SUPERNATURAL: Don't leave teeth marks

• 39 579
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
Между другото, противоречаха си за едно нещо.
Скрит текст:
Решиха да убият Амара, защото нали Бог умира и като умрат двете сили, баланса на Вселената ще се запази. В същото време, Амара казва, че когато Бог умре, Вселената, всичко ще изчезне. Включително и тя. Иди ги разбери.

Ми изчезването на всичко пак си е някъв баланс  Joy
Аз доколкото разбрах за да има баланс трябват и двете сили. Ако едната изчезне става кофти.
Grinning
Да, така е, те затова искаха само да заключат Амара. Щеше да е заключена, но жива и така баланса се запазва. Но след като Бог умираше и нямаше как да го спасят, щеше да остане само тя. Баланса се нарушава и решиха, че е по-добре да я убият и баланса да се запази. И малко след това, Амара изкача с нова теория.

Права си. Оплескаха теорията. Но не придирям. Само и само да си ги гледкам тия сладури  Heart Eyes Embarassed

# 226
Тенск Диме. Wink

На Боби и аз щях да се зарадвам.
Мама как гледаше Дийн само, някак си дезориентирана ми се видя. Естествено, току-що я "съживиха", но си мисля да не завъртят нещата така, че да не ги помни 1-2-5 епизода... Rolling Eyes

# 227
Превъртам отново.
Много ме кефи как Краули вика на Сам - Саманта  Joy Joy

# 228
 Joy
Да, вярно.

# 229
Laughing

Изкефих се и на Дийн като имитираше Роуена.  Laughing
Забавно беше, когато Роуена разказваше как Краули бягал гол, вятъра духал оная му работа Grinning, а Бог дава за пример Адам и Ева и накрая - "деца".
Краули - "Добре, че светът ще свърши". Laughing

Роуена - "Значи издутината била от пистолет". Laughing

# 230
 hahaha
Това с пистолета беше много яко, физиономията на Дийн също.

# 231
  • Buffyworld
Иве, честито за бебока ! да ти е живо и здраво !!!

Много ми хареса епизодът. А когато Дийн говореше с ирландския акцент направо ме разби от смях. Само  малко ми беше тъпо това с британката в края на епизода . Надявам се, че  не е ранила смъртоносно  Сам. Напомни ми малко на " Съвета на Наблюдателите   " Watcher's Council "  от Бъфи. И там бяха в Лондон и само "наблюдаваха " убийците на вампири, правеха се на големи шефове, без да вършат нищо съществено.

Още когато Амара каза на Дийн, че ще му върне жеста, като му даде това, което му е най- необходимо, имах чувството, че ще върне точно майка му. А как и защо Амара е преценила, че Дийн има нужда от майка  си ??? Много интересно завърши и като никога без Апокалипсис. Сега ще падне голямо чакане до есента. Реших този епизод да не го трия от компютъра и ще го си го запазя от чиста сантименталност към сериала.

# 232
Мерси БъфиHug

Да вярно, че този сезон не завърши с Апокалипсис, но гепнаха Сами.
Явно Валърито ще си я гледаме и в другия сезон. Rolling Eyes

# 233
Валъри не ми е много симпатична. Но може и да се получи нещо между тях. Не се живее лесно без жена  Joy От друга страна Дийн загуби гаджето си, но пък си върна мама. Маминото келешче на кака  Heart Eyes

# 234
Ньеееееееее, не я ща тая със СамитУ. bash

# 235
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
Преглътнахте ли вече финала? Аз не мога.  Sad Cry Close

# 236
Що Диме?
Не беше уау, но очаквах да стане нещо подобно, въпреки че за минути се вързах, че Бог ще "умре".

# 237
О, не. И аз очаквах нещо такова.

Мисля си ангелчето. Къде го запрати тая мадама? И как ще си мисли през цялото време, че Дийн е умрял.
Имам две прогнози. Или е обратно в Рая, който е заключен. Или е някъде на другия край на света и ще му отнеме поне половин сезон да се върне обратно.
Та за това.
И аз си мислех, че и Бог и Амара ще умрат. Но пък сценаристите си оставиха вратичка. Както със Луцифер.

# 238
Да, вярно.
Значи много ще се ядосам, ако стане така. Не стига, че този сезон и Краули и Кас бяха дефицит, сега остава и някъде да го затворят Кастиел и хептем ще  bash

Диме, прощавай ти ли ги пишеш тези фенфикшъни?

# 239
Аз, да.  Embarassed

Пък и на мене Кастиел винаги ми е дефицит Simple Smile Може да му направят собствен сериал....

Последна редакция: сб, 28 май 2016, 22:46 от dimi1013

Общи условия

Активация на акаунт