Къде в Бургас? (47)

• 76 630
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
Аз препоръчвам часовникарката на Александровска и един господин на Лермонтов (до магазина за очила). Батериите на Лермонтов ми издържат много повече от тези при други часовникари, а дамата е добра в поправките  Peace

# 91
Къде мога да намеря малки пластмасови сосиерки с капаче, освен Метро?

# 92
  • Бургас
къде ремонтират куфари, имам за смяна скъсан цип, а обущарите отказват?

# 93
Къде мога да намеря лилави ключове за осветление и контакти? Проверила съм на повечето места, но няма Sad

# 94
Клавдия за такъв специфичен цвят най-добре е да питаш някоя фирма доставчик- т.е дали те могат да ти доставят, по каталози съм виждала какви ли не цветове, а  лилав цвят не е сред най-търсените , съответно едва ли попада в регулярните им доставки ...И най-вероятно, именно че не е редовна доставка сигурно ще е на малко по-различна цена ....

А аз да питам/ то май не е тук мястото, но ако споделите ще бъда благодарна / за добър невролог...

# 95
  • Бургас
Виждали ли сте някъде този стик на Rexona http://www.enzo.bg/rexona/men-maximum-protection-krem-antiperspirant/

# 96
  • ту тук, ту там
А аз да питам/ то май не е тук мястото, но ако споделите ще бъда благодарна / за добър невролог...
Аз, макар че не съм от Бургас и останалите доктори не ги познавам, съм с отлични впечатления от д-р Ишкиева. В София колегите й също я препоръчват.  Peace

# 97
благодаря Еллени - най вероятно ще отида при нея ... защото от опит лекарите в София са доста "недоволни" от колегите си в Бургас - по-специално гинеколози

# 98
  • ту тук, ту там
Да, и аз съм с впечатление, че не се ползват с добро име бургаските лекари като цяло. За съжаление.
Дано всичко е наред при теб. Simple Smile

# 99
  • Бургас
Здравейте,
трябва ми под наем видеостатив и микрофони, които се закачат за дрехи (от тези, които ползват в тв студиата). Идея откъде мога да взема? Става дума само за няколко часа, затова не ми се инвестира голяма сума.
Фотопавилионът има такава услуга, но е само за София:(

# 100
къде ремонтират куфари, имам за смяна скъсан цип, а обущарите отказват?

Отказват ти, защото нямат специална за това машина. Ако знаеш къде беше магазина за играчки в двора до новата поща, вляво на него по едни стръмни метални сълби съм носила да ми сменят ципове на чанти, работи с кожа, правят дамаски, предполагам ще работи и куфари. Обаче взимаше бая скъпо на времето. Сега не знам как е, не съм ходила от години.

# 101
  • Бургас
благодаря ти, още първия работен ден съм с куфара подредена там

# 102
А ходила ли си в ателието, където поправят чанти? Преди беше до спирката на Операта, а сега е в един гараж на ул. Кл. Охридски

# 103
Здравейте! Някой знае ли как точно се казва кафето до грамофона? Декорирано е с черно-бели и червени възглавнички.

# 104
Здравейте! Някой знае ли как точно се казва кафето до грамофона? Декорирано е с черно-бели и червени възглавнички.
Мисля, че беше "Мерилин"

Общи условия

Активация на акаунт