"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 22

• 60 554
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
  • София
7-10дни закъснение са нужни, за да се види
и няма как да е видяла нещо с коремен, а да не го е видяла с вагинален - рано е, изчакай още 5дни и отиди пак.

Jasminda - в листовката на хапчетата пише, кога риска е най-голям и има ли риск от пропуснати таблетки в последната седмица, изчети всичко подробно.
За бременност можеш да провериш 12 дни след последния рисков акт

# 586
Здравейте и от мен .  С моя мъж 9 месеца вече опитваме - неуспешно за сега. Имам нередовен цикъл 31-32-33-34 дни, но никога под 30 и не повече от 35. Засичала съм овулация на 17-18 ден с ТЕСтове.  Този месец бебеправихме на 12-14-16-17-20-22 ден днес ми е 24.  Страшно изморена и отпаднала се чувствам.. Имам ужасен апетит и леки ПМС.  Мислите ли че може да в станало и кога да направя тест.  Също мисля да напраим още 1-2 опита, то ку виж ми е закъсняла овулацията..

# 587
Значи юни месец имах 6 дена зацапване от 21.06 до до 26.06 имам болки в кръста става ми лошо овеличен бюст и реших да си направя тест който излезе с втора бледа черта и така направих 4 теста и всички имат бледи втори черти

# 588
пише че има приск при пропускане но през последната седмица ги пиех на повече от 24 ч и за 7 дни съм изпила 5 вместо 7 хапчета последното го изпих 1 час преди акта тожа е петък вечерта в неделя сутринта ми дойде а трябваше по принцип когато минат 3 пълни дни горе доло вторник сутринта и не зная сега дали пак да си ги почвам или да чакам да видя дали има нещо да не стане да направя проблем

# 589
Здравейте!!! Много бих искала да споделя нещо,което ме мъчи и знам че ви интересува и вас! Със съпруга ми правим опити от 8 месеца и за съжаление все още няма резултат- та на 21 април си направих тест,на който имаше бледа втора чертичка,не знаех какво се случва от щастие а дори не ми беше закъсняло още(просто се почувствах нещо различно). На др ден отидох на лекар,но та каза че е твърде рано и нищо не се вижда и така след 5 дни ми дойде М ,поплаках си и се взех в ръце! Днес е 3 ден от закъснението ,но не смея да си направя тест (пък и цикъла ми е малко нередовен)!

# 590
Толкова обилно ми дойде, че все едно м зашлеви шамар и ми се смее едновременно Cry
Plamche, наистина не знам какво да те посъветвам. Имаш достатъчно закъснение за всякакъв тест и няма лошо да си наясно какво се случва. Знам, че разочарованието може да е голямо, но колкото по-рано знаеш, толкова по-бързо ще го приемеш. Но пък знае ли човек може просто да си бременна... Praynig
Направи си един тест, най-добре кръвен и ще знаеш до няколко часа със сигурност. Прегръщам те и успех bouquet

# 591
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте , искам да попитам горе долу колко време опити са необходими на месец? Следвате ли някаква схема или ... Ние минахме неуспешен първи месец, сега сме запретнали ръкави за втория Simple Smile

# 592
Здравейте , искам да попитам горе долу колко време опити са необходими на месец? Следвате ли някаква схема или ... Ние минахме неуспешен първи месец, сега сме запретнали ръкави за втория Simple Smile

Следи се овулация .

# 593
  • София
или се прави секс през ден през целия период Simple Smile

# 594
Закъснява ми вече 5 дни и се притеснявам много... Знам, че звучи малко глупаво, но искам да ви попитам: последно правих секс на 25 май, дойде ми на 5 юни и ми свърши на 10 юни, този месец трябваше да ми дойде към 2/3... Има ли шанс да съм бременна още от май месец въпреки, че ми е дошъл цикъла на 5 юни и причината за липсващата менструация да е бременност въпреки че не съм правила секс от 25 май Sad Съжалявам за глупавата тема, но .... Embarassed Embarassed Embarassed

# 595
Днес си правих тест за бременност - категорично отрицателен. Много съм объркана, 35-ти ден ми е от цикъла вече нито ми идва, нито нищо (юни месец ми дойде на 25тия, май на 45ти, април на 40ти, а преди това винаги си идваше около 30-32 ден). И понеже този месец почти всеки ден правих тестове за О и някъде до към 20тия ден нещо не я хващах, а последния ни полов контакт в този период беше на 19 и мисля, че ако е станало нещо, то тогава трябва да е. Възможно ли е още да не отчита?

# 596
Мила според мен може и да не отчита, но вероятността е малка след 16 дни... Въпреки това не е невъзможно ако искаш да си сигурна пусни кръвен.  Някакви симптоми имаш ли?? Възможно е на 22 ден примерно да в била самата овулация и с акта от 19 да са се случили нещата, така наистина има вероятност да не ри отчита още теста.  Стискам палци и на себе си и на теб да покажем тлъст двучертичков тест!

# 597
Мила според мен може и да не отчита, но вероятността е малка след 16 дни... Въпреки това не е невъзможно ако искаш да си сигурна пусни кръвен.  Някакви симптоми имаш ли?? Възможно е на 22 ден примерно да в била самата овулация и с акта от 19 да са се случили нещата, така наистина има вероятност да не ри отчита още теста.  Стискам палци и на себе си и на теб да покажем тлъст двучертичков тест!

Симптомите от седмица - две са ми като за пред цикъл, болки в яйчниците, апетит и то предимно към солени неща, съвсем малко жълтеникаво течение, гърдите съъвсем леко са по-чувствителни, почти не се усеща, а пъпки ми излязоха навсякъде.  #Crazy

# 598
Направи си тест!

# 599
  • София
marrina236 - ако си правила последно секс на 25-ти май до сега един тест ще покаже, но и много други неща щеше да има. Според мен, още повече че си имала цикъл шанса е минимален, но си направи теста все пак!

Shania13 - дори и да не са 16 дни, а 14 или 13, теста щеше да покаже. Отиди на лекар да види какво се случва, може да са много неща.

Общи условия

Активация на акаунт