SUPERNATURAL: Don't leave teeth marks

• 39 347
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
Уха! Туй рижавото кат го фана и ша го гушкам, и ша го мачкам. Докат ми избяга Joy .
Някой ден ще ви пусна клипче как си играя с моите кучове Heart Eyes . По на битка прилича понякога, ама е забавно.

Сега да си кажа за харесването.
Сам и Дийн, Дийн и Сам - това са моите любимци Heart Eyes . Джаред и Дженсън - и тях ги... да речем, обичам, макар че е силна дума, но определено по-малко от екранните им образи.
Кастиел ми беше интересен, но до време, за кратко. Миша - не успях да го харесам, никога.
Краули - истинско бижу и наслада за ума. Марк ми е противен.
От по-централните роли, прелетели през сериала, помня с добро чувство Татко, Жълтоокия, двете Мег, двете Руби, Луцифер, конника Смърт, Дик Роман, Бени ил вампиро, Езикиел, Каин, Абадон... Има и доста други, няма смисъл да изброявам повече.
Абсолютна гнус ми бяха The Ghostfacers Sick . И тук има 'и много други' Mr. Green .

# 481
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
Те ви мустаци  hahaha

Котето е супер, искам и аз да го гушкам!

По въпроса за харесването... Знаете си Simple Smile

# 482
Благодаря момичета, чакам клипчето с кучовете.  Flutter
На мама момчето, днес ухапа един човек в парка, добре че не изядох пердаха, момчето се оказа свестно, че как бях без ММ. hahaha
От актьорите визуално ми харесват Дженсън и Джаред, в последно време /от доста всъщност/ клоня към Джаред, по-секси ми е. Laughing Лисо, радвай са. hahaha
Персонажите на първо място ми е Краули - уникален е, чак не мога да повярвам, че краля на Ада е мекушав и сантиментален.
Кастиел също много го харесвам като образ, отместиха фокуса от него и като че ли ролята му остана на заден план.
Изброените от Импалка ги харесвам също, особено Бени.
За Луци да не говорим.  newsm18 Уникален, не вярвам, че някой би го изиграл по-добре от Марк Пелегрино.
Много харесвах и Боби, една от малкото. Mr. Green

На снимките показани от Димето, Дженсън /с мустака/ е като чичак. Joy Joy Ич не му отива според мен, но на Лиса и така ще й ареса, тя не подбира. Laughing
Всъщност и тримата не ми харесват с мустаци, точно на чичко ми мязат. tooth

Последна редакция: пт, 17 юни 2016, 21:32 от Ивекс

# 483
Ох, да! Много страст има в Джаред, мно-го smile3544 ! Абсолютно е наясно какво и как да направи, уж невинно и неволно. Иначе си личи, че е глезан - нещо, което много харесвам. Забавен е, обича да се закача с публиката.
Дженсън е по-сдържан, въпреки че доста се промени в последните години. Внимава какво говори, как се държи и е много взискателен към себе си, има склонност към контрол и дистанция.
Поне това са моите впечатления. Допускам, че може и да греша. Знам и че са актьори Wink .

Някакъв хибрид би бил идеален за мен. Ма нямааа Laughing .

PS. Много харесвам ръцете на Дженсън, ама на мен те са ми фетиш Crazy . Съпругът ми ме спечели точно с ръцете си. А още не ги беше използвал, така да се каже Flutter .

Последна редакция: сб, 18 юни 2016, 11:32 от Impala

# 484
Последното много ми хареса. Wink Laughing
Дженсън е скрита лимонка за мен или с такова впечатление съм останала, не знам. 33uu

# 485
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
Добро утро! Някой да гушне Дийн!

# 486
 Joy Ама как знам кога да дойда! Гушкам kiss

# 487
 Joy Joy
По-добре ти, че нашата, ако го хване ще му счупи ребрата от  kiss

# 488
Но пък тя ще го утеши, защото е тъжен. Пък аз, нали съм аз Mr. Green , въднъг съ метнАх да го цаливам. Павлов и кучетата hahaha !

Дженсън ме радва на последната конвенция:

# 489
  • Вестерос
чия е котката, да я открадна  Twisted Evil

# 490
Имаме дата на премиерата на Сезон 12 - 13 октомври Party (за нас 14-ти)!
Още месец и ще понаучим какво да очакваме.

# 491
Супер. Crazy
Ще е добре да знаем горе-долу какво да очакваме.
Тифоо, котарана е мой и не го давам. Naughty Joy

# 492
Иве, ма ний ни тъ питаме дали го даваш  Rolling Eyes Ще си го вземем.

# 493
  • # супернатурална #
Ма моля ви се, подарявам, БЕЗПЛАТНО, даже по 5 лева ще дам на изпроводяк, имам точно 8 (ОСЕМ!) на брой малки котенца. Башка двете им плодовити майки + Марчо. Даже за ФБ съм ги снимала, дано се закачи някой. Ама само една жена взе едничко, та понамаля прайда.

Сега...ако кажа, че ще върна Джаред, Дженсън, Сам, Дийн, Луци, Пелегрино...ще излъжа. Само за Джаред и Дженсън малко ще се замисля, (добре, че не ми е силната дисциплина) щот' са женени, но като имаме предвид, че вероятността да ме огрее с тях е 1 на ....няма такава цифра...Едва се навих. Иначе, знаете, Сам/Джаред за мен нещо като Бог, ама по-божествен от ЧЪк. Не правя разграничаване между герой и актьор, защото въпреки, че са коренно (вероятно) различни, ме привличат с еднаква сила. Все пак у Сам има много от Джаред, което прави Сам още по-неустоим. А след толкова много години, сигурно и у Джаред има немалко от Сам  Laughing

# 494
Ох, Гале, дано намерите дом за котенцата, трудно е, но дано имат късмет. Hug

Общи условия

Активация на акаунт