Клиника Малинов - клиниката със сърце :) (10)

• 41 138
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
Креми, аз много изчетох за ЧХГ. Не е задължително да има 100% удвояване на 48 часа. Според мен добре се движи и не се притеснявай  Hug При всеки човек е различно.

Когато ходих да изследвам тромбофилиите, попитах доцента там откога започват да влияят негативно тези тромбофилии (колко лаишко се изказвам:) на кръвопотока. Мисълта ми беше дали може да допринесат за биохимична бременност. Той ми каза, че според източниците им, започват да имат значение на по-късен етап от бременността, не в толкова ранен. Това ме навежда на мисълта, че може би Калчев е прав да не предписва фраксипарин на толкова ранен етап след имплантация. Поне аз така си го обяснявам.

# 46
Креми, утре Praynig Ще стана ясно за кога се очертават нещата, че така никакви планове не мога да си направя Confused Храня аз, с лекарства до момента Crossing Arms Обикалям като луда тези дни, поне да подобря кръвообръщението Laughing
И целия юни ли ще слагаш тези инжекции newsm78 Не бяха ли 3-4 само.
Аз днес ще взема да си хакна Б12-то, че да имам място за другите инжекции после.

# 47
Блинг, рутинът помага за добро кръвообращение, пий сок от арония - малко по-вкусни рецепти да вкарам аз.  Hug
успех утре  Praynig

# 48
Не ми трябва, добре съм си. Просто се шегувах Mr. Green Много ходя пеша, а пък обикновено след посещения в клиниката правим един 7-8 часов маратон от разходки и направо се прибираме разбити. Луд умора няма Naughty

# 49
  • София
И аз така си мислех Блингче че са 3-4 но на лисчето ми са до 16,06 явно при следващия преглед ще ми дадат още.Палчета за утре  Hug
Ох момичета сега звънях за час за Др Сигридов дадоха ми чак за 15 юни #Crazy по рано не можело, някакъв мъж.Доктора щял да бъде в отпуск, ooooh! ох разочаровах се.

# 50
Можеш ли да отидеш направо пред кабинета, доколкото знам взема при нужда спешни случаи?

# 51
Явно Креми ще питаш следващия път. Много неприятно за Сигридов. Тя Фран спомена май, че ще отсъства скоро. Не знам какво да те посъветвам Confused
Скрит текст:
То и да обърнеш света не знам какво може да направиш като го няма човека. Все пак всички имат нужда от почивка. Много е неприятно сега като почнат летните почивки. Аз изтръпвам като наближат някакви почивни дни. Всеки път някой се изпречва на пътя ми и нещо обърква. Направо не знам как на косъм ми се размина този месец. Но пак ми замотаха изследванията покрай Великден та си го отнесох. Освен да се примолиш да отидеш някой ден и без час. Поне сега в началото да ти назначи какво трябва и да ти даде указания. Като звънна обясни ли им, че си със загуби и след ин витро newsm78 То не, че почти всички негови пациентки не са на същото положение сигурно. Друг вариант и да минеш през някой от специалистите в Надежда. Ама там пак е трудно, те часове едва намират за техните си паценти какво да говорим за външни.

# 52
  • София
Съжалявам, Креми, че чак за тогава са ти дали час. Междувременно ползвай Калчев или Чучумишев. Не мисля, че ще е фатално  Naughty
Само да отбележа, че и аз като се обадих първия път говорих с един мъж, но като отидох там на място, разбрах, че просто е жена с по-плътен глас и доста се развеселих от предходното ми предположение  Laughing
Дори коментирах с Русев, че съм говорила с някакъв мъж и той беше мнооооого учуден кой ли ще да е  Laughing

# 53
Имам си 3 яйчица Simple Smile

# 54
  • София
Ели, прекрасна новина! Хайде сега да се оплодят и тричките и поне едно от тях да си е с теб до термин! Гуш! Hug
Тутси, много, много ти стискам палци! Дано този опит да е успешен за вас! Hug
Блингче, знаеш какво ти желая от цялото си сърце! Heart Eyes Hug
Кристи, и на мен ми спряха утрогестана в 12 седмица, последната вливка ми беше в 9-та. И Русев, и Сигридов бяха категорични, че след това няма смисъл да се влива, защото бебето е достатъчно силно и защитено вече. Плацентарни молекули никога не са ми изследвали, но пък доплерите се следят стриктно на всеки преглед. Как е пупата, расте ли? Heart Eyes
Кремонка, ЧХГ няма абсолютни стойности и доколкото твоето се расте в рамките на приетото за нормално, не го мисли и не се притеснявай. Зареди се с положителни емоции и вярвай в малкото човече Hug
Мъжът в Св.Петка всъщност е жена, както е обяснила Воайорчето  Laughing И аз се бях объркала по същия начин, но като повисите на столчетата пред кабинета, свиквате с гласа й Laughing Коя седмица ще си към 15 юни? Знам, че док ще отсъства в края на май, но колко точно време, нямам идея Thinking Мен затова от 18 април, чааак на 1 юни ми дадоха час. Обаче ако държиш на по-ранен преглед, звънни и питай кога ще отсъства и отиди направо в клиниката преди това. Чакай без час, обясни на акушерката Ева какъв ти е казуса, не вярвам да те върне. Просто ще трябва да се заредиш с търпение. Изчакай обаче да видите сакче и тогава отивай. Хепариновата терапия има ключова роля от 6-та до 10-та седмица. Така ми беше казал Сигридов, но убий ме, не помня защо точно. ooooh!
Lady Joy, Люксенче, Тери, Воайорче, Поли Hug
Съжалявам, ако пропускам някой, но главата ми е пълна с мисли разни Rolling Eyes
Ние заминаваме в събота на набързо организиран нещо-като-меден-месец в Испания за 10 дни. И аз отсега се треса как ще ми понесат полетите, които са 3 на брой и едно пътуване с влак. Правя дълги списъци с лекарства, които да си нося и малко се побърквам от страх. Въпреки че нямам никакви противопоказания да пътувам, пък и сега е най-благоприятното време от бременността да го направим, аз си се паникьосвам и това е. Sad
Магнетична, как си ти? Hug Аз бях вчера при Петрова в Надежда, допадна ми много. Прегледа ме и каза, че ехографски няма нищо притеснително, просто стомаха ми е по-чувствителни. Изписа ми квамател и цинарикс и ме иска след почивката пак при нея, да кажа как са ми повлияли.
И да ви наръся с малко розов прашец накрая babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 55
Йее, Ели Hug Как познах за тричките Heart Eyes Сега ги орисвам да станат три перфектни ембрита.
Магнетик, палчета днес на прегледа Praynig
Фран, радвам се, че се разписа Hug Приятна и безаварийна почивка. Много кураж си събрала да тръгнеш. Аз не бих посмяла. Ехх, пак ме размечта Heart Eyes Все ми се изплъзва любимата Испания да му се не види. Преди няколко месеца бях на ръба да зачеркна всичко в нейно име. Не знам кога ще попълним всички дупки от медицинските разходи, че и да насмогнем, за да може да мръднем някъде. Сега се моля единствената почивка, която решихме да плануваме на риск да ми се провали и да си пратим самички на Гърция приятелите ни.

# 56
Ели, браво за яйчицата  Hug  Да се оплодят и да си ги топлиш до термин  Hug Praynig Heart Eyes

Тутси, палчета за старта и да е до термин  Praynig Hug Heart Eyes  Относно следенето, днес съм при Танев, но не по ЗК и ще видя дали той ще ми предложи някой по ЗК или аз ще си избера. За сега съм се спряла на Красимира Желязкова и ако той няма предложение, ще я пробвам нея. Не ми се иска в жегите всеки месец да се влача до София по няколко пъти. Не знам и при Сигридов колко често ще се налага да ходя  Thinking

Кремонка, На мен хориомона ми беше изписан само до днес : общо 3 инжекции, а на 16,05 са ми записали час за доки. Това което знам е, че в 9та седмица ще имам последна вливка, а дали ще имам нещо друго, ще разбера в понеделник.

Блингче, палците си ги имаш  Hug Heart Eyes Praynig

Фран, радвам се, че Петрова ти е харесала и нямаш нищо, освен чувствителен стомах. Много хубаво да си изкарате на меденият месец  Heart Eyes Praynig Hug Аз съм при нея в понеделник  Rolling Eyes и за сега съм добре, спазвам диета, пия хапчета и се моля да нямам кризи  Praynig

Гушки за всички, които не споменах, но си мисля за тях  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug

Аз се надявам плануваната ми почивка за Турция през октомври да се осъществи  Praynig Heart Eyes

# 57
  • София
Ох момичета колко сте безценни. Hug Hug Hug Hug
Май трябва да се кротна малко и да не мисля,че нещо лошо ще ми се случи.
Франго Hug ти си преполовила лентичката  и си събирам от прашеца ти.Приятна почивка да си изкарате хубав меден месец.Когато ще съм при Сигридов мисля че ще съм някъде към 9 седмица.Ще видя какво ще се случи и как ще се развият нещата  и ако трябва ще тичам при него и без час.
Елинце браво за ицата сега да се оплодят успешно и до термин. Hug Hug
Палчета за Магнетик да ни зарадваш с хубави новини.

# 58
момичета, и от мен  bouquet добре, че ви има да се ориентирам кое да пусна и къде да отида. Стиснати палчета за всички ви  Hug

Току що ми пратиха генетичните от Майчин дом. И аз съм хомозиготен носител PAI 4G/4G  Mr. Green честно казано го очаквах...майка ми почина от белодробна емболия млада, дядо ми от инсулт, другата ми баба от страна на баща ми беше с 3 инфаркта...какво да се прави, гени...

# 59
Здравейте и честита нова темичка!
Включвам се пак, не писах до сега, защото чаках цикъла.
Днес бях на преглед и започнахме със стиулацията - фостимон 75 ед., пет дни по ред. Док каза,че ще направим съвсем лека стимулация.Според вас дали ще има отговор с този препарат и в такава доза.Другото, което ме притеснява са антралните фоликули - в единия яйчик са 18, а в другия 26.Не са ли много, чела съм че около 10-15 е нормално?

Общи условия

Активация на акаунт