Клиника Малинов - клиниката със сърце :) (10)

• 41 187
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
Воайорче, докторът какво казва? Аз миналият месец имах биохимична, чхг не се удвояваше. Този месец явно още ми бяха пообъркани хормоните, защото цикълът ми закъсня 3 дена, подозирам, че нямах О. По принцип ми е точен като часовник и такова закъснение ми се случва веднъж на няколко години. Та мисълта ми е, че може хормоните ти още да не са се нормализирали напълно. Да го имаш предвид  bouquet

# 151
  • София
Не се бях сетила за това... Каза като мине следващият цикъл да отида на 2-3 чист ден да ме прегледа. Ама то ако хормоните не са ОК, значи няма и да се получи.

# 152
Пожелавам ти да стане от раз!  Hug bouquet

# 153
Здравейте момичета, аз имам един въпрос. Тъй като са ми изписали вливки, на октагам/имуновенин а ми се иска да ги пропусна, дали интралипида действа за понижаване на стойностите на тромбоцитно левкоцитните агрегати и антифосфолипидните антитела? Защото имам изписани първо октагам и до/след положителен тест интралипид.. Ако действа по същия начин ще е супер, както сваля Нк клетките и ги държи под контрол..

# 154
Воайорче, изчакай какво ще каже док. Принципно на мен и двата пъти ми даваха зелена светлина от следвашия цикъл, но след спонтанния овуто ми беше подранила първия месец, а след миседа 2-3 мес имах зацапване и едва ли всичко е било съвсем нормално. Просто предполагам, защото не съм следила хормони и О понеже изчаках 3-4 мес, за да се изчистя от упойки, АБ и да съм по-спокойна.
Воайорче, изчакай какво ще каже док. Принципно на мен и двата пъти ми даваха зелена светлина от следвашия цикъл, но след спонтанния овуто ми беше подранила първия месец, а след миседа 2-3 мес имах зацапване и едва ли всичко е било съвсем нормално. Просто предполагам, защото не съм следила хормони и О понеже изчаках 3-4 мес, за да се изчистя от упойки, АБ и да съм по-спокойна.
Меденката, и двете действат, но зависи при теб кое повече. Ако имунологията ти е от клиникатата трябва да имаш тест кое ти влияе по-добре. Интралипидът е безобиден, но имуноглобулините не са шега работа. Аз бих ги отказала на първо време на свой риск. Но имам особено и лично мнение за тях.

Последна редакция: пн, 16 май 2016, 12:41 от 💎Bling-a-ling💎

# 155
Блинг, може ли да споделиш твоето мнение за имуноглобулините? В момента проучвам въпроса интензивно

# 156
В клиниката са правени, какъв е този тест? Досега не ми е вливано нищо, и мен ме притесняват тия вливки..може да е пречистен продукт октагама, но все пак е плазма..страхувам се чак..макар че много момичета са вливали аз си имам резерви и ми се иска да го избегна, доцента каза че само веднъж ще е достатъчно и след това ще е само интралипид..от друга страна не искам заради моята глезотия да не се получи пак..

# 157
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Момичета ръся с двойна доза прашец : за тези в процедура и чакащи положителни тестчета и новини и тези, които сте в предстартова треска  Heart Eyes  Hug

Палчета за Ели, Блинг, Кремонка и Тутси : поне по едно бебече до термин  Praynig , както и на Боби и Кейт да им минат безпроблемно процедурите и после да се похвалят с най хубавите новини  Praynig  Heart Eyes Ако съм изтървала някой, моля да бъда извинена, но пиша през телефона  Blush

Имаме две сакчета имплантирани, две жълтъчни мехурчета, но само  едното е със сърдечна дейност. Другото е и  по малко, но според док има минимален шанс да навакса   Praynig  Heart Eyes Шийката и лигавицата ми били отлични, всичйо изглежда много добре  Blush Следващщ преглед на 01 юни, ще правим цветен доплер, имам час за фетална при Сигридов за 23 юни за фетална и консулт, продължавам с всички лекарства +  хориомон до 01 юни, после доки ще реши какво ще маха и какво ще оставя . Доцента каза че коагулацията ми е добре и продължавам с Клексана в тази доза и без промяна дозата на ТСХ. ТСХ ще пускам на всеки три седмици + коагулацията.
Сега чакам при гастроентероложката  Praynig

# 158
Ами първо, че са плазма и винаги има риск, колкото и да е минимален. Второ може да отключат разни заболявания на по-късен етап. Все пак децата на трябва да са фикс идея и на всяка цена, имат нужда от здрава майка. Не е напълно изследвана област и тепърва в бъдещето ще стане ясно какъв ефект имат върху здравето на жените и то, ако някой изобщо се заеме да направи статистика.
Аз за себе си съм решила, че бих рискувала следващата си бременност и ако на някакъв етап ми ги назначат ще откажа. Вече, ако нещата се закучат сериозно може и да размисля на по-късен етап. Но това е мое мнение и то базирано на моя си опит. При все, че имам вече две загуби и слвдващата ми евентуална бременност ще е след ин витро. С две думи рискувам доста в очите на повечето хора. Тялото, здравето и живота са си ваши.
В изследването трябва да е посочено кой препарат с колко процента намаля НК клетките, но щом имаш и двете явно по-сериозно действат имуноглобулините. При мен интралипидът значително ги намаля и затова предлагам ми е назначен.
Браво, Магнетик  Hug Кога взе час за Сигридов?

# 159
  • От Луната
Аз лично бих се консултирала с лекарите. Не се оставяйте да ви влияят във форум. Говорете с док по тези въпроси, всеки случай е индивидуален и не може да се сравнят. Особено имунологията!

Магнетична, стискам палци за нормална Б, малкото да навакса и така ... Гуш!

Последна редакция: пн, 16 май 2016, 16:40 от ♥Синеока♥

# 160
Блингче, днес, но Калчев каза изрично да е дата между 15 и 30
Юни за да сме в седмиците за фетална  Peace
Ти как се чувстваш  Hug

Йо, благодаря ти  Hug  Heart Eyes Как си ти  Hug

# 161
На мен явно заради агрегатите и Афа и нк ми го изписа...но тъй като минаха вече 6 месеца, мисля да пусна ноеа имунология преди да вливам..

# 162
Браво Магнетик! Стискам ти палци за безпроблемна бременност и двойна радост по термин!
Успех на всички останали момичета! Блинг, Ели, хайде скоро да развявате тлъсти ЧХГ-та!

# 163
Магнетична, пожелавам ти нещата да се развият по най-добрия за теб начин  Praynig много се радвам, че си сула сърчице  Hug

От сърце ви благодаря, момичета  bouquet

# 164
  • От Луната
Магнетик, добре съм, ближа рани  Hug тъкмо изпратих лелката ... очаква ме един луд луд месец ... понеже днес ми е 9ти ден, а вече съм в О ... и така. Липсва ми док Crazy . Така ме зарежда с позитивизъм ... като не го виждам известно време и превъртам  #Crazy от мисли, от кофти варианти ... абе да не си муха в моята глава. Само док разкарва лошите мисли  Mr. Green , направо понякога ми става мъчно за него, толкова жени, до една ги тресе хормона  Joy аз не знам дали ще устискам да не извадя някоя точилка и да карам наред  Joy

ПС не пиша но ви следя и стискам палци. Опивам се да огранича четенето, а и писането. Лека по лека ... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт