Клиника Малинов - клиниката със сърце :) (10)

• 41 140
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
Зависи от яйчниците Simple Smile И при толкова антрални, е нормално да започнете с лека стимулация. Има всички шансове да направиш добра реколта.

# 61
Блинг, някой няма ли да открие една нискотарифна агенция за екскурзии и летни почивки за такива като нас  newsm78

# 62
Илейн, честит старт на инсето и дано този път е до щастлив финал Wink
Лейди, аз ще съм доволна да може да изплуваме от харчовете и възвърнем нормално темпо на ежедневие и живот, пък почивките на по-късен етап.
Магнетик, похвали ни се Rolling Eyes

# 63
  • Варна
Блингче, успех утре!
Ели, супер новина! Дано всички да станат хубави ембриончета и поне едно до термин Praynig
Фран, пожелавам ти прекрасно изкарване на почивката. Отпусни се и се наслаждавай на babymoon-а Hug
Магнетик, как мина прегледа? И аз сигурно ще избера Желязкова ако се стигне дотам...
Скрит текст:
ходим в един и същи салон за красота (до кабинета й) и често я засичам...изглежда готина Grinning
Илейн, успешен старт и до термин  Wink

Днес ми се обадиха да сменят часа за 24-ти вместо 23-ти, така че няма да се видим с Креми.

# 64
Благодаря ви,момичета, дано наистина е успешен старт. Успех и на вас!

# 65
Добро утро! Пожелавам ден, изпълнен с хубави новини на всички  Hug

# 66
  • София
Добро утро  и от мен bouquet
Блингче  Hug стиснати палчета за днес
Матнетична къде си идвай на отчет Hug
Тутси хаха hahaha и мен ме отложиха за 24
Скрит текст:
Док щял да има голяма операция и местиха всички часове
Илеин успешен старт Hug
За всички от темата Hug Hug Hug

# 67
Късметлийски петък 13-ти на всички Heart Eyes
Благодаря за палците, ние още пътуваме. Ще падне чакане сигурно после, че и мен днес ме вмъкнаха около някаква операция. Да видим колко е дръпнало яйцето, дано не ни изненада.
Магнетик, дано снощи е заспала от вълнение и да се отчете с хубави новини днес Hug
А Елинце с три оплодени Rolling Eyes
Креми, пита ли за фраксито вчера newsm78

Последна редакция: пт, 13 май 2016, 09:24 от 💎Bling-a-ling💎

# 68
  • София
Питах питах казаха да си пия аспирина и на прегледа щял да прецени док.

# 69
Добро утро, момичета  Simple Smile Успешен и късметлийски ден на всички!  Hug

Аз чакам да ми дойде днес и другата седмица ще изследвам АМХ и пролактин. Отделно си чакам имунологичните да видим какви съм ги надробила там, и док иска да проследяваме овулацията. В Надежда 5 месеца я проследявах и уж всичко беше наред, а док нещо се съмнява, защото хормоните сочели, че имало проблем с нея. Да видим. Имам му доверие.

# 70
Момичета, съжалявам, че не писах вчера както бях обещала, но на път за прегледа получих криза, едвам го изкарах, едвам се довлякох до офиса да  Sick и уж бях добре в нас ме хвана пак, и като ме е отпуснала съм заспала.  bouquet

Доктора видя на 100% едното, захванало се е на мястото, видя и другото, но не се виждаше толкова ясно като първото  Blush Каза, че за да ми каже на този етап дали са две трябва да ме гледа с вагинален, а не е много препоръчително, пък и мен ме е страх  Rolling Eyes След 3 седмици съм на преглед при него пак и тогава каза, че ще видим вече със сигурност дали са и двете, но за едното е напълно сигурен  Heart Eyes  Аз ще съм благодарна и на едно, само да е живо и здраво и да го износя до термин, второто ще ни е бонус печалбата от съдбата и Господ, и доктор Калчев много ясно  Praynig Heart Eyes
В понеделник ще видим доки какво ще каже  Praynig
Преди  малко пуснах изследванията дето ми ги иска доцента за коагулацията, да видим какво ще излезе  Praynig

Илейн, палчета за старта  Praynig Hug Heart Eyes и успех до термин  Hug Имаш добра реколта и дано в нея е вашето детенце, а защо не и две  Praynig
 Ели, палчета за ембритата  Heart Eyes Praynig Hug

Блингче,  Hug дано не чакате много и после да разкажеш хубави новини  Flutter

Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes за всички неспоменати

# 71
  • Варна
Магнетик, страхотна новина! Пожелавам ти както едното, така и бонуса да износиш до термин Hug
Креми, няма отърване от мен Laughing

# 72
  • София
Магнетична страхотно лека и безпроблемна да е  до края и по термин да си се гушкате.Много неприятно с тези кризи Sick дано отминават бързо и по леко.
Скрит текст:
Имаш ли някакви симптоми вече,че тези от отчетната са много напред.Аз нямам почти нищо леки болки и бодуване по нощите ,е то ми е и рано още Hug извинявам се за спама

А едно или две важното е да е живо и здраво.Аз на моя като казах,че може би е едно малко се разочарова човек.Много искаше две милият Joy

Голяма мъка с тези лекари по ЗК немога да се спра на никои,а ще ми трябват болнични,не мога да натоварвам колежките  постоянно
Тутси  bouquet ще се уговорим ,но аз съм рано рано в 9

# 73
Благодаря ви момичета  Heart Eyes Hug

Креми, симптомите ми са ПМС, огромни  bombs и супер изострено обоняние . И имам киселини от някои храни, други преоткривам като агнешкото  hahaha  Онзи ден ядох към 100 грама агнешко, а това е месото което не кусвам  Mr. Green
Аз си намерих по-важният лекар,който да ме следи и при който ще родя живот и здраве, който не ми е по ЗК, иначе по ЗК имам в предвид няколко. Сигурна съм, че и ти ще си намериш някой  Peace Няма ли да ходиш при Чучумишев  Thinking Има много доволни от него, но не знам дали е по ЗК  Thinking

# 74
Магнетик, много се радвам дано в понеделник док види хубаво шулулките Hug Да се оправяш бързо.
Днес е направо истински петък 13-ти. Заваля ни силно при все, че даваха слънце, дори асансьорът в клиниката беше развален и ни изненадаха с хормони утре сутрин, а тъкмо се бяхме зарадвали, че няма да трябва да оставаме.
Скрит текст:
А най-лошото е, че доки е болен Cry Сви ми се сърцето направо. Милите Теди и Мира се оправяха сами и търчаха до горе да му носят снимки от ехографа и да дава наставления. Дано се оправи по-скоро Praynig
При мен няма доминантен все още, което е хубаво. Ще видим утре какво ще измислят. Направо ми се скапа настроението.... 

Общи условия

Активация на акаунт