Къде в Бургас? (47)

• 76 674
  • 741
  •   2
Отговори
# 135
Във фейсбук има една група за покупка и продажба на имоти, и отдаване под наем без посредници -

https://www.facebook.com/groups/1539049039723867/.

Може там да намерите нещо подходящо  Peace

# 136
За недвижими имоти с две ръце препоръчвам Ремакс Дайнамик, търсете Елица. Офиса им се намира между баба Ганка и Гурко до оня известен ресторант, на който в момента не се сещам името, хаха Simple Smile

За флаерите - пиши ми на лични, ще ти направя и можеш да ги разпечаташ навсякъде. Правиш на принтера едно копие за лев и останалите удряш на ксерокс за жълти стотинки. С ножичката сама - като хванеш няколко листа става бързо.

# 137
  • Бургас
И кои са тези сайтове, които предлагат имоти без посредник? Аз знам само ало.бг и имот.бг, но и там има агенции.

# 138
  • Бургас
И кои са тези сайтове, които предлагат имоти без посредник? Аз знам само ало.бг и имот.бг, но и там има агенции.
Аз знам за този
http://www.bezposrednik.net/
По принцип повечето брокери са толкова нахални същества, че налазват всяка частна обява.

# 139
Ние търсим главно от собственик, но все пак може някоя агенция да има ексклузивен имот.
За търсенето на имот директно от собственика- обяви има в Ало Бургас (вестник (95% от обявите на агенциите са от там!) и сайт), olx, bazar и разни за имоти. Нивото на брокерите е ужасно ниско, явно и заплащането, след като има такова голямо текучество там.

tanya_79, писах ти на лични. Ако още не си, публикувай обяви в горните сайтове.

# 140
  • Бургас
Момичета, препоръчайте ми моля фирма за озеленяване.

# 141
Момичета, препоръчайте ми моля фирма за озеленяване.
http://decora-gardens.com/bg/contact-information

# 142
На нас една къща ни озелениха и декорираха Триван. Добре се справиха, но само това мога да кажа. За цени е индивидуално. Най -добре съберете оферти от 2 -3 фирми. Всички правят безплатен оглед.

# 143
Някой да помогне с предложение за място за празнуване на рожден ден на седемнайсетгодишни? В дискотеки не ги пускат, без Кашмир и Нептун също така.

# 144
Какви са ви впечатленията от турските препарати за пране - гледам, че има магазини само с такава стока, като в "Славейков" до ВиК-то, например - оригинални ли са, качествени ли са? Сега му се чудех на едно ОМО - по принцип много харесвам препарата, но беше в някаква странна опаковка, каквато не се продава у нас и се усъмних дали е оригинално или е някаква турска фалшификация.

# 145
  • Пловдив
Какви са ви впечатленията от турските препарати за пране - гледам, че има магазини само с такава стока, като в "Славейков" до ВиК-то, например - оригинални ли са, качествени ли са? Сега му се чудех на едно ОМО - по принцип много харесвам препарата, но беше в някаква странна опаковка, каквато не се продава у нас и се усъмних дали е оригинално или е някаква турска фалшификация.

Турското ОМО за цветно пране съм ползвала, много съм доволна - за течното говоря.Любимият ми омекoтител също е турска марка - Yumoş.

# 146
  • Бургас
Под препарат за гладене може би имаш предвид омекотителя,който се впръсква при гладене? newsm78
Препоръчвам ти препаратите в DM.Има и такива,които се слагат в ютията,но аз ги разреждам,че много силно мирише.Силно,но не лошо,на свежо.

# 147
някой може ли да препоръча жена за чистене на апартамент
Предлагам помощ в домакинството имам опит

# 148
Някой да помогне с предложение за място за празнуване на рожден ден на седемнайсетгодишни? В дискотеки не ги пускат, без Кашмир и Нептун също така.
Наемат апартамент и там си канят приятелите, а родителите поръчват кетъринг/ пица....

# 149
  • burgas
Някакви идеи къде изкупуват компютри -ветерани Laughing

Общи условия

Активация на акаунт