Къде в Бургас? (47)

• 77 456
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
  • Бургас
Може ли да ми препоръчате добър застрахователен агент/агенция за имуществено и здравно застраховане?

здравно застраховане в какъв смисъл - за пътуване или друго
Не е за пътуване.

# 346
  • Бургас
Някой да знае какво се случва с д-р Хрусанов ? От няколко седмици не мога да се свържа с него по телефона. Днес ходих до частния му кабинет и нямаше никой... //и тук си задавам въпроса, че темата за лекарите не е мн активна/

# 347
  • Бургас
Да знаете от къде мога да купя безалкохолна мента? Търсих в Билла и Кауфланд, няма.

# 348
  • Бургас
Да знаете от къде мога да купя безалкохолна мента? Търсих в Билла и Кауфланд, няма.
Виж в магазините за алкохол. В момента се сещам за магазин Аванти в Лазур, за Метро, Тришър.

# 349
  • Бургас
В Метро има Wink

# 350
  • Бургас
Може ли да ми препоръчате добър застрахователен агент/агенция за имуществено и здравно застраховане?
и аз съм в процес на прочуване на възможностите за допънително здравно осигуряване.
За имуществено застраховане препоръчвам Маргарита Станкова: 0898534056
При нея съм сключвала и застраховка Алианц Бест Докторс.
https://www2.allianz.bg/bestdoctors/

# 351
  • Бургас
някой беше казал за добра часовникарка на Алескандровска, къде точно е

# 352
  • Бургас
asya02 намира се търговски център Алекс, като тръгнеш от съда посока Стоматологията, отсреща на бившето кафе "Бизнес клуб"-сега не работи, в същата сграда където е Фотопавилиона  Peace, неднам дали ме разбра.

# 353
Предложете рекламна агенция за изработка на магнити?  
Арт Дизайн Студио, на ул. Сливница 28

Благодаря,  добре ли работят? Цените приемливи ли са?

# 354
  • Бургас
В Метро има Wink
Благодаря!
Мис джули,  bouquet

# 355
  • Бургас
asya02 намира се търговски център Алекс, като тръгнеш от съда посока Стоматологията, отсреща на бившето кафе "Бизнес клуб"-сега не работи, в същата сграда където е Фотопавилиона  Peace, неднам дали ме разбра.
Точно тази не бих я препоръчала. Съсипа ми уплътнението на един скъп часовник, като ми постави неподходяща по размер батерия. И не дава гаранция за батериите си, което не е оправдано за тези цени!

# 356
Точно тази не бих я препоръчала. Съсипа ми уплътнението на един скъп часовник, като ми постави неподходяща по размер батерия. И не дава гаранция за батериите си, което не е оправдано за тези цени!
Понеже аз я препоръчах, ми стана интересно каква гаранция искате за батериите и на какви цени ви ги слагат на друго място?
Всеки има право на мнение, разбира се Peace
Някъде да сте виждали да продават полските бански Феба?

# 357
  • Пловдив
Посещавам друга часовникарка, но ще се включа по въпроса с гаранцията на батериите, понеже скоро сменях.
-батерия от 3 лв -гаранция от 6 до 9 месеца
-батерия от 6 лв - гаранция от 1,5 до 2 години

# 358
Рамацоти, банските ги има в За За срещу Елитис.Simple Smile

# 359

Общи условия

Активация на акаунт