Къде в Бургас? (47)

• 77 410
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
Детска ясла 3 се намира на Сан Стефано 42, някъде наоколо ще е.И това всъщност не е Възраждане, а Братя Миладинови.

# 391
момичета, трябва ми читав вик майстор, за система за тоалетна на Grohe , този който ни я слага си е оставил ръцете Sad

# 392
Мерси bouquet

Знаеш ли къде точно е тази във Възраждане? Търсих я на Гладстон /след Сан Стефано/, но там има само няколко гаражчета плод зеленчук. Това ли е борсата?

Това е, ама не е никаква борса, естествено, обикновен магазин си е. Борсата се намира като влезеш в Бургас откъм Лозово, по ул."Одрин" вляво. Огромна е и няма как да не се забележи.

# 393
Къде могат да ми напълнят тонер - обаче веднага да го пълнят, а не да го оставям, че ми трябва спешно?

# 394
  • Burgas, Bulgaria
От къде мога да купя сенници за стъклата на колата, такива дето се залепят с вакумчета на задните странични прозорци? Не смея да си сложа бебето в колата, ще се опече горкото, въпреки климатика.

# 395
  • Бургас
Търся техник за пералня indesit. Моля помогнете, спешно е.

# 396
  • Бургас
има сервиз на Гладстон, в който поправят перални, бойлери и т.н. - много съм доволна, ще потърся телефон и ще ти пиша

# 397
  • Бургас
От къде мога да купя сенници за стъклата на колата, такива дето се залепят с вакумчета на задните странични прозорци? Не смея да си сложа бебето в колата, ще се опече горкото, въпреки климатика.
Такива си купихме миналата година от джъмбо

# 398
  • ту тук, ту там

В по-голям детски магазин би трябвало да има, не знам кои има в Бургас, за да дам конкретен съвет. Хиполенд например. Но личните ми наблюдения са, че не вършат особена работа. Ще ти кажа какво правехме ние (та и още правим) и е по-успешен вариант - слагахме някаква бяла или по-светла памучна пелена/платче, захваща се с вратата, става като плътно перденце. Ако е с детски картинки, привлича вниманието на бебето и става две в едно.  Laughing
Дано не съм била досадна с непоискан съвет!  Peace

# 399

В ЛИДЛ имаше-изминалата седмица бяха на промоция-2 размера.

# 400
  • Burgas, Bulgaria
Благодаря, още утре ще потърся. Това с пелената е добра идея, но едната ни кола е пикап и отзад е с една врата,та затова си търся и сенник, но ще закрепя и някакъв плат.

# 401
Благодаря Ви момичета, утре ще идем до Аико и ще питам на място, дано това което сме си харесали да го имат на склад и да пристигне за седмица-две  Hug

# 402
  • Бургас
Благодаря Ви момичета, утре ще идем до Аико и ще питам на място, дано това което сме си харесали да го имат на склад и да пристигне за седмица-две  Hug
Защо толкова много време, ако го имат на склад Rolling Eyes Всичко, което сме купували досега от Айко /а ние имаме доста мебели оттам/, сме си взимали веднага, ако се побира в колата. Преди две седмици си купихме диван и поискахме да е с техен транспорт. Купихме го в сряда, предложиха ни транспорт за петък, но ние предпочетохме да го отложат за неделя, тъй като щях да пътувам.

# 403
  • Бургас
Търся техник за пералня indesit. Моля помогнете, спешно е.
Нашата не е Индезит,но се развали по Великден и идваха от Евровижън. След това момичетата тук бяха споделили и за някакъв майстор,но не записах името му.

# 404
Защо толкова много време, ако го имат на склад Rolling Eyes Всичко, което сме купували досега от Айко /а ние имаме доста мебели оттам/, сме си взимали веднага, ако се побира в колата. Преди две седмици си купихме диван и поискахме да е с техен транспорт. Купихме го в сряда, предложиха ни транспорт за петък, но ние предпочетохме да го отложат за неделя, тъй като щях да пътувам.

Защото може да е налично на склад, но не в Бургас, а в София, например. Не могат да се организират по-бързо, явно.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт