СЕДМИ клас - 5 - Успех!

• 83 977
  • 751
  •   1
Отговори
# 405
   Ще притичвам от тема в тема. За мен дванадесетокласниците не изкараха късмет с "Гераците", поезията е по-благодатна и за ЛИС, и за есе. Но да се надяваме, че пък малките ще имат хубав разказ за преразказ и хубава, смислена теза!

# 406
  • у дома
  Ще притичвам от тема в тема. За мен дванадесетокласниците не изкараха късмет с "Гераците", поезията е по-благодатна и за ЛИС, и за есе. Но да се надяваме, че пък малките ще имат хубав разказ за преразказ и хубава, смислена теза!

Върна ме 27 години назад-тогава на матурата по бел-също беше задължителна ми се падна тема за Гераците и имах отличен-така че предполагам и зрелостниците ще се справят Hug

Аз от сега си казвам,че след изпита по бел няма да гледам никакви отговори-както си познавам детето най-много ако е сгрешил да се ошашка за математиката...А и по принцип той мрази веднага след състезание да коментираме задачи и какво е направил,та сега няма да е по-различно-и без това ,каквото и да е направил-това ще е -и да проверяваме и да не проверяваме все тая...

А иначе прогнозирам,че до довечера тази тема ще се изпише...

# 407
Успех и спокойствие на всички дечица и техните майки Hug Съпреживявам с вас, догодина и ние ще се печем на този огън Laughing 

# 408
Късмет и успех на децата! Те могат! Дано да са спокойни, за да покажат знанията си.

# 409
  • София
Спокойствие,  късмет и отличен успех на децата ни -  кандидат-гимназисти и зрелостници!

# 410
Успех на всички седмокласници и късмет на изпитите.

# 411
    Моята също не иска да гледаме отговори - особено преди математиката! Наистина, тук може да си ги видим, но пак остават тезата и преразказът, които за мен са много важни. На сина преразказът му вдигна оценката за кандидатстване, на щерката я свали - но все пак мисля, че има доста тежест и това е добре, защото е единственото авторско произведение на децата.

# 412
Не остана време до теглене на изпитния вариант, всеки момент вече ще е Simple Smile Успех на децата, ще се справят Peace Имам предчувствие, че за преразказ тази година ще е нещо от неутрален разказвач, да видим...... Rolling Eyes Айде, ще следя какво става....
А на матурата, хм....Ел. Пелин не е лош, темата дава възможност на тези, които са учили, да го покажат. Общите приказки няма да са достатъчни, дано зрелостниците да са го разбрали навреме и да са се готвили сериозно.

# 413
  • Пловдив
Успех и от мен на всички седмокласници и дванайсетокласници.

# 414
  • София
И аз имах намерение да оставя седмикласника да си поспи до 8 часа, но той стана много преди това. Явно се вълнува! Изпратихме го сутринта до училище, а сега остава само да му стискаме палци!  Praynig

Темата на големите е хубава и според мен. Peace

# 415
    Нищо не казаха за преразказа. А и не помня как беше предишните години. 2011 бях на работа, но слушах радио, ала не я казаха, а 2013 - не помня. Сега пак отивам да се трудя...

# 416
Успех на всички седмокласници!

# 417
    Всъщност прави са да не казват, те ще започнат преразказа едва след 11 ч., дали тогава ще го съобщят?

# 418
  • Пловдив
Преразказът се разсекретява по-късно.  Peace
Казват само кой вариант се е паднал - 1, 2 или 3

# 419
И аз притичвам от темата на дванадесетокласниците към тази на седмокласниците. Ще са инфарктни за нашето семейство тези два дни...
Успех пожелавам на всички деца. Hug

Общи условия

Активация на акаунт