Клиника Малинов - клиниката със сърце :) (10)

• 41 183
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Ще работят имам час за 24, на 23 не знам дали дават часове,че мен ме изместиха от 23 за 24

# 136
Блинг, успех утре!

Ели, стискам палци и за теб! Ти в Надежда си при Цветков, нали?

На всички  bouquet

# 137
Елинце, късмет до вторник тогава и нека и аз се наредя някой ден след теб Hug
Боби, звъниш и искаш да те свържат с акушерките, казваш, че ти е дошъл цикъла и трябва да планирате хистеро. Или, ако някоя лично ти е дала телефона си може на нея да звъниш. Те ще те викнат определен ден за изследвания и ще насрочат дататата. Много вероятно е да те оставят за след празниците. Официалните празници работят само за момичета в процедура, няма редовни прегледи и операции. Виж, ако са повече почивни дни може би се прави изключение, но на теб ти се пада май към 11 ден, така че ме съмнява преди това да те вредят предвид, че вече изместиха часовете на момичетата за друг ден поради някаква операция.
Иначе по принцип се работи такива официални празници на половин ден за момичета в процедури. Само на Коледа и Великден почива целият екип, както и лятната отпуска август.
Вие съвсем ще ме орисате с тези две фукита дето са едно Laughing Накрая, ако се окажат две ще черпя Rolling Eyes
Благодаря за палците Hug Стискайте здраво утре. Аз ви оставям, че трябва да почивам.
Съжалявам, че пропускам много хора, но ми е леко неадекватно от недоспиване и пътуване напред назад в последните няколко дни.

# 138
Тери, да, при него съм

# 139
  • Варна
Блингче, стискам палци за пункцията утре! Да изкарате поне едно хубаво яйчице, което да стане хубаво ембрионче и до термин Praynig
Стиснати палчета и за ембриончето на Ели, все така добре да се развива Hug
Магнетик, ще чакаме хубави новини утре!
Боби, утре като се обадиш ще те включат в графика за хистерото според натовареността си и твоя цикъл, не се притеснявай Wink

# 140
Момичета, благодаря ви за стиднатите палчета и мили думи  Heart Eyes  Hug

Блинг и аз ще те мисли и ще ти пращам позитивни бременни мисли за хубава Я, която да се оплоди и развие до термин  Praynig   Heart Eyes
Палчета за ембрито на Ели  Praynig дано е вашето детенце  Heart Eyes
Успешни процедури на Боби и Кейт    Praynig  Hug
Лейди, палчета и за твоето фуки да порасте и да се оплоди и развие до термин Praynig  Heart Eyes

Фран, прекрасна почивка с незабравими спомени  Heart Eyes  Hug

Hug  Hug Hug гушки за всички които не споменах  Heart Eyes

# 141
Момичета имам един въпрос към тези,които са правили ТВЛ може ли да се установи ендометриоза и ако ДА може ли да се изчисти без стандартна лапароскопия?

# 142
Блинг, палчетааааа  Hug Пиши като те отпусне  Heart Eyes

Кейла, аз не съм правила и не мога да ти помогна   Hug

# 143
 Готова съм, има яйце, сега остава и да де оплоди Praynig Дремя си още, че от по сред нощите съм будна  Crazy
Магнетче, мина ли преглед или още чакаш? Изгарям от любопитство с какво ще се похвалиш  Rolling Eyes
Кейла, да може да се види и изчисти ЕМ, това е най-лекият и безобиден метод Wink Ако имаш суспекции за ЕМ смело напред,  с две ръце съм ЗА ТВЛ Peace

# 144
Браво, Блингче!!!
Моето ембрионче продължава да се развива добре Simple Smile утре в 16.00 съм на трансфер
Магнетична, чакам отчет Hug

# 145
  • От Луната
Кейла, може, но зависи от ем. Док първо ще опита с твл и ако не може да изчисти всичко минава в оперативна.

Стискам палци, момичета!

# 146
  • София
Страхотни новини! Стискам ви палци. Hug Hug

# 147
Елинце, изпреварила си ме докато пиша,  ама то с един пръст Laughing
Много се радвам, всичко върви по план пу пу. Обхвана ме вълнението Heart Eyes Вярвам, че това ще е нашият път. Фактът, че така се завъртяха  нещата и пътищата ни се събраха отново, след като тръгнаха в различни посоки преди няколко месеца, макар и на различни места е някакъв знак.
Йо Hug

# 148
  • София
Ели, Блингче, браво. Стискам силно палци! Успех! Hug

# 149
  • София
Магнетик, изпуснах те как, кога, ама макар и късно - честитооооо!
Креми, много много се радвам!
Блинг, Ели, успех, момичета!
Чух се с Теди, попобъркала се е от работа днес, та ха дано майската реколта е богата!  Laughing

Аз да ви питам какво мислите. При положение, че не съм имала кюретаж и не ми е стъргана лигавицата, а се изчистих сама като при цикъл, нито съм пила антибиотици, все си мисля, че не е нужно да прескачам един цикъл, за да подновя опитите. Вие какво мислите? Много ме сърби още този месец да си се обичаме без да се пазим. Малко като пристрастените към лотарията съм  Grinning Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт