SUPERNATURAL: Don't leave teeth marks

• 39 564
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
Браво, Дими, адмирации.  hug
Сещам се, че в началото на темата Импалка публикува линк, но естествено не съм разбрала, че ти си автора. bouquet

# 241
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
Благодаря  Hug

Тези на български си ги чета само аз май. Simple Smile

Пък английският ми има все още доста ръбове.

И откакто се върнах на работа имам време само за по някой драбъл...

Но пък имам ентусиазъм в повече Simple Smile

# 242
 Hug
Харесаха ми, отивам да чета още малко.

Дженсън като кифла.  hahaha
Миша направо нереален.

# 243
Ох, обожавам ги  Hug

# 244
Ей ся гътнАх Галя Mr. Green .
Скрит текст:

# 245
Нея със сигурност, но гътна и мен.  Crazy

# 246
  • Buffyworld
Въобще не съм си и мислела, че Бог ще умре. Щеше да е много "нереалистично " така да се каже . Нали е Бог все пак. Очаквах, че Амара ще е злодеят в следващия сезон. Но явно няма да е тя. Дано само следващия сезон да не е пак серия за серия, дано да няма много пълнежи. Според мен сценаристите имат достатъчно материал да направят една обща рамка ако ще е последен сезон.

Ивекс,
Скрит текст:
а как се казва бебока ? Браво, че си си се осмелила да раждаш още веднъж . Аз съм голяма бъзла. Хем искам, хем не си стиска, хем ме е страх..... Браво, Иве!

# 247
Аз писах, че за минути си помислих, че Бог ще умре и в главата ми започваха да изскачат сумати сюжети от това да убият и Амара, да се развали равновесието, Амара да остане като главен злодей в следващия сезон и т.н.

Бъфи,
Скрит текст:
Казва се Яна. С ММ много искахме да имаме и второ дете, за да не расте Емма самичка, но плановете не бяха такива.  hahaha Но взе, че се случи.

# 248

Ивекс,
Скрит текст:
а как се казва бебока ? Браво, че си си се осмелила да раждаш още веднъж . Аз съм голяма бъзла. Хем искам, хем не си стиска, хем ме е страх..... Браво, Иве!

Скрит текст:
И аз така. Не ща, страх ме е. Баба ми викаше, че било като акането  Joy Вика като силен запек, напъваш се и изкача. Не я боляло. То си е до организъм  Laughing

# 249
  • Buffyworld
Скрит текст:
Важното е, че е станло, че всичко е минало  и сега си имаш сладко бебче.  Hug

# 250
Благодаря. Hug
Скрит текст:
Аз и двата пъти раждах със секцио. Първият от страх, вторият по медицински причини. Давай Елорче с теб сме!  spoko

# 251
Скрит текст:
Мерси за подкрепата  Hug Ама нямам приятел, не ми се и занимава с мъже в последно време.  Laughing

# 252
Скрит текст:
Всичко с времето си.  bouquet
Насила хубост не става, на всеки рано или късно ще му дойде времето за тези неща.
Имам приятелки на по 30 години и не мислят за деца, ултиматума им обаче е 33. Hug

# 253
  • Вестерос
Че 30-годишните не сме за изхвърляне, покрай мен само бебета  Laughing

# 254
Ми да, точно.  Hug

Новия сезон тръгваше октомври нали? Все забравям. ooooh!

Последна редакция: пн, 30 май 2016, 13:41 от Ивекс

Общи условия

Активация на акаунт