С какво ви дразнят свекървите?- 63

• 67 383
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Тези "след време ще остане на мен", малко разтегливо понятие. Документално дали е твой? Защото по документи ако е на друг - живей си ти с идеята, че някой ден ще го придобиеш  Laughing

Има и нещо друго. Сега си харчиш парите за нещо, което уцким ще е твое. Но замислял ли си се, че докъто дойде момента да го ползваш може и пак да стане за ремонт  Laughing
Още утре отивам при бащата да препише апартамента  Laughing
Добре че ми каза ,никога не бях се замислял  Laughing
В живота се случва всичко , разбира се че може да стане някое от гореспоменатите ,но нали все пак сме живяли толкова време в този апартамент ,дори от наеми сме спестили половината че и повече ,освен това нали и децата ми един ден като дойдат при баба си ще им е комфортно ,а и на нас също ,когато дойдем като гости. Много по повърхностно мислите.

# 616
Да, имаш право vasq_5, не знаем дали е едно дете или има и братя и сестри.

Принципно няма лошо да помогнеш финансово на родителите за ремонт, покупка и др., стига да е съгласувано с половинката. Даже е чудесен жест.

# 617
Ние сме повърхностни, а ти отиде при бъдещите си деца, че и на гости в апартамента ги прати Simple Smile Спокойно те може и там да се родят!
Всъщност на колко си години, че имам едно съмнения?

# 618
  • София
И аз дадох пари на майка ми за ремонт на жилището,  въобще не очаквам нищо в замяна.
Даже в началото дадох и пари за ремонт за двор в къщата в която живее и свекървата,  обаче и от нея нищо не искам.
Пари като вестници Joy
Ето защо не вярвам в брака. Защото някой се заклева в нещо си,  а после смята като счетоводител.
Значи жената на f_f налива пари в нещо абстрактно, предполагам безрезервно , защото надали ще пишат апартамента на нейно име.
Не , може и да подкрепям брак, само с договор преди това.
Нищо лично f_f, ти си гледаш от логичната гледна точка ,стана ми гадно за жена ти.

# 619
Ние сме повърхностни, а ти отиде при бъдещите си деца, че и на гости в апартамента ги прати Simple Smile Спокойно те може и там да се родят!
Може и тук да се роди първото ,не се знае ,скоро започваме да работим за бебе. На 29 съм .
Отговарям ти въпреки че мисля че коментара ти е по-скоро заядлив.  Wink

# 620
Аиде ти пък отиде да раждаш в Гърция и вече стана голямата работа. Щото си много самостоятелна - на квартира, за това едни пердета не ти дават да си избереш сама Stop

# 621
Не ми е заядлив, напротив забавлявам се Simple Smile
Ти влезе в толкова женска тема и то на нож, няма как да получиш само прегръдки Simple Smile
А аз съм една от малкото в темата, радетелки за семейна любов и щастие, включваща свекъри, така че не съм от лошите Wink
H/I Hug

# 622
И аз дадох пари на майка ми за ремонт на жилището,  въобще не очаквам нищо в замяна.
Даже в началото дадох и пари за ремонт за двор в къщата в която живее и свекървата,  обаче и от нея нищо не искам.
Пари като вестници Joy
Ето защо не вярвам в брака. Защото някой се заклева в нещо си,  а после смята като счетоводител.
Значи жената на f_f налива пари в нещо абстрактно, предполагам безрезервно , защото надали ще пишат апартамента на нейно име.
Не , може и да подкрепям брак, само с договор преди това.
Нищо лично f_f, ти си гледаш от логичната гледна точка ,стана ми гадно за жена ти.
Абе стига с тая моя жена ,казах ви да не пречупвате през вашата призма ,нашата ситуация  Grinning То на тебе явно че ще ти е гадно ,с жена ми сме го обсъдили и сме го решили отдавна. Не си правим бакалски сметки ,връзката ни е изградена на доверие и разбирателство. Още преди 3 години си купихме кола която е изплащахме и двамата ,но през цялото време и сега е на нейно име. Можеше да ми бие шута и да не взема нищо . Нямам дори пълномощно за колата ...
Та стига сте плакали на чужд гроб ,или поне за кахърите на жената на ф_ф дето ги няма  Laughing

# 623
Втори път се мъчи да ме ухапе Анонимен и вече ми е жал за него! Да се криеш в анонимен форум си е доста комплексарско  Laughing

# 624
Втори път се мъчи да ме ухапе Анонимен и вече ми е жал за него! Да се криеш в анонимен форум си е доста комплексарско  Laughing
Въпроса е че ти сложи с големия чарпак  chef

# 625
  • София
F_f,  на чужд гроб, много гаден израз.. Имате ли брак с жена ти? 
Спокойно, моля,  само питам и то с усмивка

# 626
  • Бургас
Аз съм върл противник на съвместното съжителство с родители и въпреки това, ако на родителите на f_f им се е наложило да ремонтират жилището, няма лошо той да им даде парите и след това да си ги върне обратно под формата на спестени наеми. Реално двете страни си помагат взаимно - едните получават ремонтиран апартамент, а сина успява да помогне на родителите си и да си върне парите като не плаща квартира. По-добре тези пари да ги даде на родителите си, когато обстоятелствата налагат това, отколкото по квартири. Пък може и наистина да се разбират. Когато хората са интелигентни, уважават личното си пространство и не се налагат един на друг, може и да изкарат година-две без сериозни кавги и сблъсъци.

# 627
F_f,  на чужд гроб, много гаден израз.. Имате ли брак с жена ти?  
Спокойно, моля,  само питам и то с усмивка
Такава е поговорката ,не съм я измислил аз.
Нямаме брак още ,сватбата е след 3 месеца ,тогава ще ми стане законна жена и всичко мое ще бъде и нейно .След години въпросния апартамен -също Wink

# 628
Зои,
Скрит текст:
И каква е разликата дали ме четеш като Анонимен или като Пенка99, Ганка123, захар4ето, муцито, гуцито или каквото и да е там? /сори ако цитираните никове са истински, давам само измислен пример/ А да - Разликата за теб е, че не може да си връщаш в тази или други теми. Точно ти ли ще говориш за комплекси?  Stop
ПП: този ми е втория пост, преди мен не знам кой е писал с анонимен. "Да те ухапе"? Сори ама не сме кучета, че да се хапем, това е форум и си пишен само Simple Smile.

# 629
Джулке, нещо да не те напече слънцето по тъмно?! Откога приветстваш живеенето с родители вместо квартира?!
 F_F, на мен могат само да ми завиждат Wink, а за разлика от теб, моето семейство е самостоятелно!

Общи условия

Активация на акаунт