Къде в Бургас? (47)

• 76 645
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
благодаря Еллени - най вероятно ще отида при нея ... защото от опит лекарите в София са доста "недоволни" от колегите си в Бургас - по-специално гинеколози

tky ще споделиш ли мнение след прегледа, тъй като и аз се интересувам от добър невролог в Бургас.

А някой с мнение за д-р Хубанова/невролог/?

# 106
Малкият ми син изтърва прахосмукачката и тя спря да работи. Модела е Филипс от малките със зарядно.
Някой може ли да ми препоръча сервиз?

# 107
  • Бургас
Къде мога да намеря лилави ключове за осветление и контакти? Проверила съм на повечето места, но няма Sad

Клавдия,за детската монтирахме лилави,бананови и вишневи.Много весели цветове предлага фирма Legrand.Бургаското им представителство май се казваше телетек,но не съм сигурна.В Гугъл ще ги намериш.Мина половин година от ремонта,но ще се разтърся дано намеря някоя фактура.

# 108
Мили момичета спешно ми трябва добър пулмолог.

# 109
Къде мога да намеря лилави ключове за осветление и контакти? Проверила съм на повечето места, но няма Sad

Клавдия,за детската монтирахме лилави,бананови и вишневи.Много весели цветове предлага фирма Legrand.Бургаското им представителство май се казваше телетек,но не съм сигурна.В Гугъл ще ги намериш.Мина половин година от ремонта,но ще се разтърся дано намеря някоя фактура.

Много благодаря за инфото. Още днес ще посетим дистрибуторите им в Бургас. И на нас ни трябват за детска стая.
За матраците купихме от Аико. В момента дори имат промоция -24% на всички видове.

# 110
А къде в Бургас е най-изгодно да ми направят щампа на тениски?

# 111
Къде в Бургас могат  по-изгодно да ми излязат грим и прическа ? ( не мога да намеря темата за фриз. салони в Бургас)

# 112
  • Бургас
А къде в Бургас е най-изгодно да ми направят щампа на тениски?
И аз се интересувам от това.
Искам качествена щампа на моя дреха,в случай че неможе,с тяхна.
Снимката която искам си я имам.
Някой ако има идея да сподели моля  Hug Praynig

# 113
  • Бургас
Искам да попитам,има ли някой,който да ходи на народни танци?
Трябва ми инфо за групи,кой,къде и пр...
Коя е най-добра?
Знам за Чанове,в нета гледах,но искам повече инфо!

# 114
  • Пловдив
Къде в Бургас могат  по-изгодно да ми излязат грим и прическа ? ( не мога да намеря темата за фриз. салони в Бургас)

Ето я темата:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=903820;topicrefid=20

# 115

Ето я темата:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=903820;topicrefid=20

мерсиии  bouquet bouquet bouquet

# 116
  • Бургас
Коя е най-добра?
Трудно е да се каже коя е най-добра.Зависи какви са критериите.Все пак става въпрос за любители,нали? Аз ходя от 9 години при Тошко Георгиев - танцово студио "Георгиефф". Заниманията се провеждат в училище "Добри Чинтулов". Определено сме много задружни и "при нас е весело".

# 117
  • Бургас
 bouquet irinita
Аз съм в Славейков и търся нещо тук до мен,да ми е на една крачка,че няма свободно време  Confused
Благодаря ти  Hug

# 118
Коя е най-добра?
Трудно е да се каже коя е най-добра.Зависи какви са критериите.Все пак става въпрос за любители,нали? Аз ходя от 9 години при Тошко Георгиев - танцово студио "Георгиефф". Заниманията се провеждат в училище "Добри Чинтулов". Определено сме много задружни и "при нас е весело".

И от мен еди глас за ТС "Георгиефф".

# 119
Коя е най-добра?

Аз ходя в Чанове и съм доволна. Задружността според мен зависи от хората, които са в групата и няма универсален отговор къде ще бъде по-добре  Peace Знам, че Чанове откриват нова група в Славейков през юни. В сайта пише часовете и дните. Ако никога не си ходила досега е хубаво да започнеш от начало с нова група, за да се движите в едно темпо Simple Smile
Това е линка
http://www.chanove.com/index.php/lessons/122-56

Общи условия

Активация на акаунт