Отговори
# 60
След скалпелната конизация ми изписаха АБ за два дни. В къщи трябваше да си слагам вагинално Цикадридина. Тези глобули подпомагат по-бързото заздравяване на раната. Относно спирането на цикъла - за първи път чувам, особено за процедура LEEP, но може би основанието е да не се полепят по раната ендометриални клетки, ако скоро след нея се очаква МЦ или ако наред с нея правят и кюретаж.

# 61
  • София
Момичета,много съм объркана.Днес бях на преглед при Ганчева.Конизирана съм 2012 и до септември 2015 всичките ми цитонамазки бяха 2 група.Септември ми излезе 3 А и Ганчева ме накара да пусна течно-базирана,тя излезе 2б.След нея имам още две цитонамазки,които са отново 2 група.Днес на прегледа Ганчева каза,че видимо всичко е наред,но заради тази 3а не е лошо да направя реконизация/за всеки случай/.Даде ми час след 10 дена за резултата от новото цито и да обсъдим евентуалната реконизация.Не знам какво да мисля и не мога да схвана,защо иска реконизация... newsm78

# 62
Момичета, ако нямам полови контакти две години след лийп има ли шанс, да се изчистя завинаги?

# 63
И още един въпрос! Какво да правя с моя приятел? Щом мъжете не се лекуват мен ще ме е страх да имаме контакт. Направо ще се побъркам...

# 64
bonibon, здравей  Hug Радвам се да те видя, жалко, че с въпрос влизаш  Hug
Учудвам се, аз не зная как бих постъпила. Колпоскопа викаш чист излезе......
Момичета, ако нямам полови контакти две години след лийп има ли шанс, да се изчистя завинаги?
ЧПВ ли имаш? Може да си писала, но се обърквам....

# 65
Вярвай, аз около 2 години след лазера нямах контакти, би трябвало този  мъж да лежи в затвора едва ли не, след всичко което ти причини, един съвет от мен, бягай от такива мъже, ако той не се лекува, ще занесе злото и на други и не си заслужава да сте заедно. Виж какво ти причини, ако ти е бил казал за гонореята, и всичко, че ги е имал, щяха нещата да са по леки, но в момента е по важното шийката да се  оправи след всичко, а ти да си добре. Като не иска да се лекува, си е негово проблем, ти трябва да си здрава след всичко, един ден ще срещнеш този, който е наистина отговорен прав и корав за здравето, си но те съветвам да се разделите. Помогнал ли ти е, помагал ли ти е със средства,  например. След като той те е заразил защо трябва да сте заедно  Hug Hug

# 66
  • София
bonibon, според мен отиди някъде другаде и за второ мнение, най-малкото може да се направи биопсия, малко прекалено ми се струва направо реконизация.

Вярвай!, ако приятелят ти наистина не иска да се лекува, аз също не виждам начин да продължите да сте заедно, постави му го като ултиматум и точка. Всеки мъж на място би взел сериозно нещата, не би имал против да си пусне и той изследвания, да пие и той АБ и т.н.

# 67
Правилно ли разбирам, че приятелят на Вярвай не иска да си лекува гонореята?  Shocked

# 68
Според мен имаше предвид, че ЧПВ не се лекува при мъжете.
А и май съвсем друг мъж е предал гонореята.

# 69
Вижте не искам да се намесвам, искрено и желая лека процедура, но тя самата казва че той не иска да се лекува, в такъв случай  #2gunfire
Вероятно и той и е предал гонореята, що за обич е това, ако обичаш приятелката сип няма да илепнеш всичко що де имаш  ooooh!

# 70
Здравейте! Благодаря на всички за вниманието! Много загрижено звучите и това ме топли! Сега имам друг човек до себе си, с когото не сме имали полови контакти, но ме подкрепя! Той ми сподели, че бившата му приятелка също е била носител на ЧПВ (явно, че и той си го носи). Аз също съм носител. Проф. Корновски не ми пусна типизация, но на всички цитонамазки излизат " койлоцити". Много объркано ви го обяснявам, но ми се иска да знам дали има шанс да се пазя две години и да се изчистя изцяло от вируса или няма такава вероятност? Страхувам се.... Дано един ден всичко ми се оправи -  и болки, и оток и бъда готова да бъда нормална жена, а в същото време изпитвам страх вече от всички болести!  Hug Praynig

# 71
  • София
bonibon, здравей  Hug Радвам се да те видя, жалко, че с въпрос влизаш  Hug
Учудвам се, аз не зная как бих постъпила. Колпоскопа викаш чист излезе......
ЧПВ ли имаш? Може да си писала, но се обърквам....
Колпоскопът е чист.Нямам идея,защо иска реконизация без биопсия...Ще видя какъв е резултата от новата цитонамазка и ще решя,въпреки,че тя ми каза,че дори да е 2 гр. било добре да се реконизирам щом веднъж цитото е дало отклонение. Cry

# 72
bonibon, мисля, че всичко ще се реши с една биобсия, ако трябва и от канала да ти вземат материал за изследване...... Много прибързано ми се струва така да се реже... А и няма ли някаква вероятност това отклонение да е било от възпаление....  Hug bouquet

# 73
  • София
Ами течно базираната излезе ,че е нещо такова.А и Ганчева тогава ми каза,че цитото е добо,а сега направо ме изненада... Rolling EyesНе знам какво да мисля !

# 74
Аз на твое място бих искала пълни изследвания - биопсия + абразио. Нека се включат и другите момичета. Успех, дано всичко мине бързо и забравим за проблемите си!!!!!!!  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт