Къде в Бургас? (47)

• 77 406
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
  • Бургас
Днес разбрах, че Икеа ще отварят в Бургас, горе на втория етаж в МОЛ "Галерия"Simple Smile

# 406
  • Бургас
за ИКЕА не трябва ли да има по-голямо пространство, на втория етаж разбра ли точно къде?

# 407
  • Пловдив
ИКЕА отварят център за услуги, не класическия си тип магазин.

# 408
  • Бургас
Днес разбрах, че Икеа ще отварят в Бургас, горе на втория етаж в МОЛ "Галерия"Simple Smile

А знае ли се кога?

# 409
  • Пловдив

А знае ли се кога?

Аз поне, нямам представа, те няколко пъти отлагаха.Първо щяха да строят, после се отказаха, търсиха площ.

# 410
Е как в мола?!? Shocked

Нали Явор се махнаха и освободиха 2рия етаж, а онзи ден се махнаха и Технополис от 1вия етаж. Няма ли ИКЕА да е до Билата? Shocked

# 411
  • Бургас
И аз си мислех, че ще е до Билата. В Галерия на втория етаж нямаше празни помещения, но знае ли се.
Дано по-скоро отворят все пак.  Simple Smile
Аз съм им голям фен, с удоволствие пазарувам от сайта им.

# 412
Здравейте,някой може ли да ми помогне -да ме ориентира в Изгрев блок 27А къде точно се намира и с 211 на коя спирка да сляза,мисля че е някъде след Велека,но не съм сигурна?

# 413
27А е един 18 етажен блок, който се намира зад 55. Спирката на 211 е след Велека, до една бензиностанция.

# 414
Преди няколко страници стана дума за Икеа. Съвсем скоро чух случайно разговор между хора и някой каза, че щяла да е в Плазата на мястото на Карфур, но там видях, че има вече нещо друго. Бях и аз на интервю, питах къде ще е - не казват. Голяма тайна, ще кажеш, че офис на МИ 6 ще отварят. Mr. Green

Последна редакция: ср, 22 юни 2016, 17:04 от Im So Excited

# 415
  • Пловдив
Момичета, тапицер качествен?

# 416
  • Бургас

Препоръчаха ми семейството - мъж и жена, които работят над Новата поща, в края на паркинга, след магазинчето за бебешки храни и памперси.
Там си поръчах да ми ушият калъфи за столовете, но още не съм ги взела, за да кажа дали съм доволна.
Те имат и магазин за тапицерии.

# 417
  • Пловдив

Препоръчаха ми семейството - мъж и жена, които работят над Новата поща, в края на паркинга, след магазинчето за бебешки храни и памперси.
Там си поръчах да ми ушият калъфи за столовете, но още не съм ги взела, за да кажа дали съм доволна.
Те имат и магазин за тапицерии.

Благодаря много  Hug

# 418
Във Варна има такъв център за поръчки/услуги на ИКЕА, ама нещо хич не бяха доволни варненци, тук из темите се разправяха, че няма-нищо била цялата работа, цените на доставка били същите, като да си ги поръчваш от София и т.н.

# 419
  • Бургас
Разбрах, че ще е горе в празните помещения до магазина на Найк. Там, където беше изложбата на динозаврите и на някакви макети предното лято. Навътре е доста голямо пространството.

Общи условия

Активация на акаунт