Къде в Бургас? (47)

• 76 667
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
Аз първо пробвах с Чанове в Зорница, но не ми хареса. Групата беше супер, но когато водещия се смени  нещата тотално се промениха и се отказах. С Тошко заниманията са супер приятни.

# 121
Искам да попитам,има ли някой,който да ходи на народни танци?
Трябва ми инфо за групи,кой,къде и пр...
Коя е най-добра?
Знам за Чанове,в нета гледах,но искам повече инфо!
Трудно е да се каже коя е най-добра.Зависи какви са критериите.Все пак става въпрос за любители,нали? Аз ходя от 9 години при Тошко Георгиев - танцово студио "Георгиефф". Заниманията се провеждат в училище "Добри Чинтулов". Определено сме много задружни и "при нас е весело".

И от мен еди глас за ТС "Георгиефф".
В момента посещавам репетициите на ТС Георгиефф.
Преди това 4 г. танцувах в Чанове.
Между двата клуба препоръчвам първия  Peace Flutter

# 122
  • Бургас
Момичета, препоръчайте ми свястна агенция за недвижими имоти или брокер. Има толкова много, а вече попаднах на 3 много несериозни агенции, не искам да си губя повече времето. Става въпрос за покупка на апартамент.

# 123
  • Пловдив
Момичета, препоръчайте ми свястна агенция за недвижими имоти или брокер. Има толкова много, а вече попаднах на 3 много несериозни агенции, не искам да си губя повече времето. Става въпрос за покупка на апартамент.

От Омега съм много доволна.

# 124
Търся да купя апартамент от може би година две и съм изумена какви брокери има в града. Тотално съм разочарована от Адрес, Явлена и Омега, а се надявах, че след като са от години на пазара ще са се научили на нещо. Малките са още по-зле. Засега съм най-доволна от Хелис, но още не са ми намерили апартамент.

# 125
Моля, препоръчайте ми фирма за работно облекло и по-точно бели ризи, които да стават за щампиране? Или някой магазин с избор на бели, изчистени ризи с къс ръкав....предпочитам да е в центъра, в мола няма нищо..
Благодаря!

# 126
Търся да купя апартамент от може би година две и съм изумена какви брокери има в града. Тотално съм разочарована от Адрес, Явлена и Омега, а се надявах, че след като са от години на пазара ще са се научили на нещо. Малките са още по-зле. Засега съм най-доволна от Хелис, но още не са ми намерили апартамент.

Търсете из сайтовете , където пише без посредник  Wink

# 127
Къде мога да направя от тези дипляни, които се лепят еди къде си и имат нарязани телефонни номера и номерът може да се къса (дали ме разбрахте, че голямо обяснение му дръпнах ooooh! Embarassed)? В две рекламни агенции проверих - не правели такива.

# 128
Къде мога да направя от тези дипляни, които се лепят еди къде си и имат нарязани телефонни номера и номерът може да се къса (дали ме разбрахте, че голямо обяснение му дръпнах ooooh! Embarassed)? В две рекламни агенции проверих - не правели такива.
Това не може ли да се направи в домашни условия? Не ми струва трудоемко.

# 129
Ами не зная, сигурно не е, но аз нямам принтер, а да напиша на ръка 100... Номерата мога да нарежа.
А дали изобщо си зададох правилно въпроса?!  Simple Smile

# 130
Защо да напишеш на ръка 100? Правиш си го всичко на компютър, разпечатваш в произволно дигитално студио/книжарница и само нарязваш листчетата, които трябва да се късат. Аз така си го представям, ако правилно съм разбрала какво имаш предвид  Peace

# 131
Къде в Бургас могат  по-изгодно да ми излязат грим и прическа ? ( не мога да намеря темата за фриз. салони в Бургас)

За грим мога да ти препоръчам Надя. Много съм доволна. Има страничка във фейсбук - https://www.facebook.com/%D0%9F%D1%80%D0%BE%D1%84%D0%B5%D1%81%D0 … 73541648/?fref=ts

За прическа, ако се интересуваш ми пиши на лични за да ти дам координати на фризьорката. Работи наистина изгодно.

# 132
Правилно си ме разбрала. По скоро аз не разбрах предния ти пост. Благодаря!
 bouquet

# 133
Ами не зная, сигурно не е, но аз нямам принтер, а да напиша на ръка 100... Номерата мога да нарежа.
А дали изобщо си зададох правилно въпроса?!  Simple Smile

В рекламни агенции - на първо четене се сещам Дигитал, Слънчогледи......

Никой ли не знае сервиз за прахосмукачки - след удара в земята бръмчи, но не смуче  Laughing.

Март месец си купихме имот без посредник - след 3 месеца с посредници, които ни предлагаха не това, което искахме, а това, което им беше със солиден комисион плюс част от цената  Shocked. Но имахме късмет да попаднем и на отсрещна страна, която не желае посредник. Стотици километри и губене на време ми е опита с агенциите за недвижими имоти, най-вероятно не съм улучила правилната фирма, знам ли...

# 134
  • Бургас
Ние продаваме два апартамента от половин година и още не сме попаднали на нормална агенция, та ако намерите такава свиркайте  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт