СЕДМИ клас - 5 - Успех!

• 84 025
  • 751
  •   1
Отговори
# 30
  • най-шареното място
Май раничко се възмутихме - преди да видим документа с разпореждането на министъра.
И при 5, и при 10, и при 3 пралелки - 90 минути е много.
Може да няма заповед или да е препоръка само.

# 31
  • София
ом, май си права  Simple Smile

# 32
  • София
Чудесно е - нова тема, нов късмет Simple Smile

# 33
  • Варна
Успех и от мен:) Нека бъдат спокойни...Малко рано ми се струва да ги викат в 8,30. От 8,00 е ДЗИ на дванадесетокласниците. Какво ще правят час и половина?
Точно и аз това се чудя. За големия имам спомен, че ги викаха 9.15 което за мен е по приемливо като час.

# 34
Благодаря за новата тема!
Успех на децата!

Относно часа, в който ги викат- еднакъв е за всички. Laughing
За храненето- не се бях замисляла. Обикновено в такива ситуации на човек не му се яде.  Не бих поощрявала яденето. Какво ще стане всеки като се разшуми?!? Ако някой има специфична нужда или му пристърже- ок, може 1-2 обикновени бисквити, но повече......

Всъщност у нас по никакъв начин не може да се разбере, че нещо предстои. Спокойна е обстановката. Темите за разговор са други. Само като вляза в бг- мамма понякога ме свива под лъжичката. Усещам напрежение и то ми влияе. Но за кратко. Добре, че детето за сега не показва признаци на притеснение.

# 35
  • ride my bike...
Да се запиша в новата тема и да пожелая спокойствие на деца и родители Simple Smile

# 36
Betty L., благодаря за темата!  bouquet

По броя постове си личи, че датата наближава.
Аз лично бих предпочела още утре да е 18-ти и да минават тези матури. 

# 37
Благодаря за новата тема! Много късмет, успех и спокойствие на децата!

# 38
  • България, София

Точно вчера си мислех, че темата е странно спокойна ... Аз предпочитам да е 20-ти след обяд. Simple Smile

# 39
  • Варна

Точно вчера си мислех, че темата е странно спокойна ... Аз предпочитам да е 20-ти след обяд. Simple Smile

А аз направо 3-ти юни. Писала съм и преди, за мен най-трудно е чакането на резултатите Simple Smile

# 40
  • I want it all and I want it now.
Аз искам да е направо юли и да сме на морето  smile3549

# 41
  • най-шареното място
20ти, следобед и за мен, моля!
След това всичко ще ясно, макар и неизвестно за нас. И децата ще имат "само" 3 матури и приключване на срок, но не е изпити.

Уж всичко е спокойно, но като прочета че трябва да висят там час и половина по-рано...
Още нямат листите за явяване, та реално процедурата не сме я докоснали даже засега.

# 42

А аз направо 3-ти юни. Писала съм и преди, за мен най-трудно е чакането на резултатите Simple Smile

И аз така!
А днес как бързо се изписва темата! Май ще я изпишем до изпитите!  Joy
Днес е класното по математика, и контролно по география за разкош. А в понеделник най-после ще проведат прословутата родителска среща за 7 клас. Викат ни заедно с децата. Още си чакаме оценката от класното по БЕЛ.
Моето закусва сутрин. Вероятно ще му дам корни или нещо такова и вода за изпита. Ще го посъветвам между двата модула да го хапне.

# 43
И аз мечтая за 20-ти следобед. Времето напоследък ми лети неусетно. Моята дъщеря днес има класно по БЕЛ, чака все още класното по МАТ да върнат.

# 44
  • Пловдив
Щерката вече направи класни по математика и БЕЛ.  И аз вече влизам в предстартова треска въпреки че , не ми е за първи път. Успех на всички ученици малки и големи.

Общи условия

Активация на акаунт