Къде в Бургас? (47)

• 77 531
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
  • Бургас
къде мога са купя хубави нощници по-големи размери

# 226
  • Бургас
Затворил е Маркс Спенсър в МОЛ Плаза.Знаете ли дали не са го преместили някъде другаде?
В Галерия пък още преди половин година затвориха Бера фешън.От фирмата ми казаха,че ще отварят нов магазин,но не в мола,а друга локация.Някъде да сте го срещали? newsm78

# 227
  • Бургас
slavka70 ,  Маркс Спенсър "зариха огъня" в България. Последно затвориха магазините си в София. И аз съжалявам, че вече ги няма!

# 228
В Галерия пък още преди половин година затвориха Бера фешън.От фирмата ми казаха,че ще отварят нов магазин,но не в мола,а друга локация.Някъде да сте го срещали? newsm78
Поръчвам от сайта им - има безплатна доставка Peace

# 229
  • Бургас
.

Последна редакция: пт, 03 юни 2016, 12:25 от Rossan

# 230
  • Бургас

Къде мога да намеря офис стойки за знамена и знамена към тях? Трябват ми за презентиране.[/b]

В Дигитала зад Апелативен съд (бившия БСУ)

# 231
  • Бургас
Преди време бях чела, че Марк и Спенсър се изтеглят от няколко страни в Югоизточна Европа, сред които и България. Остава пазаруване от сайта им, но не доставят директно до Бг.

# 232
  • Бургас
Момичета, търся зелени мъжки кецове, да сте виждали някъде по магазините?  Simple Smile

# 233
  • Бургас
Дами, конни бази в Б-с и около Бургас знаете ли къде има и има ли сайтове - интересуват ме цени  newsm78 Само тази конна база към морската не ми допада , дочух , че има към Маринка

Само за локацията мога да кажа. По пътя за Маринка, оше преди селото, има табела за конна база, вижда се черен път между дръвчетата, пада се в ляво по посока с. Маринка. Почти винаги има спрели коли покрай пътя там.

# 234
Къде продават бразилски орехи?

# 235
В почти всеки един зеленчуков магазин.
Виж също в ядки Торнадо и в борсата за зеленчуци до яслата на ъгъла под билковата аптека.

# 236
  • София
Преди време бях чела, че Марк и Спенсър се изтеглят от няколко страни в Югоизточна Европа, сред които и България. Остава пазаруване от сайта им, но не доставят директно до Бг.

Да, от 1.5 затвориха магазина официално и се изтеглиха от българския пазар изцяло.

# 237
  • Бургас
Здравейте, от къде мога да си купя хубави едри кори за орхидеи, може и да е квартално магазинче Simple Smile

# 238
# 239
  • Бургас

Съветвам те да помолиш да ги опиташ - доста често са гранясали и неприятни на вкус. Не много, но се усеща че не е прясна ядка.

Общи условия

Активация на акаунт