С какво ви дразнят свекървите?- 63

• 67 470
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
И за благодарност я "постави на мястото ѝ"?
Е, ти добре си случил на майка, ама тя явно не е случила на син...

# 556

...Ако тези пари ги бях дал за квартира през последната година шях да си живея царски ,но предпочетох да ги вложа в дома на родителите си. Шпрехен?  Wink

Вероятно "Ферщеен" си искал да кажеш, "шпрехен" е един друг глагол  Joy, ама нищо, явно с езиците не си в стихията си Wink

# 557

...Ако тези пари ги бях дал за квартира през последната година шях да си живея царски ,но предпочетох да ги вложа в дома на родителите си. Шпрехен?  Wink

Вероятно "Ферщеен" си искал да кажеш, "шпрехен" е един друг глагол  Joy, ама нищо, явно с езиците не си в стихията си Wink
Използвах го в друг смисъл ,ама нейсе ... Вие явно освен шаблонните думи и изрази друго не знаете  Laughing

# 558
То езиците да са му проблема  Joy.
Ако някой, пък било той и синът ми ми се настани в дома и се опита да ме "постави на място" ще бъде силно разочарован.

# 559

Използвах го в друг смисъл ,ама нейсе ... Вие явно освен шаблонните думи и изрази друго не знаете  Laughing
Да де, то и гроздето е кисело

# 560
И за благодарност я "постави на мястото ѝ"?
Е, ти добре си случил на майка, ама тя явно не е случила на син...
Много навътре го взе това "поставяне на мястото". Приеми го ,че съм и казал че не може да се меси в нашите отношения ,да бърка из нашите неща и да уважава личното ни пространство. Разбра от първия път.Така че сме нямали кой знае какви конфликти.
Ако твоя син дойде да живее у вас с жена си ,да разбирам че ще го изнудваш с това че това е твоя дом и ти диктуваш правилата ,така ли?

# 561
Ох, голям смях с този господин! Да пише, да пише, развеселява ми деня Simple Smile
Christina и аз съм я чела, в час си е момичето, просто сподели нещо не на място, в най-неподходящата тема.

# 562
  • София
Не ,не можеш да ми внушиш чувство за вина ,защото всъщност само от година сме тук .Преди това бяхме на квартира ,но се върнахме в този дом и направихме един доста скъп ремонт ,ще живеем още година и изчеваме. Ако тези пари ги бях дал за квартира през последната година шях да си живея царски ,но предпочетох да ги вложа в дома на родителите си. Шпрехен?  Wink
Но дори и да нямах пукнат лев,и да живеех в техния дом-пак бих постъпил по същия начин-няма да допусна някой,било то и майка ми,да се меси в личния ми живот.
Не са ви свекървите проблема,а мъжете,в тая тема сигурно 1000 пъти ви е казано това ама вие продължавате да злобеете когато ви се каже истината.
Мислех си, че ще влееш свежа нотка в темата, ама и ти мина в режим на изхвърляне и тупане в гърдите......
Живееш при майка си, с чиято подредба на дома и порядки си израсъл и са част от теб.
Жена ти има друго виждане.
Та, или ти го прегръщаш безапелационно и забраняваш на майка ти да диша, камо ли да си иска нейния си живот, или караш жена ти да се съобразява и да не променя нищо.
И в двата случая си риташ трудовата книжка и оставаш само с голите декларации.
"Шпрехен" не значеше ли " говоря"? newsm78

# 563
То езиците да са му проблема  Joy.
Ако някой, пък било той и синът ми ми се настани в дома и се опита да ме "постави на място" ще бъде силно разочарован.
Айде бе ,мами дето толкова се оплаквате обадете се малко. Тука ме нападнаха цяло ято свекърви  Laughing
Разбира се че ще те постави на място,това че е в твоя дом не значи че можеш да му бъркаш под чаршафите.
Нали се сещаш после като се роди малкото,колко ще и давам да го вижда,на тая жена дето ме е изнудвала и се е държала с мен като квартирант.Или като стане на 75 и почне да се напикава как ще ме търси.Ами да си продава златния апартамент и да я гледат хората, нали?
Не бива да се гаврите с хората ,само защото са във вашия дом.Това е временно положение. Животат не е 2-3 години в който зависиш от един покрив. Ако шантажирате с това децата си ,жалко за вас.

# 564
Не ,не можеш да ми внушиш чувство за вина ,защото всъщност само от година сме тук .Преди това бяхме на квартира ,но се върнахме в този дом и направихме един доста скъп ремонт ,ще живеем още година и изчеваме. Ако тези пари ги бях дал за квартира през последната година шях да си живея царски ,но предпочетох да ги вложа в дома на родителите си. Шпрехен?  Wink
Но дори и да нямах пукнат лев,и да живеех в техния дом-пак бих постъпил по същия начин-няма да допусна някой,било то и майка ми,да се меси в личния ми живот.
Не са ви свекървите проблема,а мъжете,в тая тема сигурно 1000 пъти ви е казано това ама вие продължавате да злобеете когато ви се каже истината.
Мислех си, че ще влееш свежа нотка в темата, ама и ти мина в режим на изхвърляне и тупане в гърдите......
Живееш при майка си, с чиято подредба на дома и порядки си израсъл и са част от теб.
Жена ти има друго виждане.
Та, или ти го прегръщаш безапелационно и забраняваш на майка ти да диша, камо ли да си иска нейния си живот, или караш жена ти да се съобразява и да не променя нищо.
И в двата случая си риташ трудовата книжка и оставаш само с голите декларации.
"Шпрехен" не значеше ли " говоря"? newsm78

Дами,става въпрос за ненамеса в личното пространство ,не за подредба на вещи или за диктуване на правила. Всъщност жена ми е най-тихия и скромен човек на планената. С майка ми се разбират прекрасно -просто сме заявили че сме достатъчно големи за да ни налагат мнение и да ни дават наклон...
Вие драги свекърви ако си нямате свой личен живот , интереси и хобита,продължавайте да се месите в живота на децата си. Аз и жена ми сме изключително свободолюбиви и достатъчно големи.Не налагаме наши правила в нечии чужд дом , просто си пазим личната независимост. Живеем на принципа "Аз не преча на никой и не му се бъркам за нищо-изисквам същото" Толкова ли е трудно? Толкова много ли искаме?

# 565
  • София
Абсурд, прочети за действието. Препарата, чрез листната маса достига до корена. Ако напръскаш почвата около растението се деактивира и не отива до корена. Малко четене на никого не е навредило.
Прочетох, отдавна, но чета и това- запознай се, няма да ти навреди и на теб. Peace
http://biopogled.com/%D0%BF%D0%B5%D1%82-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D1%87 … 1%80%D1%8F%D0%B1/

# 566
Всеки си е с проблемите.
F-f моят син е като теб. Аз за това всеки ден му казвам-намери си работа и се изнеси. Дори и отделно жилище съм осигурила - само да не му преча.

# 567
Няма угодия, ако мъжа остави жената да се оправя със свекървата - муньо бил, сега тук един се изтипоса, който е застанал по средата им и заел страната на жена си, и това не одобрихте...  ooooh!

# 568
  • София
Дами,става въпрос за ненамеса в личното пространство ,не за подредба на вещи или за диктуване на правила. Всъщност жена ми е най-тихия и скромен човек на планената. С майка ми се разбират прекрасно -просто сме заявили че сме достатъчно големи за да ни налагат мнение и да ни дават наклон...
Вие драги свекърви ако си нямате свой личен живот , интереси и хобита,продължавайте да се месите в живота на децата си. Аз и жена ми сме изключително свободолюбиви и достатъчно големи.Не налагаме наши правила в нечии чужд дом , просто си пазим личната независимост. Живеем на принципа "Аз не преча на никой и не му се бъркам за нищо-изисквам същото" Толкова ли е трудно? Толкова много ли искаме?
Не искате много, ама се правите че не разбирате, че пречите и влизате с бутонките в личното пространство на майка ти.
Нищо, че сте любезни един с друг.
И в тоалетната трябва да се изчаквате, и в банята.
Гости като решиш да поканиш, дали искаш разрешение, или демонстрираш независимост?
А, с личния живот на майка ти, как стоят нещата?
Тя трябва ли да ти каже да излезеш, че ще има гости?
Не ми говори, че никой на никого не се бърка в живота, заврени под един покрив.
И както гледам- прекопирал си едно към едно теорията на най- върлите представителки на сектата " мразим свекървата"!
Нямало да дадеш на майка ти да види внучето- ама що си мислиш, че тя ще скочи от 15 етаж от отчаяние?
Нямало да я погледнеш, да си продавала апартамента и да си намерела кой да се разправя с нея- ами, ако синът ми така ме " обича", ще продам жилището, ще си избера старчески дом и ще знам, че ме обгрижва обучен персонал, пък и някой дядо може да си харесам. Mr. Green

# 569
  • София
F_f,може да се каже,че те разбирам.  Явно и ти си използвал "поставих я на мястото си" твърде прибързано.
Ако има разбирателство във вашето семейство и никой не е подтиснат и обиждан или крие някаква жлъч, към другия , ви пожелавам семейно щастие.
И естествено взаимно уважение.
Но самия израз "поставих я на мястото си" е малко отблъскващ.
Имам брат. Майка ми, никога не се е месила в отношенията с приятелките му. Сама казва, "аз не мога да бъда свекърва"

Общи условия

Активация на акаунт