"Селска госпожа" ("Hanım Köylü" ) / "No: 309"

• 47 852
  • 160
  •   1
Отговори
# 90
  • Разград

# 91
  • Разград
Hanım Köylü 9. Bölüm Fragman

https://www.youtube.com/watch?v=Unz_1oGCMy8

Последна редакция: пн, 13 юни 2016, 20:15 от vania_e

# 92
Кога успяха да излъчат две серии на No: 309 Crazy

# 93
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Успяха, Неж, и са готини сериите. Демет е много сладка, а като че ли и момчето ще стане симпатично по-нататък. Засега е дърво, ама според мен това е от ролята.
Да си призная, чакам с нетърпение срядата.

# 94
Здравейте,момичета!
Наваксвам със Селската госпожа,но другия на Демет не съм го почнала още.
Гледах толкова много сериали накуп и сега изведнъж останах с 2-3.Единия уж щеше да приключи с 13 епизода,сега пък от лакомия решиха да го удължат,също от лакомия приключих с други 2,трети пък толкова ми затъпяха,че мога вече и без тях,а беше време,когато на всеки 15 мин.влизах да проверявам има ли вече превод.
Мисълта ми е,че за сега това е моят фаворит - весел,забавен,разтоварващ и много цветен сериал.Още един такъв веселяшки гледах(Любовта обича лъжата),но не знам защо токова бързо го спряха?
И да не забравя след толкоз приказки да попитам...Най-малката сестра на Илкгюн как се казва и някой сеща ли се къде е играла?Много ми е позната,но и името не и знам,за да я проверя.

# 95
Аз си признавам, че позарязах СГ нещо не ме грабва, а 309 с грозния Фуркан също не мога да го преглътна.

Зарибих се по друг сериал и ме е яд, че толкова време след излъчването му го загледах, ама по - добре късно отколкото никога, нали Mr. Green
Скрит текст:
Става дума за " В очакване на слънцето". Много добър този Керем! Peace

Любовта ми обаче към ДемЮс продължава. Демо пак е при любимият си в Мармарис. Heart Eyes

# 96
Скрит текст:
Аз си признавам, че позарязах СГ нещо не ме грабва, а 309 с грозния Фуркан също не мога да го преглътна.
Зарибих се по друг сериал и ме е яд, че толкова време след излъчването му го загледах, ама по - добре късно отколкото никога, нали Mr. Green
Скрит текст:
Става дума за " В очакване на слънцето". Много добър този Керем! Peace
Скрит текст:
юбовта ми обаче Лкъм ДемЮс продължава. Демо пак е при любимият си в Мармарис. Heart Eyes

[/quote]
Филмът който си загледала е страхотен  Peace
Аз гледам 309 и ми е интересен в първите си 2 серии .

# 97

Филмът който си загледала е страхотен  Peace

Направо съм залепнала за екрана Laughing

Имаме лоша новина на хоризонта. Фарук Тургут e потвърдил в Туитър, че СГ ще покаже своя финал с 13 епизод, като причина посочва икономически проблем.

FARUK TURGUT ‏@FARKTRGT 2 чПреди 2 часа

Hanım köylü 13.bl final haberi doğrudur.Dizinin bitirilme sebebi ekonomiktir.

Последна редакция: вт, 14 юни 2016, 21:41 от Мис ЧагиЗо

# 98
Ееее,това наистина е мнооого лоша новина.Тъкмо се бях зарибила.Защо така става с всички филми,които ми харесват?!Дали няма да стане като при Зимно слънце,казаха до 13 епизод,ама нещо взеха да пускат допълнителни серии... newsm78 Thinking

# 99
Скрит текст:

Филмът който си загледала е страхотен  Peace

Направо съм залепнала за екрана Laughing

Скрит текст:
Имаме лоша новина на хоризонта. Фарук Тургут e потвърдил в Туитър, че СГ ще покаже своя финал с 13 епизод, като причина посочва икономически проблем.

FARUK TURGUT @FARKTRGT 2 чПреди 2 часа

Hanım köylü 13.bl final haberi doğrudur.Dizinin bitirilme sebebi ekonomiktir.

Скрит текст:
До кой епизод си?

# 100
Скрит текст:
До кой епизод си?

Скрит текст:
26 Peace

# 101
# 102
Рускините са написали, че от другата седмица 25-ти юни ще се излъчва "Var misin yok musun" от 20.00ч., което значи че СГ ще промени излъчването си. newsm78

# 103
  • Ветрен
Здраейте
Къде мога да гледам на Бг  този филм Hanım Köylü

# 104
СГ от другата седмица ще се премести в понеделник!

FARUK TURGUT ‏@FARKTRGT 1 hпреди 1 час

HANIMKÖYLÜ haftaya pazartesi günü yayınlanacaktır

Общи условия

Активация на акаунт