Клиника Малинов - клиниката със сърце :) (10)

• 41 158
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Ох дано. Сега само да докарам до понеделник, че днес ще ми се съберат едни 20 часа на крак докато успея да легна.
Въпросче:
Скрит текст:
До запознатите и опитните относно слабителната свещичка. Колко бързо е действието й, че нямам опит. На   X-prep му свикнах вече, ама за нея не знам. Притеснява ме да не ме хване късно, че ще лягам по-рано заради ранното пътуване на сутринта. Да не ми останат някакви си два часа сън накрая.
Елинце, как е ембрито Blush

# 106
  • София
Блингче, бързо - 20-30 мин. Peace

# 107
Bling,моите фоликули два дни преди пункцията бяха 15 и 16 всичките.Свещичката действа след около 30 мин:)Успех и късмет в понеделник

# 108
Благодаря за инфото, момичета златни сте Hug Вече по-спокойно се чувствам Blush

# 109
Започнало е да се дели, сутринта е било на 5 клетки

# 110
Йее Crazy Хайде на магия и майтап ни пожелавам и на двете да ни се получи! Представяш ли си, ще сме с няколко дни разлика Heart Eyes
Нас пак ни заваля, дано наистина е на вода работата Sunglasses

# 111
  • София
И аз се присъединявам към пожеланието. Hug

# 112
И от мене  Hug
Вчера ме валя градушката - дано да ми е на късмет  Mr. Green
Сега проверих 2 дни преди пункция при мен фоликулите са били 19-17мм, дано инфото да върши работа.

# 113
  • Варна
Блингче, аз не мога да помогна с информация за размерите на фоликулите, не съм се интересувала. Иначе за свещичката, при мен действието започва до половин час и бързо приключва Grinning Успех в понеделник!
Ели, добра новина! Стиснати палци и за теб Praynig

# 114
Благодаря ви, момичета!

Блингче, а дано Praynig

# 115
Палчета и от мен за всички!

# 116
  • София
Момичета, много се вълнувам и ви пожелавам успех!!! 🍀

# 117
Благодаря ви много за инфото за фукитата. Само се вкарах във филма излишно, беше ми останало нещо за 18 мм, че се решава кога да е пункцията. Но явно док е решил да се презастрахова да не изпуснем момента.
Ние вчера се разминахме с градушката поне, че си тръгнахме по-рано. Ама днес пак си ни ръсна. Най-после полегнах да почина и чакам да стане време за инжекцията. Не можах да си изкрънкам сама да си я бия  Confused

# 118
Блинг, при мен Калчев чакаше така и вечно ги изпускахме. Сега като чуя 14 мм и се подготвям за пункция Mr. Green

# 119
Кристи, в смисъл изчакваше да станат по-големи ли newsm78
Сигурно има резон в избързването, предполагам покачването на ЛХ скапва положението. Като нямам проблем с нисък естрадиол, вниманието отива към ЛХ Laughing

Общи условия

Активация на акаунт