Къде в Бургас? (47)

• 77 326
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
  • Бургас
Аз да питам някой дали е срещал бански за момчета с ярки цветове? Неонови например  newsm78
Искам по лесно да виждам моите бандити къде са  Mr. Green

От Уайкики в Одрин купих такъв бански миналия месец, но момичешки. Май имаше и момчешки. Можеш да видиш в тукашните Уайкики (в Галерия дали отвориха?).

Бургаска тв по интернет е Бургаска младежка телевизия. Прави се от ученици от Френската. Като за деца се справят доста прилично:)
Благодаря ти,ще погледна в нашите магазини. Не съм обърнала внимание дали има в Галерията.

За тази тв незнам,не съм я чувала,но ми стана интересно,ще потърся в нета.

# 481
Аз да питам някой дали е срещал бански за момчета с ярки цветове? Неонови например  newsm78
Искам по лесно да виждам моите бандити къде са  Mr. Green

От Уайкики в Одрин купих такъв бански миналия месец, но момичешки. Май имаше и момчешки. Можеш да видиш в тукашните Уайкики (в Галерия дали отвориха?).

Бургаска тв по интернет е Бургаска младежка телевизия. Прави се от ученици от Френската. Като за деца се справят доста прилично:)
Благодаря ти,ще погледна в нашите магазини. Не съм обърнала внимание дали има в Галерията.

За тази тв незнам,не съм я чувала,но ми стана интересно,ще потърся в нета.

Днес бях в Галерия, отворен е Уайкики магазина вече.

# 482
Някой има ли идея кога започват намаленията?

# 483

Те започнаха още миналата седмица. Уайкики - 30 %, зара, H&M и т.н. , незнам конкретно за кой магазин те интересува.

# 484
Нищо конкретно, тази седмица ще обиколя. Мерси bouquet

# 485
  • Бургас

Те започнаха още миналата седмица. Уайкики - 30 %, зара, H&M и т.н. , незнам конкретно за кой магазин те интересува.

Мирише ми на предстоящ шопинг  Laughing

# 486
В Зара не знам колко е намалението, ама вчера им оставих 220кинта..така и не стигнах до  Уайкики(не го намерих), а исках да взема по още един бански на хлапетата. Confused

# 487
  • Бургас
Не му е тук мястото, но ви имам като дружки и искам да се консултирам с вас.
Искам да си променя два от предните зъби. Обаче първо се чудя - бондинг или фасети? И второ - на кой зъболекар да си поверя усмивката? В момента провеждам лечение на един от "набедените" зъби при Карауланов, доволна съм, но дали мога да му се доверя за естетична корекция  newsm78

# 488
Веси, какво искаш да им променяш?

# 489
Тази сутрин за пореден път се изнервих с такситата, които ползвам. Звъня на Еко - вечно дава заето, звъня на Инди кар - чаках общо към 20 минути! Моля ви, препоръчайте ми някоя друга таксиметрова фирма, с телефони, която сутрин и въобще когато се звънне, да реагира адекватно и навреме.

И още нещо да ви попитам, тъй като много не съм запозната с Меден рудник, а ми се налага да посетя с детето лекарски кабинет там - има ли автобус, който мога да хвана от спирката до Булаир и да ходи до пощата в Меден рудник, тази, която се намира срещу блок 383?

# 490
Карина, доволна съм от Стил такси - 0887 234 432.

# 491
  • Бургас
Karina~ аз съм доволна от Бургас такси 080012344 или *9000

# 492
  • Бургас
MTV,
Уайкики е на линията на Лидл. Влизаш от входа, където е аптеката, подминаваш Лидл и го намираш.
Ако са ти останали парички де  Wink

# 493
  • Бургас
Веси, какво искаш да им променяш?

Ще уголемявам страничните резци.

# 494
Тази сутрин за пореден път се изнервих с такситата, които ползвам. Звъня на Еко - вечно дава заето, звъня на Инди кар - чаках общо към 20 минути! Моля ви, препоръчайте ми някоя друга таксиметрова фирма, с телефони, която сутрин и въобще когато се звънне, да реагира адекватно и навреме.

И още нещо да ви попитам, тъй като много не съм запозната с Меден рудник, а ми се налага да посетя с детето лекарски кабинет там - има ли автобус, който мога да хвана от спирката до Булаир и да ходи до пощата в Меден рудник, тази, която се намира срещу блок 383?
От години ползвам Бургас такси 080012344 и *9000.

Общи условия

Активация на акаунт