Отговори
# 645
  • София
Ивка, браво, ето че можело и със стимулиране на имунитета!  Peace Пожелавам ти само хубави резултати!
Тук в София до сега да са те оперирали...

Не всеки лекар би тръгнал да оперира. Моят лекар ми бе казал, че ако бях по-млада, сме щели да опитаме организмът да се пребори сам, а бях с ЦИН2 след биопсията.

# 646
LSIL може с имуностимулация, ако не е обилно изменението.
HSIL не става, има ли високорискови вируси, си е за манипулация.

Според мен възрастта не е най-определящия фактор, а типа вирус, колко време е стоял и какви поражения е направил, колко често човек е изложен на нови вирусни атаки и прочие.

# 647
LSIL може с имуностимулация, ако не е обилно изменението.
HSIL не става, има ли високорискови вируси, си е за манипулация.

Според мен възрастта не е най-определящия фактор, а типа вирус, колко време е стоял и какви поражения е направил, колко често човек е изложен на нови вирусни атаки и прочие.

Аз изрично поисках първо да опитам лечение с медикаменти, без хуриргическа намеса тъй като имам голям страх. И на двете ми цитонамазки пише LSIL. Каза ми към края на есента да отида за биопсия, но да не бързам - не била наложаща. Каза, че няма нищо притеснително, важното е да си спазвам лечението.

# 648
Ivka Mar Ivanova, твойто звучи малко по-различно от просто LSIL на шийката на матката....

# 649
Ivka Mar Ivanova, твойто звучи малко по-различно от просто LSIL на шийката на матката....

В какъв смисъл?
Резултатите ми са: Ганулоцити, койлоцити, атипични плоскоепителни и метапластични клетки.
2Б група
Нискостепенна плоскоепителна лезия, съдържаща HPV/ лека дисплазия/ CIN 1

Знам, че резултата не е прекрасен, но има развитие, преди бях ПАП 3а.

# 650
Това Цин1 ми се вижда по правилно да се лекува, макар че при здрав организъм, има вероятност и инфекцията да се преодолее именно от организма, знам че може тук да се приложи обгаряне на засегнатите участъци.  bouquet

# 651
Момичета, имам час за 15 август от 15.30 при Илия Карагьозов. Няма да бъда в София. Ако някоя от вас има нужда, нека да пише, ще сменим името.

# 652
Аз да попитам, последен МЦ 20 юли, изненада за мен, днес съм 9 ден едва но и вчера и днес имам слабо розово бяло зацапване, не течение по скоро зацапване, и още едно питане случвало ли ви се е например 2-3 поредни цикъла да сте с ясно кървене без никакви съсиреци, лигавица и всичко друго  Rolling Eyes

# 653
Аз да попитам, последен МЦ 20 юли, изненада за мен, днес съм 9 ден едва но и вчера и днес имам слабо розово бяло зацапване
Кое и езненадата? Че ти е дошло на 20-ти юли ли?

# 654
Да, както и да е , няма значение  bouquet

# 655
  • Hisarya, Bulgaria
Здравейте!Бих искала да попитам момичетата от Пловдив дали някоя е ходила при доктор Арман Христамян и какво й е мнението за него? По принцип аз ходех на профилактични прегледи при доктор Патишанов,нот преди месец цитонамазката ми показа 3 група. Изплаших се и потърсих в нета за онколог , така попаднах на д-р Христамян. Отидох, прегледа ме на колпоскоп и установи раничка.Взе ми и той цитонамазка и тя беше 2 група. Каза след месец пак на цитонамазка и ако и тя е добра ще започваме да лекуваме раничката. Вчера се обадих и каза, че баща му ще ми вземе цитонамазката,а той е дърт дядо.Та се притеснявам много може ли да им се има доверие?

# 656
  • БУРГАС
Здравейте, моля за съвет какво означават резултатите ми от цитонамазка: 3 А - Лека дискариоза в сквамозни клетки с изобилие от левкоцити. Не се наблюдава HPV инфекция. Най-вероятно се касае за реактивни промени. Преди 6 месеца ми тушираха раничка със солкожин,която вече я няма. Имам правен ДНК тест за ЧПВ - отрицателен за високорискови. В момента имам само гъбички. Цитонамазкат е взета 6 дни преди цикъл, ако има значение. Има ли нещо притеснително или е просто възпаление?

# 657
Някой има ли инфо по въпроса колко време след оперативна дилатация на цервикалния канал,като подготовка за инвитро,може да се пусне цитонамазка.

# 658
Spaidyr_ наличието на левкоцити показва възпаление , просто възпаление , леката дискариоза всъщност са кретъчни промени в посочените клетки, в следствие на възпаление и няма нищо притеснително  bouquet

# 659
  • БУРГАС
Ох дано е така Dados. Даде ми надежда, че ще оцелея  Grinning  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт