Къде в Бургас? (47)

• 76 696
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
За рожден  ден -Зелената къща-ул П.Евтимии -отдава се под наем за подобни мероприятия,не знам дали организират анимация ,но мисля могат-въпрос на договорка.Имат профил в ФБ,погледнете.

За Агенциите за имоти и пазара на имоти в Бургас съм в потрес-ние търсим апартамент и след като всевъзмножни агенции ни заляха с предложения ,никак не отговарящи на търсенията ни , следим изброените  сайтове и чакаме -почти няма обяви от собственик,а не виждам с какво агенцията ще помогне за продажбата -тя  само публикува обяви във същите сайтове.

# 151
  • Бургас
За рожден  ден -Зелената къща-ул П.Евтимии -отдава се под наем за подобни мероприятия,не знам дали организират анимация ,но мисля могат-въпрос на договорка.Имат профил в ФБ,погледнете.

За Агенциите за имоти и пазара на имоти в Бургас съм в потрес-ние търсим апартамент и след като всевъзмножни агенции ни заляха с предложения ,никак не отговарящи на търсенията ни , следим изброените  сайтове и чакаме -почти няма обяви от собственик,а не виждам с какво агенцията ще помогне за продажбата -тя  само публикува обяви във същите сайтове.
От другата страна (на продавач), историята е същата. Публикуваме обява, в резултат избухват всички агенции, част от тях искат екслузивни права да продават, после публикуват същите обяви и мъкнат клиенти, които търсят нещо съвсем различно  #Crazy Да не цитирам като ги питаме този или онзи клиент защо се е отказал, какви фантасмагории приказват.

# 152
  • Пловдив
Някакви идеи къде изкупуват компютри -ветерани Laughing

За ветераните почти няма резервни части вече, ако ги изкупуват ще е на безценица.

# 153

Тук във форума мисля, че има такава тема за покупка - продажба на имоти , потърсете  Peace

# 154
  • Бургас
За пулмолог ако още ви е на дневен ред проблема препоръчвам д-р Станка Кичукова, в Зорница й е кабинета.  Мога да дам телефон на лични.
За недвижими имоти аз съм много доволна от брокера Силвия Бенева. Фирмата й се казва Бургас сити. Преди две години купихме апартамента, в който живеем в момента с нейно посредничество и като цяло от всички брокери, с които обикаляхме съм най-доволна и най-голямо доверие имам към нея. Телефон ако някой прояви интерес ще дам на лични. 

# 155
Здравейте,случайно някой да знае дали има дежурен детски лекар  Уши,нос,гърло в някоя от частните болници? Детето ми днес е със силни болки в ухото,капя Отипакс,но явно не облекчават и няма да може да чака до понеделник с такава болка.А нямам опит с болки в ушите и не знам какво се прави в такива случаи.

# 156
  • Пловдив
Здравейте,случайно някой да знае дали има дежурен детски лекар  Уши,нос,гърло в някоя от частните болници? Детето ми днес е със силни болки в ухото,капя Отипакс,но явно не облекчават и няма да може да чака до понеделник с такава болка.А нямам опит с болки в ушите и не знам какво се прави в такива случаи.

Едва ли има, но все пак прозвъни ги - ще ти кажат, за първичен преглед и приличен педиатър ще свърши работа.

# 157
За лекар - не мога да помогна, но за болките на първо време дай Панадол или Нурофен.

# 158
  • Бургас
Здравейте,случайно някой да знае дали има дежурен детски лекар  Уши,нос,гърло в някоя от частните болници? Детето ми днес е със силни болки в ухото,капя Отипакс,но явно не облекчават и няма да може да чака до понеделник с такава болка.А нямам опит с болки в ушите и не знам какво се прави в такива случаи.

Едва ли има, но все пак прозвъни ги - ще ти кажат, за първичен преглед и приличен педиатър ще свърши работа.
Днес следобед беше д-р Баев УНГ дежурен в "Маджуров", но не знам до колко часа. Св. София ако има възможност и в близост специалист ги викат срещу заплащане естествено...но не и през късните часове  

# 159

д-р Маличева . Никога не отказва прегледи, тъй като живее в близост до кабинета си. Прегледа е 30лв.
В Св. София също имат лекар УНГ, които е на повикване. Не мога да се сетя точно какво платихме, но беше около 35-40лв.

# 160
  • Бургас
От мен също един глас за д-р Маличева.Водила съм дъщеря си като бебе по спешност през зимата,беше минус 7 градуса през почивен ден.Доволна съм от лечението,отношението и резултата.Прегледът се заплаща.

# 161
  • Бургас
В Маджуров има дежурни педиатри, но колко са добри като специалисти не знам.

# 162
  • Бургас
Знае е ли се вече кога и къде в Бургас ще отваря центъра за поръчки на Икеа?

# 163
Знае е ли се вече кога и къде в Бургас ще отваря центъра за поръчки на Икеа?

Тепърва избират ръководни кадри. На приятелка са ѝ казали, че ще се обадят за второ интервю, евентуално после обучение... Може би за новия каталог или малко преди това. Това е само предположение и хич не е отговор на въпроса ти. Embarassed
Ако някой знае по-точно, да допълни, моля!

# 164
  • Бургас
Е пак е нещо, благодаря!  Hug
Тези дни разбрах, че ще имаме Икеа, а правим ремонт и оформям поръчка от сайта им.
Искаше ми се да знам дали имам време да изчакам докато отварят, но май ще си поръчам каквото ми трябва.

Общи условия

Активация на акаунт