Къде в Бургас? (47)

• 77 374
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
Знаете ли на личните лекари в Трета поликлиника  кой им поема дежурствата през почивните дни?!

# 451
  • Бургас
Ние сме на RN откакто е  станала телевизия.
Имат новини,някакви предавания,които са свързани с Бс. Не са нищо особенно.
Доста време не съм цъкала на Канал 0,ама то и ТВ не гледам вече.
Интернета ни също е техен.
СКАТ никога не съм ги харесвала.
Сега ще трябва да преподписвам договора. От МТЕЛ ме зарибяват за 10 лв,такса за телевизия.но не помня дали и нета включва това  newsm78
Не съм решила още нищо.
Някакво мнение за МТЕЛ телевизия  Thinking да кажете  newsm78

# 452
  • Бургас

Някакво мнение за МТЕЛ телевизия  Thinking да кажете  newsm78
  Бях на Мтел, но се отказах. Качеството е добро, но каналите са малко. Имат 3 пакета - икономичен, стандартен и разширен. Предполагам, че 10 лв. такса се отнася за икономичния пакет( поне при мене беше така), иначе в момента ползвам само интернет от Мтел  и съм доволна.

# 453
Има ли доставчик на интернет във вилната зона на Банево?

# 454
  • Бургас
Знаете ли на личните лекари в Трета поликлиника  кой им поема дежурствата през почивните дни?!
Моя позната ми е казвала, че се поемат от Света София. Ако искаш звъни в поликлиниката.

# 455
  • Бургас
Ние сме на Мтел, плащаме за интернет, за 3 телевизора, за НВО, за Диема +, за най-големия пакет програми и е около 40 лв. програмите, които са HD са просто картинка. Моя мъж искаше да сменяме телевизора, сега е на друго мнение. Не искам да звучи като реклама, защото телефона не ми е на Мтел. Много ми се гледа хубава бургаска телевизия с предавания, новини, директни включвания ама не съм още попаднала. В Пловдив и Варна мои приятели споделят за техни. Ама интернета е наш. Между другото имало някаква бургаска телевизия, която се излъчвала само интернет, но не знам нищо за нея.

# 456
  • Бургас
Много ми се гледа хубава бургаска телевизия с предавания, новини, директни включвания ама не съм

Между другото имало някаква бургаска телевизия, която се излъчвала само интернет, но не знам нищо за нея.
За съжаление такава телевизия няма!
А за тази все още не съм чувала  newsm78 коя е  newsm78

# 457
Моля кажете къде да заведа майка ми на очен, ако може още днес. Вчера й влезе песъчинка в окото-вижда се на ириса, но явно се е забила :/. Нейния личен не е в Бургас, а ще се прибере чак вдругиден. Здравната й книжка също не е в нея.

# 458
  • ту тук, ту там
В спешното не могат ли да помогнат?

Момичета, как да намеря този мол Галерия?  Embarassed Голямо лутане снощи и пак не стигнахме до него. Веднага след ОМВ ли се завива надясно, покрай парка? Или следващата улица/булевард, срещу Окръжна болница? Стигнахме до Домко снощи и се отказахме, указателните табели изведнъж свършиха, а мол никъде не се виждаше! Ако зависи от мен, бих пообикаляла още, все ще го намеря, но за да накарам мъжа ми да ме закара отново, трябва да съм сигурна, че знам къде отивам, иначе едва ли ще ме огрее.  hahaha

# 459
  • Бургас
Моля кажете къде да заведа майка ми на очен, ако може още днес. Вчера й влезе песъчинка в окото-вижда се на ириса, но явно се е забила :/. Нейния личен не е в Бургас, а ще се прибере чак вдругиден. Здравната й книжка също не е в нея.
В Света София. Преди 2 седмици мои познати обиколиха всички болници в Бургас заради същия проблем и ги бяха върнали. Само в Света София ги приеха.

# 460
  • Бургас
В спешното не могат ли да помогнат?

Момичета, как да намеря този мол Галерия?  Embarassed Голямо лутане снощи и пак не стигнахме до него. Веднага след ОМВ ли се завива надясно, покрай парка? Или следващата улица/булевард, срещу Окръжна болница? Стигнахме до Домко снощи и се отказахме, указателните табели изведнъж свършиха, а мол никъде не се виждаше! Ако зависи от мен, бих пообикаляла още, все ще го намеря, но за да накарам мъжа ми да ме закара отново, трябва да съм сигурна, че знам къде отивам, иначе едва ли ще ме огрее.  hahaha
Ако идвате откъм кръговото на хотел "Мираж", свивате покрай ОМВ надолу. В края на улицата отляво ви остава моста към центъра, вдясно е улицата на мола. Непосредствено след десния завой има светофар, там сте наляво и сте в мола.

# 461
  • ту тук, ту там
След "стария" мол продължаваме напред до едно кръгово, после завиваме наляво. Така се стига до МБАЛ. Не знам кой е хотел Мираж. Стигаме ОМВ, там веднага след бензиностанцията може да се завие надясно (това ли имаш предвид под "надолу"?), а отляво остава един парк. Ние така направихме, но се разколебахме и се върнахме. После завихме надясно на следващата възможна улица (то май е булевард дори) и стигнахме Домко. Но вече нищо не подсказваше, че там наоколо има мол и се отказахме.
Съжалявам, че обясявам толкова лаишки, сигурно е много просто всичко, но никак не познаваме града, особено в тази му част пък съвсем!

# 462
Цитат
Стигаме ОМВ, там веднага след бензиностанцията може да се завие надясно (това ли имаш предвид под "надолу"?), а отляво остава един парк.

Точно така, продължавате надолу  Grinning покрай парка и после следвай обяснението на Goldie. Щом стигнете края на тази улица и завиете надясно, ще видите МОЛ- а вляво, но трябва да продължите до светофара и там да завиете към магазина.

# 463
  • Бургас
Да, паркът, който е срещу МБАЛ остава отляво. Хотел "Мираж" е хотелът преди ОМВ. Предполагам, че сте минали точно покрай мола. Значи молът е точно в началото на този булевард, в края на който, след кръговото е Домко. Ако сте минали от ОМВ надясно и надолу покрай целия парк и сте свили надясно, молът е бил от лявата ви страна още на първия светофар.

# 464
Ето на картата

https://www.google.com/maps/place/Mall+Galleria+Burgas/@42.51281 … 4544193,17z/data=!4m5!3m4!1s0x40a6936332dee06d:0xb7ced0b627322cb0!8m2!3d42.512725!4d27.454548

Общи условия

Активация на акаунт