SUPERNATURAL: Don't leave teeth marks

• 39 311
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
# 61
  • София
 Joy Joy
Днес наистина е забавно  Joy

Пристрастна съм към Марк Пелегрино още от пети сезон насам. Но беше интересно да видим Кастиел в малко по-различна роля.
Аз от Lost. Там го гледах първо, направо...много ми хареса. Supernatural започнах да следя години по-късно, да си призная  Blush Много си приличат тези му две роли, както и доста още, все подобни образи си играе...
Миша ми хареса с този си нов герой, и на мен ми беше интересен. Да видим докъде ще я докарат...

# 62
Аз като атеист се чувствам малко странно след среща с Бог, макар че я очаквах  Joy Та го разбирам много добре милия пророк.
Кити, сега видях коментара ти.
Едно към едно с ММ.  Joy Joy

# 63
  • Вестерос
Много добра серия беше

# 64
Знаех си Laughing !

Supernatural Names New Showrunners as Jeremy Carver Moves to Frequency
Supernatural will be heading into Season 12 with new leadership.
TVLine has learned that showrunner Jeremy Carver will step down at the conclusion of the current 11th season to focus on his new CW thriller Frequency, which earlier this week was ordered to series. He will be succeeded by the new co-showrunning team of Robert Singer and Andrew Dabb.
Singer has been with Supernatural since Season 1 as an exec producer, director and occasional writer. Dabb joined the series in Season 4, working his way up from writer/story editor to co-executive producer. Carver, meanwhile, began as a script writer on Supernatural in Season 3. He left following Season 5 to work on Syfy’s Being Human, only to return in Season 8 as showrunner. [...]

# 65
 Laughing
Ще видим, а дано ни разбият.

# 66
 newsm56

Хелоу ,милите ми  Hug

# 67
Айде ма!  Crossing Arms
Къде се запиля?

# 68
Айде ма!  Crossing Arms
Къде се запиля?
А де ,как пропуснах ,не знам ,честно  Crazy Blush Hug

# 69
Шматка такава.  tooth box

# 70
# 71
BTS pic from 11x21-  @jarpad stripped those tires clean! #burnrubber #supernatural #allinthefamily #Baby #Amara

Crazy

# 72
 Crazy
Като гледам ми е близо. Ще взема да я навестя да я предупредя за Лиса. pletka

# 73
Полуидиотска гласуванка с абсолютно идиотски срок -
World's Most Handsome Men 2016
Джаред и Дженсън са сред номинираните.

# 74
И Миша.
И Евънс и Хемсуърт... Heart Eyes
Не съм знаела, че турците имат толкова много актьори, но докато си бяхме в България когато и да пусна тв, се въртеше само турски сериал.  Rolling Eyes Явно са много и се харесват от аудиторията, щом ги въртят. Като гледам и във форума колко теми има за тях.  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт