Отговори
# 360
Момичета, вдругиден ми е контролният преглед и колкото повече наближава, толкова ми е по-притеснено, плача, страхувам се, че ще си живея с гъбичките до края на живота, а и за съмнителните резултати от колпоскопа...  Cry Тъпча се с кориолус и пробиотици и си рева.  Cry

# 361
Защо плачеш? Заради гъбички?

# 362
Защо плачеш? Заради гъбички?
Да, най-вече заради тях. 1 година вече постоянно съм с гъбички! Силно се надявам последното лечение да има резултат, психически не съм добре вече.  Cry

# 363
Вероятно е доста гадно, но съм почти сигурна, че или се пропуска нещо при изследванията, или назначените лечения не са адекватни спрямо състоянието ти. Нещо куца някъде....
При какъв АГ ходиш? Квартален или "проверен"? Защо не опиташ с докторите от първа страница от темата?

# 364
Вероятно е доста гадно, но съм почти сигурна, че или се пропуска нещо при изследванията, или назначените лечения не са адекватни спрямо състоянието ти. Нещо куца някъде....
При какъв АГ ходиш? Квартален или "проверен"? Защо не опиташ с докторите от първа страница от темата?
При всякакви съм ходила - от Торакс, от Полимед, от Софиямед, от ДКЦ, в Националния център по паразитни заболявания. Последно при Еленчев от Надежда.
При тези от първа страница не съм била още, но и там ще отида, ако се налага.

# 365
Хм, дано успееш скоро да се пребориш? Спря ли сладкото и тестеното както те бяха посъветвали преди 1-2 месеца?

# 366
Хм, дано успееш скоро да се пребориш? Спря ли сладкото и тестеното както те бяха посъветвали преди 1-2 месеца?
Да, всичко съм опитала и съм изпила и сложила десетки опаковки лекарства...

# 367
  • София
Извинявай, но съм ти изпуснала историята, тане знам дали спазваш диета. Обаче трябва да забравиш за всичко сладко, бяло брашно, млечни, неща с мая. Ако не си пробвала така, опитай" Peace

# 368
ПАП 2А, 2В и 2С - има ли уточнение, или само 2?

Момичета, знаете ли какво означава това В след 2 група? Лекарят каза да не го мисля, нямало нищо, важното било че е 2гр.

# 369
пейдж, мисля че не трябва да се филмираш с буквата, нали е 2 група, защо се притесняваш  Rolling Eyes
Понякога такъв резултат означава възпалителен процес, но  според мен това е нормална група и си е супер Peace
kiticat писах ЛС  Hug Hug

# 370
Момичета какво означава побеляване при колпоскопия ако цитонамазката (2група) и биопсията са сравнително нормални т.е. показват само леко възпаление и трябва ли да се прави конизация в такъв случай?

# 371
  • София
elica_2007 според моя опит със сигурност не е необходима конизация. Имаш някакви изменения очевидно, но за сега не е нищо сериозно - може да са причинени от HPV, а може и да не са. Най-добре е да се изчака, като се продължи със следенето на всеки  6 месеца, има голям шанс организма сам да се пречисти.
А как така биопсията е сравнително нормална? Какъв е точния резултат? А пък цитонамазка 2 група си е супер.

# 372
Кити, а симптоми имаш ли? Понеже ако нямаш и само на микробиологията излизат, я си свиркай и не се занимавай...

# 373
Boadicea в биопсията ми пише - Ектропион с тежко хронично възпаление в стромата и огнищна десквамация.
Доктора ми каза, че имам възпаление и ми изписана АБ, сега чакам резултат от следващата цитонамазка,  но той твърди че трябва конизация,  което ме кара да се съмнявам в него.

# 374

Общи условия

Активация на акаунт