Клиника Малинов - клиниката със сърце :) (10)

• 41 159
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Да, чакаше да станат 18-20 и съответно нищо не вадехме.

# 121
Ако не друго поне си спомогнала за общото благо, включително и мен и може да се окаже, че съм ти задължена Hug
Прясно набодена /този прегнил не се усеща направо, не като гадния Б12 Close/ си лягам и ви пожелавам лека вечер. Благодаря за вниманието и споделената информация. Прекрасно е да имаш такава група другарчета  Heart Eyes

# 122
  • София
Телеграфно се включвам от слънчева и топла Валенсия само, за да пожелая на Ели и Блингчето  успех и да ви кажа, че много, много, много ви стискам палци! За никой друг не съм стискала така! Praynig Praynig Praynig
Поздрави и на всички останали момичета! Hug

# 123
Благодаря, Фран Hug Поеми цялото слънце и красота на Валенсия и за мен пък дано някой ден стигна до там Heart Eyes Къде другаде ще обикаляте Rolling Eyes
Елинце, има ли новини при теб или чак следобед newsm78
Магнетик, как е коремчето? Утре няма да мога да ти пращам положителна енергия, че ще съм в заспало състояние, но ще те мисля Wink
Дано е успешен ден и седмица за всички. Предизвиквам съдбата да ми върне това, което ми отне преди четири години на същата дата. Каква ирония само...

# 124
Блингче, най-искрено ти го желая от цялото си сърце  Praynig

Тамън ми звъннаха - продължава да се развива добре, нямат никакви забележки..

Франиии, благодаря ти  Hug Hug Hug

# 125
Ели, Блингче, давайте момичета ☺Стискам палци и ви мисля.  Praynig Praynig
Фран, а на теб как ти завиждам за Валенсия. Искрено разбира се. Ще ми се и аз да избягам някъде. Всичко ми идва до гуша вече. Нямаше симптоми да ми идва. Снощи се прибрах от работа в 22ч. /при работно време от 8.30 до 17.00/ като пребита и днес рано сутринта цъфнах.  #Cussing out Тази моя работа ще ми вземе здравето и ме е страх, че може да доведе до неуспех и при процедурата. Затова ви казвах,че искам да се възползвам от полагащите се болнични при опита.
Искам да ви попитам и още нещо. Нали хистерото ще го направят след МЦ? Надявам се, че не се прави по време на МЦ. Чудя се кога да очаквам да ми насрочат дата. До кой ден от МЦ се прави хистеро?

# 126
Ели, Блингче, давайте момичета ☺Стискам палци и ви мисля.  Praynig Praynig
Фран, а на теб как ти завиждам за Валенсия. Искрено разбира се. Ще ми се и аз да избягам някъде. Всичко ми идва до гуша вече. Нямаше симптоми да ми идва. Снощи се прибрах от работа в 22ч. /при работно време от 8.30 до 17.00/ като пребита и днес рано сутринта цъфнах.  #Cussing out Тази моя работа ще ми вземе здравето и ме е страх, че може да доведе до неуспех и при процедурата. Затова ви казвах,че искам да се възползвам от полагащите се болнични при опита.
Искам да ви попитам и още нещо. Нали хистерото ще го направят след МЦ? Надявам се, че не се прави по време на МЦ. Чудя се кога да очаквам да ми насрочат дата. До кой ден от МЦ се прави хистеро?

Боби, хистерото, както и всички други подобни процедури се прави в първите чисти дни от цикъла преди овулация. Обикновенно между 8 и 12-ти ден от цикъла.
Успех!

# 127
Ели и Блинг, успех и високо ЧХГ в следващите седмици Praynig

Дано май е бебеносен месец  Praynig

При мене 10,5 мм фоликул се нуждае от малко кураж също  Embarassed

Фран, еех Валенсия е страхотна във всички сезони - сигурно вече става и за плаж  Sunglasses

# 128
  • София
Ели палчета за ембриончето,все така да се развива Praynig  Hug Hug
Блингче хайде и на теб успех утре на пункцията да извадите две хубави Я.и да се развият да термин. Hug Hug Hug
Аз не вярвам нито в дати нито съм суеверна,но при тази процедура имаше доста дати които имат важна роля в живота ми.
Дано и при теб датата ...ти донесе този път късмет.Искрено ти го желая и ще стискам палци това де е вашия месец
Леиди джои кураж на твоито фуки да дръпне и се оплоди  Hug Peace
Магнетична успех и палчета за теб .Утре е важен ден Naughty да ни се похвалиш с едно две тупкащи сърчица Hug Hug Hug и аз се вълнувам заедно с теб

# 129
Боби,на мен хистерото първия път беше на 9 ден,второто на 14,а сега във вторник третото на 12 ден.Успех на всички,стискам палци.

# 130
Ели, много се радвам Praynig Имам хубаво предчувствие за теб. Кога се очаква вероятен трансфер или си на педала в изчакване newsm78
Креминце, само едно яйце ще вадим Laughing Онзи ден бяха две, но просто нямаше доминантен още. Съмнява ме чак пък спонтанно да са тръгнали два. Представяш ли си за майтапа Mr. Green
Боби, обади ли се се да кажеш, че ти е дошъл цикъла или утре? Обикновено до към 12 ден се прави и хистерото и лапарото, но зависи и от графика. Аз последния път изтеглих късата клечка и чак на 12-ти ден ме поеха. Овуто беше минала. Ако имаш ранна такава настоявай за по-ранна дата, че аз лично съжалявам, че не го направих по-настойчиво тогава.
Аз не съм суеверна.
Скрит текст:
В интерес на истината доста добре погребах лошото минало и не се сещам за разни дати. Просто вчера при писането им се зачудих защо ми са толкова познати тези 15-16-ти и после си спомних за злощастните дни преди четири години, когато направих спонтанния. Интересно нещо е "съдбата". На моменти се чудя дали има нещо и някакъв знак в цялата тази работа...

# 131
Блингче, във вторник се очаква

# 132
  • София
Минавам телеграфно, защото не съм в настроение нещо.

Блинг, силно стиснати палчета за пункцията утре. Вярвам, че това са твоите дечица.  Hug

Ели, за теб също много силно стискам палци и чакам добри новини. С Блингчето да сте заедно в отчетните и да ни заливате с прашец.

Магнетична, утре е важен ден и ще чакам хуууубави новини.

Hug за всички.

# 133
Звъннах и се разбрахме утре да се обадя, за да плануват с док датата. Вие на кого звъните като има нещо? Малко ми беше неудобно да звъня в неделя. А манипулации като моята само в работни дни ли се правят? Че се чудя как ли ще ме плануват предвид предстоящите 4 почивни дни.
Обаче утре пак ще е важен ден за много от вас. И аз чакам повече прашец в скоро време Heart Eyes

# 134
Знаете ли дали д-р Калчев и клиниката ще работят на 23-24.05?

Общи условия

Активация на акаунт