Къде в Бургас? (47)

• 76 563
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас
Не искам с транспортни дефекти, искам до 200 лв, за сезона ми трябва, не ми се инвестира много! Благодаря все пак!
Имат и такива без дефекти, както и нови.
Това им е сайта http://technoplanet.bg/, но май до 200 лв пералня там няма да намериш.

# 61
  • ту тук, ту там
Именно за това търся за втора употреба, проблемът не е в дефекта, а в цената, затова не ми вършат работа. Но ти благодаря!
Рамацоти, благодаря, отбелязвам си и твоя адрес!

# 62
  • София
Препоръчайте ми ресторант за юбилей, колебая се между Златна котва, Антре и Океан. Ще има пушачи Tired

Препоръчвам и малката зала на хотел България. Златна котва също е добре според мен, навън може да се пуши. В Океан също имаше зала за пушачи, но скоро не съм ходила там.

Уреди втора употреба съм виждала на Гладстон до Младежкия дом. Когато застанеш с лице към Младжкия се падат отдясно, точно на кръстовището на Гладстон с Александър Велики, в кооперацията отдолу.

# 63
На Оборище има такъв магазин
Скрит текст:

В никакъв случай не бих препоръчала този магазин, арогантни, нагли, обиждат, удряли са ме с колата на тротоара... спирам до тук.

Блязох да благодаря на дамата, която ми даде координати на момчетата за местене на мебели. Моите хора са се свързали с тях и са много доволни, пак ще ги търсят скоро.

# 64
Скоро някой ходил ли е в магазините, които продават тестери на парфюми. Мисля че бяха на Патриарха и на Шейново  newsm78.  Някакви отзиви дали са добре заредени? Във втория не съм ходила, но си спомням че бяхте доволни от него. А някакъв друг такъв магазин има ли?

# 65
  • Бургас
Скоро някой ходил ли е в магазините, които продават тестери на парфюми. Мисля че бяха на Патриарха и на Шейново  newsm78.  Някакви отзиви дали са добре заредени? Във втория не съм ходила, но си спомням че бяхте доволни от него. А някакъв друг такъв магазин има ли?
В "Малена"-та в "Славейков"...

# 66
  • Бургас
Виждали ли сте някъде ножове Fiskars? Преди съм купувала от Карфур в мола, но днес ходих и нямаше.

Последна редакция: чт, 19 май 2016, 20:53 от sunny-n

# 67
Виждали ли сте някъде ножове Fiskars? Преди съм купувала от Карфур в мола, но днес ходих и нямаше.

В Метро.

# 68
  • Бургас
На Оборище има такъв магазин
Скрит текст:
Аз от този магазин си купих пералнята. Много съм доволна.  Peace

# 69
  • ту тук, ту там
Момичета, благодаря ви много. Днес купихме една, АЕГ, изглежда страхотно, но нещо има запушено явно, защото не влиза вода изобщо. Добре че е с гаранция, та ще видим утре какво се случва! Sad Докараха ни я на място, на 40 км от Бургас, влизаше в цената, затова избрахме точно нея. Много благодаря на всички отзовали се, искрено се надявам повече да не ми потрябва информацията ви обаче!  Laughing Hug

# 70
  • Бургас
Джулс,ако още питаш за гранити,на нас ни ги прави фирма Каен гранити.

Търся хубав кош за детски играчки,но без Джъмбо. newsm78

# 71
  • Бургас
малко извън темета, но някой може ли да ми каже на кое число от месеца излизат сметките към Топлофикация

# 72
В Изворите Младежки как  е кухнята?
Ресторанта с нормални цени ли е и има ли наблизо други места за хапване ?
Наблизо виждам и Страноприемница Ковач-отзиви за храната и цените там?

# 73
Според Вас Маркрит, Захаро Амадеус за торта? Първите не съм ги опитвала, а вторите много отдавна не знам сега как са.
Трябва ми около 15 парчета, нищо специално, да не е много сладка и се чудя на кои да се доверя.

# 74
  • Бургас
От трите Маркрит.

Общи условия

Активация на акаунт