Отговори
# 135
Ако има съмнения за ЧПВ , чрез засилване на имунитета, би могло да се постигне и неутрализиране на вируса, което е абсолютно възможно  Peace

# 136
Ако има съмнения за ЧПВ , чрез засилване на имунитета, би могло да се постигне и неутрализиране на вируса, което е абсолютно възможно  Peace
Благодаря.  Peace Praynig
Между другото в Цибалаб правят антимикограма на гъбичките, много съм доволна. Оказа се, че моята е чувствителна на всички лекарства и странно как до сега не се махна. Явно затихва и избива.

# 137
Здравейте незнам дали тази е точната тема където мига да получа съвет но моля ви ако имате някакъв опит моля споделете. Аз сам на 18 и имам много неприятен дискомфорт с клитора. Имала сам го и преди но сляд няколко дена просто отмина но този път искам да разбера от какво се получава. Чуството е все едно постоянно ми се ходи до тоалетна но като отида не мога да уринирам и дискомфорта става още по голям. Знаете ли от какво се получава това и как мога да го преотвратя ?

Много се извинявам ако нещо е написано грешно но от много години не сам в България и сам позабравила да пиша.

# 138
Това на какво се дължи не можем да ти кажем ние,  форума не е лекар, не лекуваме, не изписваме рецепти за каквото и да било, щом имаш оплаквания отиваш на лекар, ето предположенията:

Парещ дискомфорт в областта на клитора може да се дължи на кандидоза, бактериална инфекция, полово предавани инфекции (сифилис, гонорея, хламидия), човешки папиломен вирус, енергична сексуална дейност, дизестезична вулводиния, неподходящо синтетично бельо, тясно облекло, непоносимост към химикали - намиращи се в спермициди, презервативи и вагинални кремове, алергии и чувствителност към козметични продукти, дамски превръзки, прахове и омекотители и други.

# 139
Това на какво се дължи не можем да ти кажем ние,  форума не е лекар, не лекуваме, не изписваме рецепти за каквото и да било, щом имаш оплаквания отиваш на лекар, ето предположенията:

Парещ дискомфорт в областта на клитора може да се дължи на кандидоза, бактериална инфекция, полово предавани инфекции (сифилис, гонорея, хламидия), човешки папиломен вирус, енергична сексуална дейност, дизестезична вулводиния, неподходящо синтетично бельо, тясно облекло, непоносимост към химикали - намиращи се в спермициди, презервативи и вагинални кремове, алергии и чувствителност към козметични продукти, дамски превръзки, прахове и омекотители и други.

Аз попитах само за съвет ако може или някой ако случайно знае.

# 140
Какъв по добър съвет от това да се обърнеш към лекар  Peace
Няма как да знаем, а и форума не е лекар, та казах си че такъв ти трябва най -добре.

Скрит текст:
Моля ви не ме съдете за думите, ми изключително тежко ми е, опитвам се на всички да помогна и дано успявам!

# 141
На мен ми звучи като уроинфекция...иди на лекар, пусни си стерилна урина...

# 142
Да, и аз си помислих за цистит.

# 143
  • София
kiticat малко странно ми е да се лекува HPV , на базата на съмнения , без да е направена цитонамазка и биопсия ако е необходимо. Аз не разбрах дали и преди са те гледали на колпоскоп и сигурна ли си, че дисплазията се е появила, а не е вродена ектопия?Последните няколко гинеколога при които съм била твърдят, че това е изключително често срещано.
Иначе подсилването на имунитета няма да ти навреди със сигурност, но пък защо трябва да даваш парите за Coriolus в конски дози, месеци наред, ако нямаш нужда от това?

# 144
kiticat малко странно ми е да се лекува HPV , на базата на съмнения , без да е направена цитонамазка и биопсия ако е необходимо. Аз не разбрах дали и преди са те гледали на колпоскоп и сигурна ли си, че дисплазията се е появила, а не е вродена ектопия?Последните няколко гинеколога при които съм била твърдят, че това е изключително често срещано.
Иначе подсилването на имунитета няма да ти навреди със сигурност, но пък защо трябва да даваш парите за Coriolus в конски дози, месеци наред, ако нямаш нужда от това?

И аз нищо не можах да разбера. Sad Преди никога не са ме гледали на колпоскоп, само цитонамазки имам - нормални. Също така от около 3-4 месеца секс не съм правила изобщо, така че е много малко вероятно да имам прясна зараза с чпв. Може нещо старо да е, знам ли.
За кориолуса тук в аптеката струваше 40 лв., но аз си го поръчах вече за 20 лв. от iherb и го чакам скоро да дойде. Пише, че е полезен за организма, пък и за гъбичките малко да ме засили.

# 145
Моля модератор да изтрие последното ми мнение от миналата страница.  Peace

# 146
Дадос, много правилно си отговорила, няма защо да искаш да те трият и да се извиняваш  Rolling Eyes

# 147
На мен ми звучи като уроинфекция...иди на лекар, пусни си стерилна урина...

Благодаря 😊

# 148
Дадос, много правилно си отговорила, няма защо да искаш да те трият и да се извиняваш  Rolling Eyes

така и предположих, но потребителката не реагира добре на мнението ми, наистина лекар ще си каже най добре, може да е всичко такива оплаквания  Peace

# 149
Потребителската може да иска да и поставят диагноза и лечение във форума, но това няма как да стане.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт