Парфюмни размисли и страсти - 198

• 135 144
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
  • някъде под слънцето...

Това е моят Dioressencе.От времето преди универсалната стъклена бутилка с пластмасова капачка,(снимката на Диорисимо)Невероятен дървесен шипър.Нищо общо с Диорисимо или Диорела.

# 676
  • София
А как е винтидж версията на Diorissimo? Също така винтидж версията на парфюмната вода или на тоалетната вода ухае повече на момина сълза? Въобще ако може няколко думи и за двете Simple Smile

# 677
  • някъде под слънцето...
Винтижа при мен беше красив пролетен букет с осезаем люляк и доминираща момина сълза.Силен трaeн шлейфов.Новият само съм пробвала и ми беше много синтетично химична момина сълза.

Последна редакция: чт, 23 юни 2016, 20:46 от sl

# 678
Това е моят Dioressencе.От времето преди универсалната стъклена бутилка с пластмасова капачка,(снимката на Диорисимо)Невероятен дървесен шипър.Нищо общо с Диорисимо или Диорела.
Имам го в същата бутилка, винтидж версия. Слагам го за плажа и го намирам за много подходящ за влажен и топъл климат.

# 679
https://thecandyperfumeboy.files.wordpress.com/2015/11/11693921_ … 51169268320_n.jpg
Ън това е Диорисимо винтаж. но картонена кутийка става бяла много по късно, по времето на тези опаковки кръгчето е розово, а опаковката сива или на туид.
Имала съм тази версия kонцентрация  ЕДТ.
Красив цветен букет с доминираща момина сълза.Доминираща, не солираща както в новата версия.Като всички стари  шедьоври., не съвпада с новите им версии..
За хубав траен шлейфов цитрус моето предложение е Диорела,  но версия  преди  90 година, защото след това са я обезобразили до неузнаваемост и са я превърнали в сладка лимонада.

Да, беше цветен, но дали имаше момина сълза, не знам, не я разпознавам. Съгласна съм, че старите шедьоври са развалени до един. За съжаление.... Confused

# 680
Някой използвал ли е Pavlova Paris 1922. Според описанието е с преобладаващи цитросови нотки.
Интересува ме и колко е траен.

# 681
  • Чукарландия
Не мога да не се похваля, че открих толкова харесвания от мен Coco Eau de Parfum на супер изгодна цена и скорострелно го отгърмях. newsm44
Денс, благодаря че ме запозна с този вълшебен парфюм! Много съм щастлива! Heart Eyes

Сега съм в издирване на Escale a Portofino Christian Dior!
Ех, Ковачева, бива ли така да разказваш... bouquet

# 682
# 683
  • на терасата
Като чета отзивите, тази тубероза ме притеснява... На моята кожа тубероза избива в нещо лекарствено. С нетърпение очаквам да го пробвам, обаче. Дано дойде скоро в България. Изглежда много любопитна комбинация от съставки.
Някой пробва ли го вече и къде?

# 684
Здравейте! Някой би ли казал 2-3 думи за този парфюм
http://www.fragrantica.com/perfume/Jil-Sander/Sun-618.html
Става ли  за лято ,как е като трайност?

# 685
  • на село

Имах го преди време, н нещо не успяхме да се спогодим и бързо го размених със съфорумка.
По спомени - бели цветя, крем, доста биеше на плажно масло, но усещах някаква химична нотка, която ме отблъсна.
По възможност първо го пробвай - на всяка кожа се развива по различен начин....

# 686
Задължителна проба.

В тези жеги нося само Колоните на Ермес и много им се радвам. Решихме с мъжа ми да си попълним колекцията и с класиката Eau d`Orange Verte Hermes. Изключително ценен в горещо време.

# 687
  • някъде под слънцето...
Днес случайно срещнах една стара бабичка... Госпожа Edén Cacharel.
Виждали сме се и друг път, но този път прехвърчаха искри....Привличането е неустоимо.

# 688
Днес случайно срещнах една стара бабичка... Госпожа Edén Cacharel.
Виждали сме се и друг път, но този път прехвърчаха искри....Привличането е неустоимо.
Е бабичка сега, на около 20-22 години е...Аз много го харесвах като бях студентка. Сега не смея да посегна към него, за да не си разваля хубавия спомен. Бях влюбена в това зелено шише.

# 689
  • София
През моите студентски години тази "бабичка" успяваше да повдигне духа ми и да ме усмихне. Още я обичам, заради спомена и защото беше подарък от сестра ми, но вече не я нося.

Общи условия

Активация на акаунт