Къде в Бургас? (47)

• 77 409
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
Къде има избор на осветителни тела освен в стандартните големи вериги като Аико, Бриколаж, Практикер, Светомаркет и т.н. понеже нищо не харесахме там?

От големите магазини само в Домко имат различни и оригинални освет.тела - ако сте го пропуснали, може да проверите.

# 436
  • Бургас
1. Коя от кабелните телевизии предлага бургаските тв канали ?

2. Търся от плетените рогозки от бамбук, ракита и т.н., които се ползват за огради и навеси? Видях бамбукови такива в някои хипермаркети, но са доста скъпи. Виждала съм преди извън Бургас, покрай пътя за Созопол за продават, но сега не намирам. Да сте мяркали някъде? Може и извън Бургас.

Има ли бургаски тв канали? Една позната ми каза, че единия канал отишъл в София, а другия го закрили - не помня имена. Едно време ние гледахме ТВ-Микс, но вече сме към друг кабелен оператор и изгубих връзка, а и нали има интернет четем вече сайтове.

# 437
RN и Скат не са ли бургаски канали?

# 438
Бургаски са.Ние сме към Скат, има и Скат+ с регионални новини.Мъж ми за нищо на света не сменя Ската Laughing

# 439
  • Бургас
И аз тъй за нищо на света не ги сменях, обаче много взеха да ме дразнят малоумните им новини и предавания.Реших, че няма смисъл да финансирам с таксите си политическата кариера на прости и ограничени хора. Сега за същите пари, които плащах за един тв към тях с интернет, имам три телевизора, интернет и безценното предимство да връщам назад и да гледам на запис избрани предавания, когато ми е удобно. Съжалявам, че не съм се сметнала по - рано,  все изтървах любими сериали. С малки деца трудно можеш да гледаш тв  Sunglasses

# 440
  • Бургас
И аз тъй за нищо на света не ги сменях, обаче много взеха да ме дразнят малоумните им новини и предавания.Реших, че няма смисъл да финансирам с таксите си политическата кариера на прости и ограничени хора. Сега за същите пари, които плащах за един тв към тях с интернет, имам три телевизора, интернет и безценното предимство да връщам назад и да гледам на запис избрани предавания, когато ми е удобно. Съжалявам, че не съм се сметнала по - рано,  все изтървах любими сериали. С малки деца трудно можеш да гледаш тв  Sunglasses

+1
Според мен с толкова интернет сайтове, в които има и видео новини скоро няма да има регионални тв канали. Новите кабелни оператори или сателитни предлагат много допълнитени екстри с които като свикнеш се чудиш как си живял преди. Сега като е топло времето и си навън, след като се прибереш и на хладно си върнеш да гледаш или филм, или предаване.

# 441
  • Бургас
Абсолютно.
Ние бяхме на СКАТ дълго време поради независещи от нас причини и нямах търпение да се махнем. Супер тъпи канали, да не говорим, че нямат national giografic и куп други готини канали, които гледам в момента по кабелната на Мтел.
Добре, че са пенсионерите, СКАТ са фалирали от раз.

# 442
Виждали ли сте някъде по-различно от това ветрило  
http://www.kuku-bg.com/%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D0%B … 0%B5%D1%82%D1%8F/
препочитам нещо едноцветно или поне в светли нюанси  Mr. Green

# 443
Ветрила различни има в Джъмбо.

И ние сме с интерактивна телевизия, но ни липсват бургаските новини. Скоро ни изтича договорът и мъжът ми каза, ако някой от големите кабелни оператори предлага местните канали - да се включим там. Канал 0 гледахме преди, не знам дали още го има.
В кои сайтове следите бургаските новини?

# 444
Мерси, ще погледна там!
Аз следя http://www.burgas.bg/ и http://e-burgas.com/

# 445
  • Бургас
GG, ще съжаляваш за телевизията си, помни ми думата:) Като ида някъде на почивка или в командировка, ужасно ми липсва моето дистанционно:)
Новините във всички бургаски сайтове са едни и същи. Аз чета отвреме-навреме www.burgasinfo.com, flagman.bg и burgasdream. И кой каквото интересно сподели във фейса.

# 446
  • Burgas, Bulgaria
Работят ли вече асансьорите на надлезите до хотел Мираж и на Трапезица? Питам заради бебешка количка?

# 447
До макдоналдс-да, за другите не знам.

# 448
Имате ли представа къде е възможно да продават смески за пъдпъдъци?
Търся да поръчам онлайн,но не откривам,та ще пратя ММ да търси,но той иска точен адрес,а аз нямам идея къде може да има...

# 449
Работят ли вече асансьорите на надлезите до хотел Мираж и на Трапезица? Питам заради бебешка количка?
[/qu    ote]                                                                                                                                                                                   До Трапезица работят.

Общи условия

Активация на акаунт