SUPERNATURAL: Don't leave teeth marks

• 39 301
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
Честно казано, когато чух Амара да казва, че ще даде на Дийн това, от което има нужда, мислех, че ще го прати при Сам и Кас. Тате беше извън сметките, заради TWD.

Но за мама на си помислих. Но пък от момента, в който я видях не ми изглежда правилно. Някак си към лошотия ми клонят нещата. Чудя се как ще й реагира Кас...

В тоя ред на мисли, клипчето на Миша от първият снимачен ден е в някакво градче или нещо подобно.

https://www.facebook.com/Supernatural/videos/vb.9991232322/10154 … ype=2&theater

Къде ли е Кас?   Confused Praynig

# 646
Където го запрати оново русото чучело.
Не знам как ще я изтрая тази в този сезон, ужас.. Crossing Arms

# 647
Държа единствено на Сам и Дийн. Колкото и "безчуствено" да звучи, спокойно мога да мина без всички останали образи, независимо дали ги харесвам или не. Дори имам нужда от нови второстепенни персонажи, които да внесат малко свежест и динамика. Може би сред MOL-ците, сред другите ловци, защо не сред чудовищата.
Сезон 12 усещам някак като своеобразно ново начало, даващо много нови възможности.
Мама и на мен ми е голяма въпросителна, не знам какво да очаквам или по-точно очаквам всичко Laughing .

# 648
Именно, очаквам всичко.
Нови ловци, защо не?
Но и да са готини. Naughty
Аз пак ще мрънкам - не ми харесва русото плашило, дали че я свързвам с героинята й във вампирите не знам...
Ако и се забърка със Сами вадя тежката артилерия - newsm66 #Sniper

# 649
Аз ги виждам заедно двете писарушки Mr. Green .
Една ловджийка за Дийн и готово.

# 650
Чакай, чакай
Аз ги виждам заедно двете писарушки Mr. Green.
, имаш предвид Самиту и русото ли? Ньеееее  #Sniper
За това и аз съм съгласна:
Една ловджийка за Дийн и готово.
Mr. Green

# 651
  • All of time and space, everywhere and anywhere...

Ловджийка? За Дийн? Съмнявам се Simple Smile

Joy

Снимчица от сета:

# 652
Ловджийка, да.
Не съм сред поддръжниците на destiel.

# 653
Предпочитам Дийн и Кас по-отделно. Rolling Eyes
Въпреки че връзката им е силна.
Като се абстрахирам от някой неща, време е вече момчетата да си намерят по-някоя нежна душичка да им топли крачетата. Laughing

# 654
SPN раниците на тазгодишния SDCC:

# 655
Втората е страхотна. Crazy

# 656
@JensenAckles: Happy Bday @jarpad -Don't worry about getting 2 old. We are raising the next generation of hunters. Love ya, pal.  Heart Eyes

# 657
The next generetaion, so cute. Heart Eyes Happy B'day. newsm67
Скучно ми е, не ми се гледат текущите сериали, нито филми, пускам си 2-ри епизод на 1 сезон, приятна вечер. Laughing

# 658
cheers smile3546

А, туй за Лисунгера:

Четох онзи ден, но пусто му не се сещам къде, а хронологията ми е изтрита, че са потвърдили 13 сезон? Вярно ли е, някой да има информация? Shocked

# 659

Общи условия

Активация на акаунт