С какво ви дразнят свекървите?- 63

• 67 705
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
Може да му е неудобно нейните родители да плащат за неговите гости и затова...
Явно не счита за нужно той да осигури парите.

# 226
  • София
Може да му е неудобно нейните родители да плащат за неговите гости и затова...
Явно не счита за нужно той да осигури парите.
Дали не счита за нужно или просто няма?
Защото, неговите роднини, извън майка му, ако наистина искаха да дойдат, щяха да се бръкнат и да си платят кувартите.
За мен, момчето е подложено на натиск, какъвто не е очаквало- това си е пълен и тотален игнор- и силно не понятно защо, след като има и бременост. #2gunfire

# 227
  • Оптимист по принуда
Изглежда е властна женицата и така го е научила - че не може да ѝ се противоречи. Чудесно - ще изпусне сватбата на сина си, после няма да си познава внучето, живот-мечта.. Парите изобщо не са причината, а егоистичната твърдоглавост на свекървата.

# 228
Каквото и да пишем тук, ситуацията е кофти. Колкото и да сте над нещата все нещо разваля хубавия ден. За нея няма да е добре, за синът ѝ, пък и за младоженката.
Как пък не намерихте допирни точки и да се разберете.
Явно има и нещо друго, може би?

# 229
Аз се обърках малко... до колкото разбрах зета не иска да му идва родата, щом маминка не идва  newsm78

# 230
Аз се обърках малко... до колкото разбрах зета не иска да му идва родата, щом маминка не идва  newsm78
Така излиза.

# 231
  • Оптимист по принуда
Така излиза.
Нещо и аз съм чела-недочела. Blush Сега схванах - значи той се е фръцнал, че не си ще роднините, щом маман я няма.  ooooh!

# 232
Ето една свекърва за която и аз не мога да намеря оправдание.
Все някой от родата  на момчето трябва да дойде все пак...

# 233
Знам, че хора има всякакви и идеали също! Всеки си живее живота според собствените разбирания, но аз лично никога не бих седяла във връзка, само и само за детето! Това с проблемите от страна на родата (без значение дали е тази на булката или зетя или и двете заедно)- все ми е едно, ако двойката се обича ще се преборят и след 20 години може и родите да се примирят, ако ли не... голям праз! Най-малкто се знае че няма топли чувства! Но това да седиш в една връзка, и да градите семейство, че и да я узаконяваш още повече ... ами това е много детско! То почти всяко момичнце си е правило планове и е мечтаело за сватбата, но ако е с някакв си мухльо, който поставя другите жени, пред жена му- голям праз дали е малка, голяма синя, зелена или на точки сватбата!  И пак повтарям- това е лично мнение! Това бих (не на-)правила АЗ! Че тук много народ се завъди, да си записва кой дава съвети и нареждания и кой не! Все пак това е форум и всяка една от нас си казва мнението без да го насажда на когото и да е! Отделен е въпроса ако някой така го приема! Ако беше толкова лесно да си налагаме мнението, нямаше да се оплакваме от свекървите, а направо щяхме да ги обработваме!

# 234
А дали пък не го е СРАМ от роднините на Бени, че майка му не ще да се яви на собствената му сватба? Това няма как да не се коментира сред нейните близки.

# 235
  • София
Може и да го е срам, а може и да не е сигурен, че наистина желаят да присъстват.
За мен, тая жена е безмозъчна- ни повече, ни по- малко.

# 236
А дали пък не го е СРАМ от роднините на Бени, че майка му не ще да се яви на собствената му сватба? Това няма как да не се коментира сред нейните близки.

И какво? Нещата ще бъдат замаскирани като не покани цялата рода ли?  Tired

# 237
Жената може да се изтърси в последен момент ,той  е хлапе за мен.Мъж на място си прави нещата и не рИве за мама.А свекървата не бързайте да оплювате ,щото едната страна винаги е  неясна тук. Всеки си спестява неговите изцепки.

# 238
Жената може да се изтърси в последен момент ,той  е хлапе за мен.Мъж на място си прави нещата и не рИве за мама.А свекървата не бързайте да оплювате ,щото едната страна винаги е  неясна тук. Всеки си спестява неговите изцепки.
Боряна, изцепката на Бени не е замаскирана - забременяла е непланирано от малкото 25-годишно момче. Майката не е съгласна явно да се женят и го показва, като бойкотира ритуала. Може да не я харесва. Може да смята, че са незрели. Какво значение има, след като сватба ще има и бебето ще го има? Да преглътне, а не да се държи като люта свекърва от индийски сериал.
С твоята операция какво стана, Боряна? Каза ли на децата си, ако си писала някъде, съм пропуснала.

# 239
Казах ,да ,има дата за специалист,дано е добър.

Общи условия

Активация на акаунт