Къде в Бургас? (47)

• 77 444
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
  • Бургас
asya02 намира се търговски център Алекс, като тръгнеш от съда посока Стоматологията, отсреща на бившето кафе "Бизнес клуб"-сега не работи, в същата сграда където е Фотопавилиона  Peace, неднам дали ме разбра.
Точно тази не бих я препоръчала. Съсипа ми уплътнението на един скъп часовник, като ми постави неподходяща по размер батерия. И не дава гаранция за батериите си, което не е оправдано за тези цени!
Понеже аз я препоръчах, ми стана интересно каква гаранция искате за батериите и на какви цени ви ги слагат на друго място?
Всеки има право на мнение, разбира се Peace
Някъде да сте виждали да продават полските бански Феба?
Гаранции за батериите ги дават на доста места и говоря за скъпи батерии от порядъка на 6-8 лв. Гаранцията при часовникаря на Фотинов на такива батерии е 2 години. Записва датата на коята я е поставил вътре на капака на часовника.

# 361
  • София
Да попитам за нотариус, който да работи в събота?

От позната знам, че на 20.6 ще се оперира при Хрусанов. Би трябвало да е в града.

За допълнително здравно застраховане: лично ползвам Дженерали, даже днес бях на профилактични. Иначе синът ми и мъжа ми бяха в ФиХелт, име и още някакво май на Доверие. Един дол дренки са всичките, нищо кой знае какво и като кажа, че искам преглед с това застраховане и рязко им се сменя настроението на докторите.

# 362
  • Бургас
Няма такъв.

# 363
От светофара Ботева, като тръгнеш по Фердинандова към пазара, след 20-30 метра се пада от лявата страна на улицата. На 2ри или 3ти етаж. В петък вечерта и се обадих и се уговорихме за събота.
Също така по спешност съм ползвала и един друг нотариус - офисът му беше до бившия Свободен, в една малка уличка, перпендикулярна на Левски. За съжаление не се сещам за имената и на двамата. Тарифата за събота/неделя беше по-скъпа разбира се.

За Хрусанов е отговорено в темата за лекарите.

# 364
  • Бургас
От светофара Ботева, като тръгнеш по Фердинандова към пазара, след 20-30 метра се пада от лявата страна на улицата. На 2ри или 3ти етаж. В петък вечерта и се обадих и се уговорихме за събота.
Също така по спешност съм ползвала и един друг нотариус - офисът му беше до бившия Свободен, в една малка уличка, перпендикулярна на Левски. За съжаление не се сещам за имената и на двамата. Тарифата за събота/неделя беше по-скъпа разбира се.
Предполагам говориш за Бинка Кирова и Иван Кожухаров /той обаче се премести и кантората му вече не е в уличката/

# 365
  • София
Благодаря ви много! Не ми е толкова спешно, ще отида в понеделник.

# 366
Предложете рекламна агенция за изработка на магнити? 
Арт Дизайн Студио, на ул. Сливница 28

Благодаря,  добре ли работят? Цените приемливи ли са?
Да!

# 367
Момичета, някой да има представа каква е цената на педикюр при Алекс на Оборище? Може и на ЛС.

# 368
Момичета, препоръчайте ми треньор по плуване за големия открит басейн на Морската за по-голямо дете.

# 369
Здравейте!  Hug
Тъй като цяло лято сме на море (до Царево) ще прескачаме до Бургас често..та темата ще ми е полезна  Peace
Видях в началото инфо за детски доктори (дано не се налага де, въпреки, че миналото лято имахме инцидент и тичахме за ехографисти в Бургас, и обиколихме 3 болници  Crazy).
Не знам тук ли да попитам, или в темата за ЛИДЛ, кога и в кой, правят разпродажби.. Rolling Eyes (бях уцелила случайно такава в лидл-Меден рудник, и взех доста неща).

# 370
  • Бургас
в центъра някъде да кажете магазинче с почистващи и перилни препарати

# 371
  • Пловдив

На Македония има един, зареден е прилично, ако вървиш по Александровска - завиваш по Македония в посока Ботева, няма как да го подминеш.

# 372
  • Бургас
На Македония има един, зареден е прилично, ако вървиш по Александровска - завиваш по Македония в посока Ботева, няма как да го подминеш.

А знаеш ли там стоката каква е? От Турция ли ги носят или?

# 373
  • Пловдив
Миме, от моите впечатления е комбинирано- има и турски, има и немски, има и бг препарати.Само там намирам finish таблетки за съдомиялна на бройка например, както и любимия ми турски омекотител.

# 374
  • Бургас
Ясно, благодаря!   Hug
Близо ми е, ще го посетя за проба.
Носили са ми турски прахове и препарати - от някои бях много доволна, други се оказаха чисти боклуци и вече съм с едно на ум.

Общи условия

Активация на акаунт