Парфюмни размисли и страсти - 198

• 135 221
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Макар да се оплача и аз от трайността на Jour d`Hermes Absolu Hermes, но си го подновявам и си го нося.
Боже, как нетраен?!  newsm78 Съперничи по трайност и шлейф с Beige CHANEL. Rolling Eyes

Аз съм с много, много суха кожа, може и това да е причината, може и затова, че много си го харесвам Simple Smile
Но наистина не го подушвам след 3 часа изобщо.

Това ме подсети да си пръсна пак и сега като коте до валериан Simple Smile

# 91
И при мен Jour d`Hermes Absolu Hermes е много траен.

# 92
  • Варна
Завиждам smile3516

В оригиналността не се съмнявам, дори го проверявах по код, когато ми го донесоха.

Напръсках и една приятелка и я инструктирах да следи каква трайност ще се прояви при нея.

# 93
... дори го проверявах по код, когато ми го донесоха.
Тия проверки ги забрави. Мислиш ли, че ако е фалшив, но докаран да мине за истински, ще пропуснат кода?  Wink

# 94
В добавка към парфюмите на Шанел.
https://www.youtube.com/watch?v=MBpzia3rrpg

# 95
  • Бургас
Много харесвам Зеления и Нежния Шанс,първия е много траен.Най-любим ми е обаче Chanel Chance Еau Vive,с много добра трайност като за летен аромат,страхотен цитрус. Heart Eyes

# 96
  • Варна
... дори го проверявах по код, когато ми го донесоха.
Тия проверки ги забрави. Мислиш ли, че ако е фалшив, но докаран да мине за истински, ще пропуснат кода?  Wink

Закупи ми го много близък, работи на големите круизни кораби и според него, а и жена му контролът е сериозен.

# 97
Не оспорвам автентичността на парфюма ти, просто ти казвам, че проверката по код в някакъв сайт, не доказва, че парфюмът е оригинален. На всяко менте, продавано на ръка от "вносители" за шейсетина лева, кодът е като на оригинал. На всеки, мошеник, който произвежда фалшиви парфюми, не му представлява никаква трудност да фалшифицира и кода, както шише, опаковка, течност. Но това е друга тема, обширна и безкрайна и не и е мястото тук.

# 98
Да и при мен Jour Absolu е с брутална трайност, а като попадне на коса или тъкан е безкраен. Но според мен Doris ако ползва предимно такива (защото спомена и Merveilles) по-интензивни, силни и присъствени, може наистина за нейното обоняние Jour Absolu да е една идея нетраен.
Аз днес се наслаждавам на новия си Bois Farine, с малка трайност е, но такова удоволствие ми доставя.

# 99
И аз така се радвам днес на не особено трайния After Midnight TDC. Grinning Дано като стане по-топличко да издържа повече. Rolling Eyes Днес просто излита за отрицателно време, но пък хубавичък Heart Eyes

# 100
Благодаря Денси,  bouquet за изчерпателния отговор за Шанелите, сега сме на почивка, но веднага щом се приберем ще поръчам мостри. Другия проблем е, че в моя град не всички парфюми на Шанел са налични, дори последния път имаше само Алюр, който аз лично мнооооого харесвам. Това беше първият Шанел, в който се влюбих. Та мисълта ми е, че ще трябва да поръчвам от сайт и се чудя от къде. За сега съм набелязала този
http://perfume-bg.eu/ дали е надежден? Или от друг да поръчам?  newsm78

# 101
Шанел от сайт никога!
Може  и да има читави, но не си струва лотарията.
Само от сигурно място.  Hug

# 102
Шанел от сайт никога!
Подкрепям! Hug bouquet

# 103
Шанел от сайт никога!
Подкрепям! Hug bouquet

Съгласна съм с вас, но за момента се налага. Все пак на кой сайт бихте заложили?

# 104
  • Бургас
Виж тази тема и си прецени сама на кой да се довериш-http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=900516.new#new

Общи условия

Активация на акаунт