"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 22

• 60 557
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
  • София
ако е вярно... това си е чиста гавра!
Теди дължи обяснение и извинение, но дали ще й се повярва някога пак - не е съвсем сигурно!

# 91
Да, какви са тези глупости с тази жена? Да обясни какво прави и защо ни будалка?
Аз пак ще попитам докладвали ли сте я някога на администратор на този форум? По всички теми из форума чета, че лъже и че е нарицателно за човек с проблеми с лъжи и интриги около евентуалното си забременяване и нищо, и тя си продължава.

# 92
  • София
Аз лично не съм я докладвала, но и тя повече пише в отчетната на бебеправещите и там ги разиграва, но и определено доста добре си я нареждат и я хващат веднага в лъжи...
Сигурно все някой я е доквадвал. Постоянно си сменя потребителското име сякаш...

Последна редакция: пт, 20 май 2016, 17:22 от Brayda

# 93
  • София
Еххх, Теди. Май само аз ти вярвах. До днес. Тази снимка е от един румънски форум. Ето го. http://forum.7p.ro/teste-de-sarcina-vol-ii.aspx?g=posts&t=5323&p=22

Явно не си щастлива в личен план, за да търсиш вниманието и съчувствието на околните. Гавриш се с нашата добронамереност. Жестоко е.
Замисли се!

Къде е снимката? Не, че вярвам на Теди, но не я виждам. А иначе ако тя спре да пише, ще се завърне с нов профил. Извинявам се за спама  Peace

# 94
Снимката е прикачен файл на am3lya -третата публикация на страницата.

Явно някой е докладвал. Акаунта на Теди е временно замразен. Не вярвам, обаче, това да я спре да си направи нов.

Извинявам се на модератора за офтопика.

# 95
  • София !
Еххх, Теди. Май само аз ти вярвах. До днес. Тази снимка е от един румънски форум. Ето го. http://forum.7p.ro/teste-de-sarcina-vol-ii.aspx?g=posts&t=5323&p=22

Явно не си щастлива в личен план, за да търсиш вниманието и съчувствието на околните. Гавриш се с нашата добронамереност. Жестоко е.
Замисли се!

Къде е снимката? Не, че вярвам на Теди, но не я виждам. А иначе ако тя спре да пише, ще се завърне с нов профил. Извинявам се за спама  Peace

Снимката е на една от публикациите по надолу  Peace
Иначе аз Теди, я знам още от времето в което аз пишех в темата за бебеправещи. Още от тогава си я знам и хич не и вярвам.

# 96
Като сравнително нов потребител още в началото прочетох за нея, че лъжела много, но все пак имах някаква надежда всички да грешат. Е, грешка няма! Тя си е хроничен лъжец! Гадно беше, че всички се втурваха да се пулят в тестове, да чакат кръвни с нея, а то пак било поредната лъжа. Дори наскоро в темата на бебеправещите беше пуснала по нейни думи "снимка на фалшив положителен тест, за разчупване на обстановката"...
Нямам думи!  Simple Smile

# 97
Момичета, не издържах аз, та вчера и днес правих тестове. Вчера не беше с първа урина, имаше втота въображаема, днес пак не е да ти извади очите, но е по-видима, определено. Но мисля, че имайки предвид датите си е супер.  Та Йеееей.
Писах на гинелоложката ми, но явно телефоните са й в кабинета. Исках да я питам, питам и вас, дали мога да запопна птием на дуфастон и ако да в какво количество и през какъв интервал. Имам 2-3 дни до официално закъснение. Питам за дуфастона, защото с предишната бременност имах разлепване на плодния сак и си ме е шубе.

# 98
Момичета, не издържах аз, та вчера и днес правих тестове. Вчера не беше с първа урина, имаше втота въображаема, днес пак не е да ти извади очите, но е по-видима, определено. Но мисля, че имайки предвид датите си е супер.  Та Йеееей.
Писах на гинелоложката ми, но явно телефоните са й в кабинета. Исках да я питам, питам и вас, дали мога да запопна птием на дуфастон и ако да в какво количество и през какъв интервал. Имам 2-3 дни до официално закъснение. Питам за дуфастона, защото с предишната бременност имах разлепване на плодния сак и си ме е шубе.

Здравей и честита бременност, нека да е лека и безпроблемна до около термин!
Доколкото знам повечето лекари препоръчват Утрогестан вместо Дуфастон, и двата са прогестеронови препарати.
Аз също пия застраховащо Утрогестан в най-минималната доза 2*1. При бременност няма как да навреди, това със сигурност го знам, но все пак само лекар категорично може да отговори на въпроса ти Simple Smile
 Hug

# 99
Здравейте, сладурки Simple Smile Аз общо взето идвам за морална подкрепа Simple Smile

Овулацията ми се падна на 5ти май, като на 3ти и 6ти  luvbed
Та, трябваше да ми дойде на 15ти, но още ни вест, ни кост  Crazy От вчера ми се подуха гърдите, станаха твърди и болезнени, имам си болки в корема, като тия дни цял ден ми е лошо и ми се спи. Знам, че тест е най-сигурно, но направо не мога да събера смелост Embarassed Ще си почакам още лелката, но стискайте палци, моля! bouquet

# 100
  • София
Ако е трябвало да ти дойде на 15-ти, то имаш 6 дни закъснение.
Направи тест, резултата ще е категоричен - положителен или отрицателен.
Ако е положителен, то е хубаво да знаеш, за да си запишеш час за лекар на около 10 дни закъснение.

Хайде, не го мисли повече - ако има бременност ще лъсне веднага 2-рата черта.

# 101
Брейда, а дали трябва да е със сутрешна урина (ако да..изпуснах влака днес)?

# 102
  • София !

Не е задължително. Освен това ти имаш не малко закъснение и теста би трябвало да отчете по всяко време.
Хайде направи един, а ние стикаме палци да е положителен!  Praynig

# 103
  • Lovech

Януари направих 2 теста Sure Check един сутринта и един вечерта след 3 дневно закъснение чертите си бяха еднакво ярки .  Grinning

# 104
  • София
С това закъснение няма значение с коя урина Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт