползвала. И нищо не прави, не че очаквах кой знае какво, но зелената хидратираща например доста ми харесва.
Благодаря за съветите за резервните четки на Ремингтън  bouquet

Супер гъста е и с кърпичка не можах да я сваля. Чувствах си лицето мазно и го измих с гел. Ефект не видях никакъв.

# 528
Момичета, в сайта на Bonjour има намаление на Ревлон. -50% днес и утре. В промоцията не участват продукти, които вече са намалени.
Аз не го намирам  Embarassed Продуктите на Ревлон не излизат намалени при мен. Sad

# 529
Аз не го намирам  Embarassed Продуктите на Ревлон не излизат намалени при мен. Sad

Ами хубаво беше да цитирам всичко от Фб, ама като съм залюхана  ooooh!
Цитирам:
Здравейте, момичета! Revlon има уникална новина!
ЕКСКЛУЗИВНО за вас – феновете на Revlon Bulgaria: ПОДАРЪК 50% отстъпка на всички продукти на марката.
Къде? САМО в нашия онлайн магазин www.bonjour.bg
Кога? САМО на 30 и 31 МАЙ
Как? С код за фенове “Happy Days”. За да закупите продукт на половин цена, трябва да влезете в www.bonjour.bg да изберете желания продукт и да го добавете в количката, след което кликнете върху „Приложи купон”и въведете кода за фенове: Happy Days.
При избор на повече от 1 продукт, купонът се прилага не след всеки артикул, а еднократно при финализиране на поръчката. Така отстъпката ще се начисли върху всички избрани продукти на Revlon.
Предложение, на което няма как да устоите, нали?
(в офертата не участват продуктите в промоции )

# 530
  • София
Момичета, след колко време пристига доставката от Бонжур? За София?

# 531
На мен маската на Балеа ми хареса.С мазна кожа съм,но не ми омазни кожата.Аз я подържах доста време,защото такъв тип маски ги използвам като нощна грижа  Peace После я махнах с памучни тампончета и напръсках с розова  вода.не ми се е  ронила  Peace

# 532
  • София
Момичета, след колко време пристига доставката от Бонжур? За София?

За два дни.  Peace  Hug

# 533
Е, та те имат страшен асортимент на продукти на Revlon! 6 неща всичко, от които парфюмът и гланцът вече са намалени! Crazy Joy
https://www.bonjour.bg/search.php?phrase=revlon&x=7&y=10
Поне лаковете са повече цветове...

# 534
  • София

Ех, няма да мога да си поръчам нищо  Sad Ще заминавам след два дни  #Cussing out
Благодаря Рейничка  Hug
Палитрите и моливите за очи хубави ли са им?
Колърстей моливите за устни са супер, мега, гига трайни!!!

# 535
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Е, та те имат страшен асортимент на продукти на Revlon! 6 неща всичко, от които парфюмът и гланцът вече са намалени! Crazy Joy
https://www.bonjour.bg/search.php?phrase=revlon&x=7&y=10
Поне лаковете са повече цветове...

Аз пък виждам "само" 75 продукта  Mr. Green
https://www.bonjour.bg/brands.php?BrandID=3

Палитрите им не стават според мен...слабо пигментирани ми идват.
Виж новите глосове са нещо страхотно.

http://www.beautifullsin.com/2016/05/revlon-ultra-hd-lip-lacquer-colorstay.html

# 536
Ами пести ми пари търсачката Mr. Green Като написах Revlon, само тия 6 показа. Сега, ако поръчам нещо, ти ще си виновна! Crossing Arms Twisted Evil

# 537
След като споделихте в темата за офертата не се сдържах и направих поръчка...Та няма само аз да харча пари и друг трябва да "страда"  Mr. Green

# 538
Какво си поръчахте, дайте някоя идея?
Бързосъхнещият им топ ми е любим, но не си заслужава само за него да правя поръчка.

# 539
Аз си поръчах базата за лице на Ревлон.Исках и фдт, но естествено, че моя цвят го нямаше наличен.Затова, за да не е сама база си взех за проба и базата за сенки на Аура (тя си е на редовна цена)  Blush

Общи условия

Активация на акаунт