С какво ви дразнят свекървите?- 63

• 67 507
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
  • София
като се ядосат мъжете псуват. До  девето коляно.Жените  са склонни да кълнат.Може би оттам идва мисълта ,но не вярвам наистина да я желаеш момиче.Малко са дето хладнокръвно убиват,много са дето ги мъчи и не могат да дръпнат спусъка ,само си говорят.Та  ще ти мине...
Няма да ѝ мине, явно винаги от нея минава, затова и си мечтае да изчезнат..........
Да пръскаш тревата с раундъп, е висша простотия, при това, като там и деца играят.

# 541
Тревата си е неината, къщата в която живея също. Само я помолих защото имам и малко дете, което пипа и лапа всичко. Не съм вдигала скандали, помолих любезно. Имах нужда се оплача. Иначе да най-много мразя почивните дни. Вчера изчистих всичко, днес вече няма какво да правя.

# 542
Това граничи с психично разстройство.

Не стига, че им живееш в къщата, а и нямаш търпение да умрът. Не е ли по-достойно да се изнесеш от там и да си се справяш с бурените както ти искаш???

Раундъп, може - забележи, може да причинява рак, когато се ползва в промишлени количества. Това, че е пръснато тук и там, няма кой знае какъв ефект. Той, нормално се деактивира при допир със земя.

# 543
  • София
Охх,  как може в 21 век, хората да кълнат.?

# 544
Не знам какви са тези плочки и колко е голямо детето, но не ми се вярва да ръба увяхващата трева.
Пък може и да се извежда на други места да играе, щом е толкова опасно.

# 545

Не стига, че им живееш в къщата, а и нямаш търпение да умрът. Не е ли по-достойно да се изнесеш от там и да си се справяш с бурените както ти искаш???

Раундъп, може - забележи, може да причинява рак, когато се ползва в промишлени количества. Това, че е пръснато тук и там, няма кой знае какъв ефект. Той, нормално се деактивира при допир със земя.
Никакво психично разстройство не е. Кристина всъщност ми изглежда доста търпелива жена - чела съм я неведнъж. Тя хубаво ще се изнесе, ама това вероятно значи да се изнесе сама с децата. Ядосала се е, споделила е тук една тъпотия, от която утре сама ще се срамува.
А свекървата е могла да се съобрази с молбата - щом има малко дете, което пипа всичко, не е добре да се пръска. Всички си имаме страховете и притесненията, не е добре да се смеем на тези на останалите.
Аз не вярвам, че тя наистина иска да умрат, просто е ядосана. Тези, които копнеят за нечий край, не пишат и не споделят, действат.

# 546
  • София
И сега както си четат "с какво ме дразнят свекървите", отиват и действат Shocked Grinning
Тук пак отиде на мое и твое, типично по свекървенски.
Тревата си е нейна - тогава може , нищо, че снахата се е загрижила за детето /че и внуче на всичкото отгоре / какво нахалство.

# 547
F_f ти като големият ми син - отдавна ми е показал къде ми е мястото. Само чакам сам да започне да си изкарва парите.
О, недей дърпа дявола за опашката, че ей сега ще се включи господина да ни се скара, знаем ли ние той колко добре обезпечен е  Joy
Не съм достатъчно обезпечен госпожа,след година-две мисля да тегля кредит за жилище но все още живея при родителите си.Въпроса е че майка ми е достатъчно разбрана и интелигентна за да се съобрази с моите изисквания към нея,за разлика от много от вашите свекърви и майки.

# 548
  • София

Не е вярно- направен е да действа в корените, а те са в земята, не на повърхността ѝ.
И всички обяснения, че действието е локално, са безумни, след като знаем, че водата разнася всичко и навсякъде.
ПП. Не виждам защо толкова се възмущаваш от силните отрицателни чувства на Кристина- дали пък не се е напатила достатъчно, че да си признае?
И ако може да се изнесе, дали не би го направила?
Да я посъветваме да се разведе, както винаги? newsm78

# 549

Никакво психично разстройство не е. Кристина всъщност ми изглежда доста търпелива жена - чела съм я неведнъж. Тя хубаво ще се изнесе, ама това вероятно значи да се изнесе сама с децата. Ядосала се е, споделила е тук една тъпотия, от която утре сама ще се срамува.
А свекървата е могла да се съобрази с молбата - щом има малко дете, което пипа всичко, не е добре да се пръска. Всички си имаме страховете и притесненията, не е добре да се смеем на тези на останалите.
Аз не вярвам, че тя наистина иска да умрат, просто е ядосана. Тези, които копнеят за нечий край, не пишат и не споделят, действат.

Ами тя подвърди "тъпотията" няколко пъти, което ме навежда на мисълта, че наистина го мисли, ковто пък ме води до заключение, че има нещо много объркано в нея.

Подобни мисли са си патология и ако моят партньор желае смъртта на близки за мен хора, няма да ми бъде партньор изобщо. Наистина ли приемате подобни желания като нормални?

Абсурд, прочети за действието. Препарата, чрез листната маса достига до корена. Ако напръскаш почвата около растението се деактивира и не отива до корена. Малко четене на никого не е навредило.

# 550
F_f ти като големият ми син - отдавна ми е показал къде ми е мястото. Само чакам сам да започне да си изкарва парите.
О, недей дърпа дявола за опашката, че ей сега ще се включи господина да ни се скара, знаем ли ние той колко добре обезпечен е  Joy
Не съм достатъчно обезпечен госпожа,след година-две мисля да тегля кредит за жилище но все още живея при родителите си.Въпроса е че майка ми е достатъчно разбрана и интелигентна за да се съобрази с моите изисквания към нея,за разлика от много от вашите свекърви и майки.

Да де, разбрахме го това, поставил си я на място й (в нейното жилище, в което живеете с половинката ти) Wink

# 551
  • София
Аз не разбрах на какво място си я поставил?

# 552

Не е вярно- направен е да действа в корените, а те са в земята, не на повърхността ѝ.
И всички обяснения, че действието е локално, са безумни, след като знаем, че водата разнася всичко и навсякъде.
ПП. Не виждам защо толкова се възмущаваш от силните отрицателни чувства на Кристина- дали пък не се е напатила достатъчно, че да си признае?
И ако може да се изнесе, дали не би го направила?
Да я посъветваме да се разведе, както винаги? newsm78

Не, аз бих я посъветвала да предложи безопасна алтернатива - например, вместо свекървата да пръска, тя да хване мотиката и да почисти тревата (майка ми години наред така се бори с тревите пред къщата си). Но определено е по-бавно и доста по-трудоемко Wink

# 553
Аз не разбрах на какво място си я поставил?

На класическото сигурно – между прозореца и фикуса.
Жалко, че майка му не го е поставила на място – с куфарчето и навън.

# 554

Да де, разбрахме го това, поставил си я на място й (в нейното жилище, в което живеете с половинката ти) Wink
Не ,не можеш да ми внушиш чувство за вина ,защото всъщност само от година сме тук .Преди това бяхме на квартира ,но се върнахме в този дом и направихме един доста скъп ремонт ,ще живеем още година и изчеваме. Ако тези пари ги бях дал за квартира през последната година шях да си живея царски ,но предпочетох да ги вложа в дома на родителите си. Шпрехен?  Wink
Но дори и да нямах пукнат лев,и да живеех в техния дом-пак бих постъпил по същия начин-няма да допусна някой,било то и майка ми,да се меси в личния ми живот.
Не са ви свекървите проблема,а мъжете,в тая тема сигурно 1000 пъти ви е казано това ама вие продължавате да злобеете когато ви се каже истината.

Общи условия

Активация на акаунт