Къде в Бургас? (47)

• 76 550
  • 741
  •   1
Отговори
# 30
  • Бургас
papeshonka , благодаря. На болка търпя, надявам се, че работи добре и няма да ми остави недоощавена като последния път Confused

# 31
За матраци препоръчвам един нов магазин в Меден Рудник, пада се под Лилд. Имат сайт и фейсбук страница - Моят матрак се казва магазинът. Близки приятели си обзаведоха почти целия апартамент от там, като започнаха от матрака и в последствие поръчаха и мебели. Казаха, че са доволни от цените.

За питането за щори малко по-напред, ползвала съм и Вип пласт и магазина до Младежкия. От Вип пласт имам външни щори, слагани преди около 10 години. Бяха едни от най-скъпите в града, но си заслужават всяка стотинка. Не са мръднали, сложиха ги бързо и много качествено. Ползвала съм външни щори и от ролпласт, но не съм доволна от монтаж, качество, срокове. Възможно е аз да попаднах на недобри майстори, но три пъти съм ги викала за отстраняване на дефекти. Става въпрос за франчайз офис, подозирам, че нямаха добре обучен персонал за монтаж...

# 32
  • Бургас

Аз имам 2 въпросa - някой ползвал ли е фирма за унищожаване на вредители и коя? Препаратите, с които лично напръскахме не действат. Става въпрос за едни големи черни мухи, които излизат от вентилацията в банята.

И аз се интересувам как мога да унищожа тези мухи, тъй като имам същия проблем с банята. С какво сте ги третирали досега?
аз съм доволна от http://vrediteli.bg/   

# 33
rosi81 ,мерси  ще им звънна.

Момичета, някой знае ли откъде мога в Бургас да купя спрей за дезинфекция , с който маникюристките си дезинфекцират инструментите? Знам ,че е с високо съдържание на хлорхексидин т.е. е по-добър дезинфектант от обикновен спирт.

# 34

Аз имам 2 въпросa - някой ползвал ли е фирма за унищожаване на вредители и коя? Препаратите, с които лично напръскахме не действат. Става въпрос за едни големи черни мухи, които излизат от вентилацията в банята.

И аз се интересувам как мога да унищожа тези мухи, тъй като имам същия проблем с банята. С какво сте ги третирали досега?

Вероятноима умряло животно. При нас така в офиса се беше случило. Трябва да го намерите и махнете и мухите ще изчезнат.

# 35
Здравейте момичета, интересувам се дали някъде  се продават детски велосипеди втора ръка, по - скоро се интересувам за балансиращо колело без педали, тъй като имаме с педали, но на сина ми му е трудно да го управлява и мислим да му купим балансиращо. Благодаря предварително.

# 36
Здравейте, някой знае ли къде в Бургас мога да намеря пчелно млечице? Благодаря предварително.

# 37
  • Бургас
Здравейте, някой знае ли къде в Бургас мога да намеря пчелно млечице? Благодаря предварително.
В мол Галерия на първия етаж под ескалаторите има голям меден щанд с всякакви неща. Може да погледнеш там.

# 38
  • Пловдив
Пчелно млечице има почти навсякъде по магазините за здравословни храни, както в магазин Кошера до Стоматологията.

# 39
  • Бургас
rosi81 ,мерси  ще им звънна.

Момичета, някой знае ли откъде мога в Бургас да купя спрей за дезинфекция , с който маникюристките си дезинфекцират инструментите? Знам ,че е с високо съдържание на хлорхексидин т.е. е по-добър дезинфектант от обикновен спирт.

В магазина на маникюристките в сградата на Трансстрой, до хотел България. На първия етаж вдясно.

# 40
[quote author=Tintina link=topic=921802.msg33088046#msg33088046 date=1463072394
Препоръчайте ми опитна козметичка за топла кола маска на триъгълник. В района "Лазур" - център.  работи добре и бързо.
Откакто моята замина за чужбина, не мога да попадна на свястна.
[/quote]

Салон Ванеса,Лазур бл155  -зад тото пункта ,по Демокрация подминаваш кафе Сенс посока Космос,има един тото пункт -там  влизаш в пресечката и веднага  блока вляво
0894876680 Галя

# 41
  • Бургас
Някой питаше за боядисване на сако. Аз съм си боядисвала сама сако с боя купена от кинкалерии, галантерии на ул. Алеко Константинов. Това е уличката под училище Кирил и Методий. Второто магазинче от към улица К и Методий. Много са любезни жените и обясняват как се използва боята. Аз бях много доволна
.

# 42
  • Бургас
Знаете ли къде работи  Нуртен Ахмед,вече не е в стоматологията и ако може телефона й.
.

# 43
Момичета, бихте ли ми казали, къде ремонтират чадъри?

# 44
Знаете ли къде работи  Нуртен Ахмед,вече не е в стоматологията и ако може телефона й.
.
ул. Цар Калоян 97 тел 0895090493

Общи условия

Активация на акаунт