Клиника Малинов - клиниката със сърце :) (10)

• 41 148
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте момичета, цопвам се при вас със шест страници закъснение  Hug На работа е ад и вечер нямам сили дори да ви чета. Виждам обаче, че настроението в групата е на ниво  Simple Smile
Магнетик, стискам палци да видиш следващия път две слънчица и всичко да се развива прекрасно при теб.
Ели, и на теб палчета за ембриончето. Дано се превърне съвсем скоро в твоята сбъдната мечта.
Люксен, Блингче, хайде действайте, а аз след вас  Simple Smile
На всички останали - прегръдки  Hug

На мен днес ми звъннаха от клиниката във връзка с микробиологията, която пуснахме в понеделник. Казаха ми да си взема Флуомизин и да го прилагам по една глобулка на ден за шест дни. Не ми казаха за какво точно ми го изписват, но и аз не питах. Сега като се прибрах и го отворих и се втрещих. Аз мислех, че е като свещички, а то като хапчета за гълтане. Как ще го слагам това чудо ... за първи път ще използвам такъв тип таблетки. Някоя от вас ползвала ли го е? Колко дълбоко се поставя? Надявам се не много  ooooh!

Иначе аз този месец засега минах границата от 25 дни от предния цикъл, което направо е събитие за мен. Последните 5-6 месеца почти винаги на 23-ти ден идваше МЦ. Засега даже и симптоми няма. Пък ако може и да не дойде въобще  Laughing Мечтая си за едно великденско чудо. Що молби изпратих покрай тези празници.    Praynig Praynig Praynig

# 91
Боби, в момента и аз я слагам тази гадост Sick
Скрит текст:
Имаш кандида най-вероятно. Като си вземеш МБ ще видиш каква. Аз бях изненадана, че този път е някакъв по-рядък щам, който дори не бях чувала, че съществува. Предполагам за това ми изписаха и тнего освен гиназола.  Дано се изчисти, че не знам. Не знам кой малоумник е създал това лекарство. Нито го бях чувала до сега и се изумих от безумната му форма. Толкова ли беше сложно да го направят като капсула, глобула или поне с по-нормална форма. Вече два дни се мъча с поставянето му. По принцип ползвам апликаторите от Preseed-а за поставянето на всякаквите му видове глобули. Пак се мъчих с него, но първо, че се забива някъде и не продължава и второ апликатора ми идва твърде малък за големината на хапчето. Изобщо не мога да разбера до къде стига. Да не ти обяснявам какви акробатики и огледала прилагах Rolling Eyes. Снощи явно не съм го сложила много добре, защото днес изтече малко количество след като ме прегледаха. Иначе първия път беше по-добре и се учудих, че няма следи от него. Днес май ще мъча с пръста колкото и да не ми се иска, ще видим как ще го дезинфекцирам преди това, но иначе рискувам изобщо да не ми подейства като хората.

# 92
Хайде, Ели - едничко, но добричко!  Hug

# 93
  • София
Флуомизин ми е любимото просто.  Tired Всъщност не съм сигурна, че е то, но като чета как го описвате няма как да се сбърка. Едно мазничко, продълговато и нереално неудобно. Аз не можех да го изкарам от опаковката, 10 минути го режех с ножица, после го дърпах, бутах, все нещо оставаше по ръцете ми. И с поставянето винаги имах проблем. Не знам кой го е измислил, но съм сигурна, че не е жена.  Mr. Green

# 94
Флоумизин , и аз се наредих за него. Отварянето е просто , ужасно а поставянето е като изпитание. Отпред се разделя на две и се отваря , после с малко вода го мокря и влиза по лесно.

# 95
  • София
Здравейте, сладурки! Не му се мръщете толкова на Флуомизина, защото само той ми излекува гъбите. Пробвах на 2 пъти да ги лекувам и чак от 3тия с това лекарство успях. Много е добро Wink
Прегръщам ви и ви пращам положителни мисли за скорошни успехи!

# 96
Флуомизин ми е любимото просто.  Tired Всъщност не съм сигурна, че е то, но като чета как го описвате няма как да се сбърка. Едно мазничко, продълговато и нереално неудобно. Аз не можех да го изкарам от опаковката, 10 минути го режех с ножица, после го дърпах, бутах, все нещо оставаше по ръцете ми. И с поставянето винаги имах проблем. Не знам кой го е измислил, но съм сигурна, че не е жена.  Mr. Green
То да беше мазничко имам чувството, че щеше да е по-добре. Май не говорим за едно и също лекарство. Това излиза от опаковката като обикновено хапче - много лесно. По-скоро ми се вижда сухо като конситенция, но гледах много да не го стискам в ръката. Не знам как го поставих. Според мен не особено навътре, но повече от това не мога.  Sick

Абе хора на мен да не са ми дали нещо друго.?!?!? Като ви чета не звучи същото. Ужас.

Ето го: http://www.medkrug.ru/web/uploads/eapteka_medicament/83/838e/18326.jpg
http://i4.otzovik.com/2012/10/15/285463/img/16457227.jpg

Последна редакция: пт, 13 май 2016, 22:20 от boby_pl

# 97
Утрогестанът не е по-забавен Grinning

# 98
  • София
Момичета сега се сетих да ви питам, че имам един неясен въпрос... AПТТ-то какво всъщност показва? При двете изследвания, които направих стойностите ми бяха малко над горната граница, но не знам как да тълкувам резултата. Някой знае ли?

# 99
Същичкото си е. То хубаво няма гланц, ама поне да беше в по-продълговата форма. Снощи пробвах по традиционния начин и пак имам чувството, че до никъде не стигнах.
Утрогестанът е перфектен, идеално влиза в апликатора и ми беше много удобно да го поставям преди. Стига да не са променили формата, че това беше последно преди над две години.

# 100
  • Варна
Ели, стискам палци това ембрионче да е вашето второ бебче  Hug
Блингче, бързо да се оправяш! Стискам палци  Praynig

# 101
Благодаря за палчетата Hug
Скрит текст:
Днес съм по-добре, стопирах нещата явно, но не съм много адекватна заради умората и стомахът ми се бунтува Sick
При мен, както винаги имаше пълен обрат и съм на пункция в понеделник. С много смесени чувства съм, док го нямаше днес. Хормоните са тръгнали нагоре и явно го притесняват, обаче при условие, че вчера нямаше дори доминантен не знам какво ще пунктираме. При какъв размер ви определяха пункция newsm78

# 102
  • София
Блингче в понеделник да извадите хубаво яичице.
Колко мм ти беше вчера най-големия Ф.Аз ги пукам към 20мм и при инвитрото маи на 18 мм ми беше пункцията.Нека кажа  момичетата с по скорошни пункции.
Елинце палчета за едничкото ембри Hug

# 103
Креми, вчера нямаше дори доминантен.
Скрит текст:
Само два по 12мм и то предвид, че дори док не ме е преглеждал, лигавицата пък изобщо не я знам колко е била. Някъде около 22 мм ги пукам аз по изчисление на база данни от прегледите и засечка с положителен ову тест след това като съм залагала растеж 1.5-2 мм на ден. Дори и по 2 мм да е в понеделник ще е макс 18. Това ме притеснява. Хормоните ми са по принцип високи от началото на цикъла. ЛХ е около 14, но реално не е скочил много, защото в последно време ми е 7-8 на 2-3 ден от цикъла. Един път само съм правила хормони в клиниката и за съпоставка ден преди О ЛХ беше около 60, а Е2 над 400. Надявам се да е взето предвид всичко това Confused

# 104
Блингче, радвам се, че си стопирала нещата  Hug стискам палци за понеделник  Hug аз не помня размери на фоликули и не мога да помогна с инфо

Общи условия

Активация на акаунт