Парфюмни размисли и страсти - 198

• 135 208
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
  • тук и там
На мен Булгари ми се носи-повечето ми стоят добре.Последният който пробвах ми миришеше много на праскови,някой от Омниите беше,но не знам точно кой.Ермес не бях купувала до сега,но няма и да повторя.И аз като майката на densi,не разбирам много от парфюми-важното е да го харесвам,да се чувствам добре със него.За Шанел 5-мога да кажа само,че и без пари да ми го дават-не бих го носила.Не само че ни ми харесва-а ми  е неприятен направо Peace

# 76
Ех да ми го даваха без пари, пък и на вас и вашите да взема. Wink
Недей така за Ермес. Peace Парфюмите са им великолепни, много класни и с доказано качество. Повечето са доста трайни и сериозни, това че си взела летен парфюм от поредица Градини, който не ти е траен, а той е най- малотраен, не означава че и другите са такива. Пробвай Нилскити градини да ти отвинтят главата морковите с трайност над 12 часа или Еликсира на Ермес, който търкаш с гъба в банята, а той пак изникне отнякъде и повее след душа.

# 77
  • тук и там
Еликсира на Ермес, който търкаш с гъба в банята, а той пак изникне отнякъде и повее след душа.
Е,при такова описание-няма как да не го пробвам следващият път във магазина. Hug

# 78
Кристал О Верт на Шанел има много добра трайност, перфектна дори. Пробвай го. Hug
Благодаря,densi! bouquetМиналото лято бях със Chanel Chance-eau vive. Simple SmileЩе пробвам и този!

Сподели, моля,  как е от към трайност Шанела, искам да си взема някой от летните Шанели, но още не съм решила точно кой.

# 79
  • Чукарландия
Питайте Денси за Шанел - ода може да напише! Hug Heart Eyes Hug

# 80
  • Варна
Ех да ми го даваха без пари, пък и на вас и вашите да взема. Wink
Недей така за Ермес. Peace Парфюмите са им великолепни, много класни и с доказано качество. Повечето са доста трайни и сериозни, това че си взела летен парфюм от поредица Градини, който не ти е траен, а той е най- малотраен, не означава че и другите са такива. Пробвай Нилскити градини да ти отвинтят главата морковите с трайност над 12 часа или Еликсира на Ермес, който търкаш с гъба в банята, а той пак изникне отнякъде и повее след душа.
+1
Макар да се оплача и аз от трайността на Jour d`Hermes Absolu Hermes, но си го подновявам и си го нося.

Много му се чудя на еликсира, но много мощно и остро тръгна на блотера и не посмях да го опитам на кожа. След 2-3 часа без малко да се върна и да си го купя  Mr. Green

Ще пробвам и на кожа Elixir des Merveilles, Eau des Merveilles да пробвам ли и него newsm78
или
 L’Ambre des Merveilles Hermes пък го има в комплект с малко шишенце за чанта

Искам нещо ново и различно, трайно и шлейфово:) Дали ще ми е комфортно с някакъв безапелационен, самоуверен аромат е друг въпрос, но съм готова да опитам.

...Извадих си едно забравено шише с малко останал Ин ред на Арманд Баси, продължава да ми харесва, ежедневен ненатрапчив близо до Бианко на Трусарди. Май ще го подновя и без това е бюджетен.

# 81
Питайте Денси за Шанел - ода може да напише! Hug Heart Eyes Hug

Ми супер, чете ми се много, така или иначе не пропускам пост от темата  Joy
Споделете за летните аромати на Шанел, ще поръчам мостри от Ензо, но за съжаление нямат на всички, така че всичко споделено ще ми е от полза.  bouquet

# 82
То Pera означава круша т.е. от името е ясен какъв е случая. Е сега мъкна и аз едно картонче с крушата...нещо съм зле аз с Алегориите, като , че ли не са по вкуса ми, а крушата ми е плодова прозявка, нищо за което да се хвана.

# 83
То Pera означава круша т.е. от името е ясен какъв е случая. Е сега мъкна и аз едно картонче с крушата...нещо съм зле аз с Алегориите, като , че ли не са по вкуса ми, а крушата ми е плодова прозявка, нищо за което да се хвана.
Grinningа така е ама аз не се вторачвам по начало в имената на ароматите
то ако става за въпрос на щяло и нещяло слагат ноар, ама колко от тях са ноар и ако трябва да ги тествам по името
айде да не издребняваме чак Laughing Laughing

# 84
  • Варна
Божкеее, Ин Ред и Бианко били все на Alberto Morillas, пълен лаик съм Embarassed

# 85
  • Варна
Днес топлото време и споделянето на летни идеи ме накара да разкажа за ето тези три аромата и какви картини изникват в съзнанието ми:
http://www.fragrantica.com/perfume/Nishane/Ambra-Calabria-30568.html
Любимецът ми - Тропически рай - лежа под сенчеста кокосова палма и пия студен коктейл от зелен лайм , поръсен със щипка захар. Босите ми крака усещат лимонова трева, над гърдите ми се спуска огърлица от мек и топъл кехлибар. Вятърът носи лек полъх на ванилова шушулка и разцъфнал жасмин.

http://www.fragrantica.com/perfume/Nishane/Boszporusz-30569.html
Плажът! Леонардо плува в кристална океанска вода, а когато излиза, по раменете му остават мастилено зелени водорасли и червена морска трева. На целия остров са израстнали млади дръвчета кипарис. Толкова са много, че чак гъделичкат носа ти. Но ... гледката си заслужава.
Идеята на този аромат е да се опише чувството, минавайки през Босфора, но аз минах през Титаник и Плажът.

http://www.fragrantica.com/perfume/Nishane/Wulong-Cha-30567.html
Чудесен студен чай със свежи цитруси и мъъъничко, много мъничко плод в лицето на бебе смокинче и личи.
Това е моето настроение днес.  Blush

# 86
  • София
Благодаря за новата тема!  bouquet
Аз пък много харесвам Градините на мосю  Ли. Дори скоро си купих стотица, че стария ми е на свършване. При мен трайността му е 4 - 5 часа. За лятото много харесвам и свежия Шанс и Тендър. Peace

# 87
  • тук и там
Кристал О Верт на Шанел има много добра трайност, перфектна дори. Пробвай го. Hug
Благодаря,densi! bouquetМиналото лято бях със Chanel Chance-eau vive. Simple SmileЩе пробвам и този!

Сподели, моля,  как е от към трайност Шанела, искам да си взема някой от летните Шанели, но още не съм решила точно кой.
От към трайност е добре за лятото-нямам оплаквания.Свеж ми е,усещам някакви цветни нюанси,както и цитрус-предполагам лимон.Не е натрапчив .Това е което мога да кажа-лаик съм във тази област.За останалото-питай Денси Simple Smile

# 88
Бела, благодаря! Heart Eyes Hug bouquet

За лятото двете зелени при Шанел. Зелено, зелено, зелено! Шанс О Фреш няма такъв парфюм! Най-добрия на Шанел за по-топло време. Страшно траени и присъствен аромат, направо незабравим. И носи много късмет, пробвайте! Grinning Heart Eyes
Зеления Кристал - той е песен, много дълга песен. За мен най-добрите цитруси в парфюм.
И двата парфюма са силно женствени, особено Фреша и правят така, че притежателките им да се откроят в парещите жеги. И двата аз нося и целогодишно.
Харесвам и Шанс ЕДТ, но за малко по-хладно време. Тендър не е мой, което не го прави не хубав парфюм. Chanel Chance Еau Vive също, но него бих носила и в топло, и недотам. Последните два имат малко часове по-малка трайност.

О Премиер всяка дама знае защо, ако и пасва.

Коко Мадмоазел за мен е задължителен в колекцията ми, макар и вече леко преекспониран. Розова робата, ама класна. Добре че го поднових, защото съм пристрастена към него.

Нямам търпение за новия Шанел 5. Ще го купя насляпо още с пускането му, надявам се.

# 89
Макар да се оплача и аз от трайността на Jour d`Hermes Absolu Hermes, но си го подновявам и си го нося.
Боже, как нетраен?!  newsm78 Съперничи по трайност и шлейф с Beige CHANEL. Rolling Eyes

Чудесата ги пробвай на кожа задължително. Еликсира не е за сега, но е траен и шлейфов. Водата е с леко по-мъжки уклон, но е хубавичка. Амбровото на мен ми стои пикливо и е ужасно на моята кожа. Имам Чистата вода - разкошен, не особено траен, но пък толкова си го харесвам, че си подновявам и си го нося.

Общи условия

Активация на акаунт