Къде в Бургас? (47)

• 76 549
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
За матраци препоръчвам един нов магазин в Меден Рудник, пада се под Лилд. Имат сайт и фейсбук страница - Моят матрак се казва магазинът. Близки приятели си обзаведоха почти целия апартамент от там, като започнаха от матрака и в последствие поръчаха и мебели. Казаха, че са доволни от цените.

За питането за щори малко по-напред, ползвала съм и Вип пласт и магазина до Младежкия. От Вип пласт имам външни щори, слагани преди около 10 години. Бяха едни от най-скъпите в града, но си заслужават всяка стотинка. Не са мръднали, сложиха ги бързо и много качествено. Ползвала съм външни щори и от ролпласт, но не съм доволна от монтаж, качество, срокове. Възможно е аз да попаднах на недобри майстори, но три пъти съм ги викала за отстраняване на дефекти. Става въпрос за франчайз офис, подозирам, че нямаха добре обучен персонал за монтаж...

Благодаря . Още днес ще го посетим Simple Smile

# 46
Търся квартира от юни месец за двама в Несебър(желателно в Стария град), краен случай Сл.бряг.  Разгледах в ало но няма нищо, приемам предложения Simple Smile.

# 47
  • Бургас
Има ли бърз автобус от София за Бургас?

# 48
  • Бургас
пазарът до Краснодар сутрин от колко е отворен

# 49
  • Бургас
vessit,
автобусите на Етап пътуват по магистралата и пристигат по-бързо

# 50
vessit,
автобусите на Етап пътуват по магистралата и пристигат по-бързо

И някои на Юнион Ивкони.

# 51
  • Бургас
Благодаря ви  Hug

# 52
Къде в Бургас изкупуват стари хладилници?

# 53
  • Бургас
Къде в Бургас изкупуват стари хладилници?
на нашия казан има залепена обява за изкупуване на негодни уреди - ето тел. 0893 95 97 59

# 54
Препоръчайте ми ресторант за юбилей, колебая се между Златна котва, Антре и Океан. Ще има пушачи Tired

# 55
  • ту тук, ту там
Момичета, може ли да ми дадете адреси или ориентири (не сме от Бургас) за магазини за перални втора употреба? Благодаря предварително! Simple Smile

# 56
elleni,
в Изгрев има такъв магазин -  бл.164, точно до кафе Madonna (сега се казва кафе каприз), но ако питаш за Мадоната кафето в квартала го знаят. улицата няма име, от Била в Изгрев тръгваш нагоре към Химическия техникум , парка остава зад гърба ти, на Т-образното кръстовище вдясно е въпросното кафе и точно до масите му отвън през магазинче е магазина за перални second hand.

# 57
  • Бургас
В началото на бл.55 в Славейков /срещу Технополис/ също има магазин за електроуреди с транспортни дефекти. Уредите там са с 2 години гаранция. Днес ходих, имаше хубави неща, но казаха, че ще има ново  зареждане другата седмица.

# 58
  • ту тук, ту там
Не искам с транспортни дефекти, искам до 200 лв, за сезона ми трябва, не ми се инвестира много! Благодаря все пак!
Благодаря за другия адрес, записвам си го! Ако още някой се сети, моля да сподели и други такива! 

# 59
На Оборище има такъв магазин
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт