Клиника Малинов - клиниката със сърце :) (10)

• 41 147
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Блингче имаш време ще порасне.Лоша изненада с времето днес, ще  ви върви по вода Praynig
Док да се оправя бързо Embarassed
Магнетична все още не съм решила дали ще посещавам Чучумишев мислех само при Сигридов да се следя и някои по здравна каса ще го мъдря.
 Hug Hug Hug Hug

# 76
Блингче,  Hug  ще ви върви по вода  Praynig Аз за това като ходя не си правя планове, че винаги има промяна  Whistling
Бързо оправяне на доки  Praynig Heart Eyes Нечовешко е да си болен и да си на работа, като знаеш колко хора разчитат на теб  Tired  Но за това и толкова го обичаме , защото работи със сърце и душа  Heart Eyes

Креми, който и да избереш важното е да си спокойна и да се чувстваш добре  Hug

# 77
  • София
Момичета,  bouquet

Магнетична, ще чакаме понеделник и дано тогава види и двете бебчета. Да се оправяш бързо и ти стискам палци.
Блинг, аз не разбирам много, но ще подкрепя Креми, че имаш още време. И на мен ми стана мъчно за него днес.

Аз бях от 9:30. Първо не разбрах, че е така болен. Моят Ф се е спукал  Mr. Green. Теста на О показа вчера 2 черна на 8 ден, днес също. Теди тича до него със снимки, тестове..казаха ми да правим секс утее, днес пропускаме и записаха всичко, за да имаме база за сравнение. Аз знаех, че се е спукал още снощи и го усетих. Исках да го питам 100 неща, да пускам погестерон, но реших да не разкарвам пак Теди по етажите да го пита. Аз ще си го пусна след 7 дни и ще му го покажа следвашия път. И така при мен. Явно си овулирам като пич на 8 ден. Каква забава! Та, не бях разбрала, че лежал на системи горкият.  Sad Мноого ми стана неприятно и мъчно за него. Дано се оправи бързо.

Илейн, и от мен имаш палчета.  Praynig
Ели, супер реколта си имаш. Виждаш ли как се подредиха нещата. Много се радвам, продължавам с палците.
Кристи, благодаря, че сподели за срещата с доцента. Много логично звучи казаното от него и се радвам, че така ти е казал, за да имаш подкрепа, а пък и ТМ ще е доволен=.  Crazy

# 78
Креми, аз общо взето нямах бременни симптоми, само по някое време, не помня кога точно, трябваше да ям веднага като огладнея, че ми падаше кръвната захар. Киселини ми се появиха доста по-късно. Така че не търси симптоми, а се радвай, че се чувстваш добре  Hug
Магнетична,  Hug дано бързо спрат тези кризи  Praynig
Блингче, вярвам, че този дъжд и бил специално за вас - да ви върви по вода  Hug
Люксен,  Hug
И за всички други много  Hug-p

# 79
Ели, звучиш в настроение  Hug Heart Eyes
Стискам палци, скоро да си прибереш дечицата  Praynig Hug Heart Eyes и да си се носите до термин  Praynig

# 80
Вода, вода като мокра кокошка станах.
Скрит текст:
И в главата също, един път да реша да си накъдря косата Mr. Green Много е неприятно времето, от снощи се мъча да настивам, гърлото ме дере и всяка промяна на времето ме кара да се чувствам все по-схваната.
Аз се бях подготвила за оставане. Ама като се видяха само две дребни фукита точно казвах на ММ, че ще ни викнат чак в понеделник сигурно иии не можа. В крайна  сметка май ще се прибираме и пак ще пътуваме. Та за момента нещата отиват към сряда-четв, което е добре. Както си поръчах  Rolling Eyes
Люксен, да оползотворите овуто и дано занапред ти се нормализира и е само временно явление това подраняване.
Елинце, обадиха ли ти се дали имате ембрита вече Heart Eyes
Скрит текст:
Моите бременни симптоми и двата пъти бяха само леко безсъние /изразяващо се в трудно заспиване вечер и изцъкляне рано сутрин/ и това, че не ми се пиеше кафе, което много обичам. Не съм имала проблеми с гадене,  киселини, болезнени гърди.

# 81
 Не, Блингче....

# 82
Дано док. се оправи бързо  Peace

На всички  Hug

# 83
Имам 1 ембрионче.... засега

# 84
Имам 1 ембрионче.... засега

Стискам палчета Ели, дано и другите го догонят  Praynig и нека да растат в теб до термин  Hug Heart Eyes Praynig

# 85
  • София
Ели, браво!  Hug Да си го прибереш на топло до термин! Praynig
Магнетична, чакаме да видим изненадата при теб. А във вагиналния ехо няма нищо притеснително, до 12 г.с. само така ме гледаха.

Ние отскочихме до Гърция и затова така телегряфно пуснах темата, че едвам намерих нет. Ели си похапна пясък и беше щастлива. Mr. Green Прегръдки за всички! Hug

# 86
Ели Hug Хайде и другите да догонят първенеца Praynig
Кашмирче, прекрасна почивка, ако вече не сте се върнали. Да ни снимаш Еличка в пясъка Heart Eyes
Ние вече пътуваме наобратно след рекордно кратко време прекарано в Сф Laughing Не ми е добре и решихме да се приберем. Стискайте палци да не се влоша, че само това ми липсва. Мечтая си за леглото и да си гушна куч Blush

# 87
Няма как да компенсират.... едната Я е била незряла, другата до следобяд не е показала признаци да е оплодена... остава ни само това ембрионче да започне да се дели.... изморена съм вече...

Блинг, стискам палци!

# 88
Ели,  spoko  стискам силно палци това да е вашето борбено човече  Praynig Hug Heart Eyes

Блинг, никакво разболяване  Hug Praynig Heart Eyes Можеш да вземеш някакви мерки сега  Peace

# 89
Eлинце, дано това е вашото чудо номер 2 Hug Вярвам, че щом се е сътворило е силно, ще оцелее още някой ден и после в теб до термин Wink Няма да се предаваш, някой трябва да заеме мястото на Мечо нали знаеш Naughty
Магнетик, взимам мерки каквито може  Confused
Скрит текст:
Вече полегнах в любимото легло, нацелувах си кучо, ще хапна след малко, пия си илачите и мисля да се хоризонтирам по-раничко, че пак ме чака ставане в ранни зори. За момента държа фронта само с болно гърло и обща отпадналост, но цял ден главата не ме слушаше и определено не съм в нормална кондиция. При цялото това пазене и седене в къщи не знам за пореден път от къде се докарах в това положение. Дано успея да пресека, както предни пъти.

Общи условия

Активация на акаунт