СЕДМИ клас - 5 - Успех!

• 83 945
  • 751
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
Благодаря за теста. Лесничък ми се видя...

Това не е добре.

Така е!
изобщо даже, не е добре

# 496
  • Чукарландия
Синът ми се обади: "Супер лесен и бебешки тест. Много по-лесен от класното..." ooooh!

Дано да са се справили. Hug

# 497
как ще се кажат много неща, но в няколко кратки изречения.

Е това е специалитет на моя син  Laughing

Лесните задачи не могат да отсеят мн. добрите от отличните деца, зубренето от
разбирането. Дано не е така на тези матури . Успех .

# 498
Моля,  Ън и майките,  които разбират,  да изкажат предположение с колко точки е вероятно да бъде оценен 10 въпрос?

# 499
  • Варна
Моля,  Ън и майките,  които разбират,  да изкажат предположение с колко точки е вероятно да бъде оценен 10 въпрос?

Тези по спомен са по 2 т.  Rolling Eyes

# 500
Според мен правилният отговор на въпрос 4 е А, а не Б, както е посочено по-горе.

# 501

Тези по спомен са по 2 т.  Rolling Eyes
И аз така видях да е оценен на пробния изпит,  но може да има разлика тази година.

# 502
  • София
Според мен правилният отговор на въпрос 4 е А, а не Б, както е посочено по-горе.

И според мен ... ама не сме учители (поне аз) и може пък да грешим...
Както казва моят син - важно е официалният отговор кой е Wink

# 503
  • Варна
До час ще стане ясно .  Hug
А според мен 4ти си е точно Б и е "казано" в предното изречение на текста.  Peace А изразът "обикновена храна" хич не ми се връзва с "всичко има" .

# 504
  • Пловдив
Не ми се вижда чак толкова "бебешки" тестът. Има капанчета. Не бих казала, че е по-лесен от миналогодишния.

# 505

Ако изобщо някой от четирите възможни отговора на 4-ти въпрос може да се приеме за правилен...

# 506
Чаках дъщеря ми пред училище. Излизат децата и всички казват, че тестът бил елементарен. Преразказа много лесен. Моята дъщеря каза че написала, ама какво е ще видим на 03,06.
И аз си мисля, че цедката ще е голяма на тезата и преразказа.

# 507
  • София
Не ми се вижда чак толкова "бебешки" тестът. Има капанчета. Не бих казала, че е по-лесен от миналогодишния.

Абсолютно съм съгласна!
 Peace

в тази връзка, каква скала за точките може да се очаква?
според мен 16 или 18 за среден (3) е напълно вероятна, но може и да съм в голяма заблуда...

# 508
До час ще стане ясно .  Hug
А според мен 4ти си е точно Б и е "казано" в предното изречение на текста.  Peace А изразът "обикновена храна" хич не ми се връзва с "всичко има" .

По принцип хлябът си е обикновена храна, но е свързан с духовността, защото символизира плътта на Христос. Докато в езическите обреди трудно можем да говорим за духовност. На 6-ти въпрос отговорът също не мисля, че е Г, а Б.

# 509
на 18-та задача откривам 15 грешки...

Общи условия

Активация на акаунт